[DESTEK OLUN]Savaşçı kasma geliştirme dizme
-
- Sahaf Yardımcısı
[DESTEK OLUN]Savaşçı kasma geliştirme dizme
Merhabalar savaşçı açmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum.Ha bir not grup bölgelerindede grup bölgeleri dışındada tank olmak istiyorum yani hep tank ofans olmak gibi bir niyetim yok bilginize.Elimde bir adet silah yükseltmede bulunmakta önerilerinizi bekliyorum.Birde tank alanın çok olduğu bir sunucu önerirseniz iyi olur
Meran düşünüyorum.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
Re: [DESTEK OLUN]Savaşçı kasma geliştirme dizme
Beyaz köşk gitme genelde 5 büyü meranda önermiyorum orada öyle kuklacı düşünebilirsin tank daha cok alınıyor
Farabi shen silah alıp shenini parlatmanı öneriyorum baslangıc olarak m2 element farabi solucan takı seti farabi plevne ayak aktar zırh ve farabi ceket alsan kafi bide silahı alıp parlatman kenandan farabi solucan eld alcan evo kolye farabi farabi yüzük düscek migrata basla evo zırh farabi solu mor pant düşür üstün çt ye hazır demek evo yüzükde düşse iyi olur 2 parça taş düşünce zırh 75 den azalıo
çt geçmeden ışık takılarınıda tamamlamanı öneririm hem daha cok tecrübe olur
gelelim çt ye çt de ilk boss gbm X aramit ve vahşi dizmen lazım X i 1 kez kes sonra stu at taş kanat eld-zırh düşür sonra tekrar X e yogunlas ayakkabı düşür taş yada bıcak hangisi düşerse
sonra git gaffara skype kur ogren skypede biraz zaten cok zor bişi değil abartıyolar
Farabi shen silah alıp shenini parlatmanı öneriyorum baslangıc olarak m2 element farabi solucan takı seti farabi plevne ayak aktar zırh ve farabi ceket alsan kafi bide silahı alıp parlatman kenandan farabi solucan eld alcan evo kolye farabi farabi yüzük düscek migrata basla evo zırh farabi solu mor pant düşür üstün çt ye hazır demek evo yüzükde düşse iyi olur 2 parça taş düşünce zırh 75 den azalıo
çt geçmeden ışık takılarınıda tamamlamanı öneririm hem daha cok tecrübe olur
gelelim çt ye çt de ilk boss gbm X aramit ve vahşi dizmen lazım X i 1 kez kes sonra stu at taş kanat eld-zırh düşür sonra tekrar X e yogunlas ayakkabı düşür taş yada bıcak hangisi düşerse
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkürler eldiven ve ayagı üretebilirim galiba bi problem yok sığın a girmeden önce bile elimde olabilir
Bu arada başka önerisi olan var mı ama ricam biraz daha düzgün bir Türkçe'yle yazsın
Bu arada başka önerisi olan var mı ama ricam biraz daha düzgün bir Türkçe'yle yazsın
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nefes
Arkadaşımız X için aramit ve vahşi dizmen gerekli demiş o da bir yoldur ama senin dirençlerini ateşe vermen ve m2 elementle ateşi 1000lemen yetecektir asit hasarı çok fazla etkilememektedir.Stuart keserkense dirençlerini buza vermen bir m2 element gözlük ile yeterli olacaktır sadece buz hasarı vermektedir.Bu arada ceket pantolonu farabi shen yaparsan kalfalarda da rahat edersin ceket pantolon + silah farabi shen (silah sheni yükseltilmiş) olursa bir de m2 element ile 0 olan elektriğini iksirle beraber 1000 yapabilirsin ve kalfalarda sana büyük bir avantaj sağlar
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

-
- Sahaf Yardımcısı
Şimdi ben uzun süre önce oynamıştım Deirndeki Sır - hİdra zamanında bıraktım herneyse.Bunun yüüznden çemberlitaş ve migratı bilmiyorum(örneğin kalfaları bilmiyorum) sadece sığınak bilyorum.Çemberlitaş ve migrat hakkında bildiklerim var ama içine girmedim hiç herneyse kalfalar elektrik hasarımı veriyor?Ayrıca elektrik ahsarı veren kenan ve junon dışında bir boss var mı çemberlitaşta mesela.Yani tamam ben sheni yükselticem fakat bu Direnç(Elektrik) çemberlitaşta da olmak üzere tüm grup bölgelerinde bana avantaj sağlayacak mı?Teşekkürler.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Evet sağlayacaktır.Gaffar buz + elektrik hasarı vermektedir. Kalfa dediğim ise zaman zaman bazı slotlarda karşınıza çıkacak (sanırım ilk bölge yani GBMX'e giden bölgede 2 adet bulunmaktaydı) elektrik hasarı vermektedir.Stuart Buz hasarı vermektedir.Junon da elektrik hasarı vermektedir.Böylelikle farabi shen dizdiğiniz zaman rahat olacaksınızdır

-
- Sahaf Yardımcısı
Çok teşekkür ederim.
Bu arada Işık Zırh takı vs serisi var ama birşey daha ilgimi çekti Kenan Zırh takı seriside var.Hasar(Elektrik) bu hiç denendimi grup bölgelerinde?Çünkü, hasar elektrik direnç asit/elektrik dizsek herhalde süper olur belkide büyücüden çok ofans alınır.Ama siz bilirsiniz tabi en iyisini.Ayrıca genelde ofans olarak gezen savaşçıların dirençleri en fazla elektriktemi olur?O zaman şunu sorayım bildiğimiz gibi eğer hasar elektrik dizersem kestiğim adamın zırhıyla değil elektrik direnciyle ilgilenmem gerekicek büyücüler gibi.Savaşçılar bildiğim kadarıyla gezerken ofans set gezerler max hasar saldırı kritik vuruş ihtimali itemleri olur shen gibi itemler olmaz bunun yüzünden maximum 240 elektrik hasarı olur.Şunu sorayım ben ofans bir savaşçıyı Zırh'la engellenen max'la mı yoksa dirençle engellenen elektrik le mi daha kolay keserim?Bu hep aklıma takılmıştır teşekkürler.
Ortaya karışıkmı yapsam max hasar hasar(zehir) hasar(elektrik) herhalde en güzeli direnç kalkanı olmayan bir savaşçıya zehir hasarı vurmaktır.
Bu arada Farabi Shen balyozmu kılıç mı yoksa tabancamı?
Bu arada bu oyunda hep elektrik güçlü bu fikri verenler Elektrik-Elektronik Mühendisimi ne D
Bu arada Işık Zırh takı vs serisi var ama birşey daha ilgimi çekti Kenan Zırh takı seriside var.Hasar(Elektrik) bu hiç denendimi grup bölgelerinde?Çünkü, hasar elektrik direnç asit/elektrik dizsek herhalde süper olur belkide büyücüden çok ofans alınır.Ama siz bilirsiniz tabi en iyisini.Ayrıca genelde ofans olarak gezen savaşçıların dirençleri en fazla elektriktemi olur?O zaman şunu sorayım bildiğimiz gibi eğer hasar elektrik dizersem kestiğim adamın zırhıyla değil elektrik direnciyle ilgilenmem gerekicek büyücüler gibi.Savaşçılar bildiğim kadarıyla gezerken ofans set gezerler max hasar saldırı kritik vuruş ihtimali itemleri olur shen gibi itemler olmaz bunun yüzünden maximum 240 elektrik hasarı olur.Şunu sorayım ben ofans bir savaşçıyı Zırh'la engellenen max'la mı yoksa dirençle engellenen elektrik le mi daha kolay keserim?Bu hep aklıma takılmıştır teşekkürler.
Ortaya karışıkmı yapsam max hasar hasar(zehir) hasar(elektrik) herhalde en güzeli direnç kalkanı olmayan bir savaşçıya zehir hasarı vurmaktır.
Bu arada Farabi Shen balyozmu kılıç mı yoksa tabancamı?
Bu arada bu oyunda hep elektrik güçlü bu fikri verenler Elektrik-Elektronik Mühendisimi ne D
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
Gaffar keserken elektrik direncinin 1000 olması gerek.Kalfalardada 1000 şart değil,yükseltsen yeter.Şifa sağlamsa tabiXxXChelseaFanXxX yazdı:Şimdi ben uzun süre önce oynamıştım Deirndeki Sır - hİdra zamanında bıraktım herneyse.Bunun yüüznden çemberlitaş ve migratı bilmiyorum(örneğin kalfaları bilmiyorum) sadece sığınak bilyorum.Çemberlitaş ve migrat hakkında bildiklerim var ama içine girmedim hiç herneyse kalfalar elektrik hasarımı veriyor?Ayrıca elektrik ahsarı veren kenan ve junon dışında bir boss var mı çemberlitaşta mesela.Yani tamam ben sheni yükselticem fakat bu Direnç(Elektrik) çemberlitaşta da olmak üzere tüm grup bölgelerinde bana avantaj sağlayacak mı?Teşekkürler.
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
Karşındaki kişi max hasarsa zırh ve savunman öne çıkar eğer element hasarı ise direncin ve bahsettiğin şeyi biz denedik bir büyücü direnç kırdıktan sonra full hasar elektrikle iyi vuruluyor fakat yine de büyücü kadar seri olmadığı ve sert vuruşla ağır vuruşun kritiği olmadığı için onun yerine büyücüyle girilmesi daha faydalıdır

-
- Sahaf Yardımcısı
Sert Vuruşla Ağır'ın kritiği olmadığını bilmiyordum peki hangi efsunlara etki ediyor.Savaşçı değildimde eskiden.TRoyxpunisher yazdı:Karşındaki kişi max hasarsa zırh ve savunman öne çıkar eğer element hasarı ise direncin ve bahsettiğin şeyi biz denedik bir büyücü direnç kırdıktan sonra full hasar elektrikle iyi vuruluyor fakat yine de büyücü kadar seri olmadığı ve sert vuruşla ağır vuruşun kritiği olmadığı için onun yerine büyücüyle girilmesi daha faydalıdır