Zaten onceden gm ye ağır hakaretden 2013 e kadar banlıydık bi de 1 hafta banlandık al sana 2013 e kadar ban tekrar yine ikv o kadar sert değilmiş bunu ogendim ama hala oyuna donmeyecegim
İkv iyiymiş :)
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İkv iyiymiş :)
Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qq
Bi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu
Zaten onceden gm ye ağır hakaretden 2013 e kadar banlıydık bi de 1 hafta banlandık al sana 2013 e kadar ban tekrar yine ikv o kadar sert değilmiş bunu ogendim ama hala oyuna donmeyecegim
Üstü Kalsın... 

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: Slytherin
Re: İkv iyiymiş :)
o degilde dün 2 gaffar attım 1.si bçak pant 2.si hidra pant verdi resmen maytap geçtiler :S
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

la şukret bize o da dusmuyorharkonen yazdı:o degilde dün 2 gaffar attım 1.si bçak pant 2.si hidra pant verdi resmen maytap geçtiler :S
Üstü Kalsın... 

İkv forum moderatörleri çok insaflılar.Şahsen başka bir oyunun forumuna yanlışlıkla 2 konu açtım diye forumdan 1 gün uzaklaştırıldım.Ardından moderatörlere yaptığının doğru olmadığını belirttim ve moderatöre tavırdan 3 gün daha uzaklaştırıldım.Aslında yaptığım tavır değil eleştiriydi.O an anladım ki bizim forum yetkilileri melek gibiymişumutabi yazdı:Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qqBi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu

- umutabi
- FareAdam Düşmanı

Kardeş eleştiriye hiç açık değiler mesela bi etkinlik var 2 hafta içinde en hızlı kasılan kazanıyordu kazanana çok buyuk odul vardı bir adam demişki gm çar açıp kasacak ve kimseye ödül gitmeyecekberkan587 yazdı:İkv forum moderatörleri çok insaflılar.Şahsen başka bir oyunun forumuna yanlışlıkla 2 konu açtım diye forumdan 1 gün uzaklaştırıldım.Ardından moderatörlere yaptığının doğru olmadığını belirttim ve moderatöre tavırdan 3 gün daha uzaklaştırıldım.Aslında yaptığım tavır değil eleştiriydi.O an anladım ki bizim forum yetkilileri melek gibiymişumutabi yazdı:Bi oyunun forumunda adam forum moneteoruydu adı ansanserseriydi adama dedim ki adın ananserseri gibi ismin i değiştir dedim oyunda yapılan forumdada sorumluluk diye carı 1 hafta banladı qqBi de benm şartlı tahliye vardı ozur dilekcesi yazınca banlanan carlar afediliyodu ama 1 gun ceza alırsan mesela tekrar eski cezanın ustune ekleniyordu
Sonucu sınırsız ban...
Forumda tartışma yaratma bile oyunda ban
Forumda bi tane gm yi eleştirme bile ban
Üstü Kalsın... 

- umutabi
- FareAdam Düşmanı

http://www.heroturkey.com/forum/showthread.php?t=86681
Alın beyler okuyun yorumları sonra bi de banlara bakın hepsi aynı konu içersinde
Alın beyler okuyun yorumları sonra bi de banlara bakın hepsi aynı konu içersinde
Üstü Kalsın... 

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok 
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- umutabi
- FareAdam Düşmanı

Bilmiyorum ama şu an çardayımharkonen yazdı:senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok
Üstü Kalsın... 

- harkonen
- İstihbarat Üyesi

erkan ı harbiye girdim güzel lonca adamlar kafa dengi ve 2 gaffar attık dün bıcak pant ve hidra pant verdi ve bıcak ceket reçetesiumutabi yazdı:Bilmiyorum ama şu an çardayımharkonen yazdı:senin chara kim girdi ? umut dedim yok özcan dedim yok charı satınmı aldın yok
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Her yoneticiyi ayni kefeye koymamalisin herkezin anlayis bicimi farklidir o yuzden bunu genel olarak tum yonetime soylemen haksizlik olur.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol