İkv iyiymiş :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

İkv iyiymiş :)

Mesaj gönderen umutabi »

Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qq :D Bi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu
Zaten onceden gm ye ağır hakaretden 2013 e kadar banlıydık bi de 1 hafta banlandık al sana 2013 e kadar ban tekrar yine ikv o kadar sert değilmiş bunu ogendim ama hala oyuna donmeyecegim :)
Üstü Kalsın... ResimResim
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Re: İkv iyiymiş :)

Mesaj gönderen harkonen »

o degilde dün 2 gaffar attım 1.si bçak pant 2.si hidra pant verdi resmen maytap geçtiler :S
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

harkonen yazdı:o degilde dün 2 gaffar attım 1.si bçak pant 2.si hidra pant verdi resmen maytap geçtiler :S
la şukret bize o da dusmuyor :D
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

umutabi yazdı:Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qq :D Bi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu
Zaten onceden gm ye ağır hakaretden 2013 e kadar banlıydık bi de 1 hafta banlandık al sana 2013 e kadar ban tekrar yine ikv o kadar sert değilmiş bunu ogendim ama hala oyuna donmeyecegim :)
İkv forum moderatörleri çok insaflılar.Şahsen başka bir oyunun forumuna yanlışlıkla 2 konu açtım diye forumdan 1 gün uzaklaştırıldım.Ardından moderatörlere yaptığının doğru olmadığını belirttim ve moderatöre tavırdan 3 gün daha uzaklaştırıldım.Aslında yaptığım tavır değil eleştiriydi.O an anladım ki bizim forum yetkilileri melek gibiymiş :)
Resim
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

berkan587 yazdı:
umutabi yazdı:Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qq :D Bi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu
İkv forum moderatörleri çok insaflılar.Şahsen başka bir oyunun forumuna yanlışlıkla 2 konu açtım diye forumdan 1 gün uzaklaştırıldım.Ardından moderatörlere yaptığının doğru olmadığını belirttim ve moderatöre tavırdan 3 gün daha uzaklaştırıldım.Aslında yaptığım tavır değil eleştiriydi.O an anladım ki bizim forum yetkilileri melek gibiymiş :)
Kardeş eleştiriye hiç açık değiler mesela bi etkinlik var 2 hafta içinde en hızlı kasılan kazanıyordu kazanana çok buyuk odul vardı bir adam demişki gm çar açıp kasacak ve kimseye ödül gitmeyecek :)
Sonucu sınırsız ban...
Forumda tartışma yaratma bile oyunda ban
Forumda bi tane gm yi eleştirme bile ban :D
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

http://www.heroturkey.com/forum/showthread.php?t=86681
Alın beyler okuyun yorumları sonra bi de banlara bakın hepsi aynı konu içersinde :)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok :D
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
umutabi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen umutabi »

harkonen yazdı:senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok :D
Bilmiyorum ama şu an çardayım :D
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

umutabi yazdı:
harkonen yazdı:senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok :D
Bilmiyorum ama şu an çardayım :D
erkan ı harbiye girdim güzel lonca adamlar kafa dengi ve 2 gaffar attık dün bıcak pant ve hidra pant verdi ve bıcak ceket reçetesi :D
LastTimeLord
BlackWell

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Her yoneticiyi ayni kefeye koymamalisin herkezin anlayis bicimi farklidir o yuzden bunu genel olarak tum yonetime soylemen haksizlik olur.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol

“Genel Etkileşim” sayfasına dön