[DESTEK OLUN]Savaşçı kasma geliştirme dizme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Re: [DESTEK OLUN]Savaşçı kasma geliştirme dizme

Mesaj gönderen SiLAHCI »

XxXChelseaFanXxX yazdı:
TRoyxpunisher yazdı:Karşındaki kişi max hasarsa zırh ve savunman öne çıkar eğer element hasarı ise direncin ve bahsettiğin şeyi biz denedik bir büyücü direnç kırdıktan sonra full hasar elektrikle iyi vuruluyor fakat yine de büyücü kadar seri olmadığı ve sert vuruşla ağır vuruşun kritiği olmadığı için onun yerine büyücüyle girilmesi daha faydalıdır
Sert Vuruşla Ağır'ın kritiği olmadığını bilmiyordum peki hangi efsunlara etki ediyor.Savaşçı değildimde eskiden.
Ağır vuruşun kritiği vardır ancak ekranda Kritik! ibaresi belirmez. Bunun kritik vuruş ihtimali karakter penceresindeki kritik oranınıza ve ofansif dövüşme yeteneğine en az 10 puan veya daha fazla puan vermeniz durumunda gerçekleşme ihtimali vardır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
TRoyxpunisher
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen TRoyxpunisher »

XxXChelseaFanXxX yazdı:
TRoyxpunisher yazdı:Karşındaki kişi max hasarsa zırh ve savunman öne çıkar eğer element hasarı ise direncin ve bahsettiğin şeyi biz denedik bir büyücü direnç kırdıktan sonra full hasar elektrikle iyi vuruluyor fakat yine de büyücü kadar seri olmadığı ve sert vuruşla ağır vuruşun kritiği olmadığı için onun yerine büyücüyle girilmesi daha faydalıdır
Sert Vuruşla Ağır'ın kritiği olmadığını bilmiyordum peki hangi efsunlara etki ediyor.Savaşçı değildimde eskiden.
Pek farketmemekte bildiğim kadarıyla ama ben elektrikte denedim ne de olsa kenan takı seti falan ek olarak yine de ne olursa olsun insanlara yeni birşeyi alıştırmak zordur. Sen yine de çembere kadar tank ol sonra çemberde ofans da lazım oluyor.En basit değişikliği bile zor kabullenmekteyiz ne yazık ki.Ben kuklacı sunucusunda oynuyorum lodos olduğum zamanlar 2 tank 3 büyü 1 şifa keserdik junonu arza geçmem gerekti ve orayı 2 tank 3 büyü 1 şifaya alıştırmam 1-2 ay sürmüştür sanırım :)
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

Resim
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen XxXChelseaFanXxX »

Farabi Shen pahalı ama yinede onu almayı düşnüyorum ama; size bir sorum var Farabi Shen'e alternatif olarak basılacak silah ne önerirsiniz?Ayrıca, tankların değerli olduğu sunucular hangileridir biri kuklacı demişti başka yok mu?
Kullanıcı avatarı
xCENTERx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xCENTERx »

Savaşçını dizmek istiyorsan ilk olay çevre. Misalen Tılsım'da tank Sığınak ve Migrat'a pek fazla alınmıyor. Farabi Shen tabancayı tercih etmeni öneririm, tabanca bulamazsan her hangi bir silah olabilir (Kafa koparan, balyoz, yatağan, papağan gibi). Fazla paran yoksa Kadim görevini yapıp Kadim Hidra Pençesi'ni sat ve o para ile Farabi Shen silah almanı tavsiye ediyorum.
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.
Resim
Yusuf
Kullanıcı avatarı
Desqualders
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Desqualders »

Selamun Aleykum ;

Savascı Kasmak Bence Kolay. İtemını Maxsımum Hasar Olarak Ayarlamaya Bak Hayvanları Kese Kese Kasılırsın. ) 49 Olduk Diyelım Tank Mı Olmak İstiyorsun ? Onun Öncelik Olarak Pcnin Hızlı Ve Kullanıcı Olman Lazım Hatta Bir Kere Bile Savascı Kullanmadıysan Tanklık Yapmakta sıkıntı Cekersin . Tank İtemlerini Almaya Calıs Paran Varsa Farabi Aramit Farabi Vahşi 2/3 Eşya Alırsan İlk Olarak Yol Sonra X Kesebilirsin. TEŞKİLAT sunucu Bölgelere Sıklıkla Girebiliyorlar. Ama Sunu Söyleyım İlklerde Almalarını Bekleme Kendı Grubunu Kurmaya Calıs. Dediğim Gibi X Yol Derken 4+1+1 Girdikleri İçin Tanka İtem Atması kolay Belki Sans Eseri Taskanat Zırh Veya Ayakkabı Alabilirsin Sonra Stuart Derken Eldıvenlerıde Alırsın Tankın İtem Alması Cok Kolay Fakat Benım Tankıma Gaffar Bey'ın Bişey Vermemesı Benı Kızdırsada Diğer Boslardan Rahat İtem Aldım. Dediğim Gibi Kullanabilirsen Tank Olayını Kavrayabilirsen Cok Rahat Gidersin.

İlk olarak Tanklıktan Bahsettik. Sıgınak Migrat Olayına Hiç Girmek İstemedim Fakat Cevren Varsa Benı Kenan Sokacak Grub Bulurum Dersen Isık kolye yüzük Evo kolye almana bak . Evocati Koruması Kolye Tank Yaptıgında Cok işine Yaracak. Junona Söylemeye gerek yok . En sıkıcı Bölge :) Evocati Zırh Aldın Mı Bide Tamamdır Tankla Gidebilirsin. Bu İşler Uzun Sürer Eger ki Yenı Bir Sunucuda Acarsan :) Yanı Yardımcı Olmak istedim. İnşallahta olmusumdur. Ama Savascını grup Bölgelerine sokman Cok Önemlı . Neyse tekrar İyi Forumlar..

Siz Kismis Pi ?
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Daha önce savaşçı tecrübem yok sıkıntı çekerim o zamn.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

XxXChelseaFanXxX yazdı:Farabi Shen pahalı ama yinede onu almayı düşnüyorum ama; size bir sorum var Farabi Shen'e alternatif olarak basılacak silah ne önerirsiniz?Ayrıca, tankların değerli olduğu sunucular hangileridir biri kuklacı demişti başka yok mu?
Farabi Karakürk al Karakürkünü parlat m2 element al buz tamamdır farabi shen ceket falan alabilirsin
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Çok teşekkür ederim saol.

Farabi Karakürk Asa alsam geri kalan üstümü full Frabi shen dizsem(zırh hariç) nasıl bir seçenek olur?

Evet başka önerileri olan var mı arkadaşlar?
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya sen 49 ol bütün görevleri yap kadimleri falan al öyle konu aç buraya :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
XxXChelseaFanXxX
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:D :D :D Haklısında 49 olmak zor işmi sence :D

Ayrıca bilgilendirmelerin için teşekkür ederim saolasın.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön