Kızgın kumu aradımharkonen yazdı:ben 5 sene önce söylemiştim gitmiştik ben gezdirmiştim herkesi burda fareler var şurda cinler gelin komutana gidelim falan derdim
Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Magicozzy ile İKV ve Benimle Gerçek :)
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Eminönünü direk yerleştirmişlermi ? İKV de evlerin 1 i bile yarımadadaki hiçbir oyuna uyuşmuyor.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kardeşim onu bende farkettim , mesela bankanın karşısındaki yarım bi sokak var kısa hani giriyosun soldan direk çıkıyo . Orda aslında o köşede çok güzel bir yapı var ama onu bi marka satın almış , aslında oyunumuza da çok yakışır ama artık çoğu şey markalaşmış ve kimsede bedavaya Reklam yapmak istemez .saltour100 yazdı:Eminönünü direk yerleştirmişlermi ? İKV de evlerin 1 i bile yarımadadaki hiçbir oyuna uyuşmuyor.
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Tahminen bundan sonraki durak Beyazıt olabilir yer olarak veya Tangriss ona istinaden olabilir madenler var diyorlar kapalı çarşıyı neden uydurmasınlar öyle birşeye dimi
Yine de bilemem tabii 
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bence beklenen Karaköy olsaydı bence daha iyi olurdu çünkü işin ucunda Galata kulesi varKristalx yazdı:Tahminen bundan sonraki durak Beyazıt olabilir yer olarak veya Tangriss ona istinaden olabilir madenler var diyorlar kapalı çarşıyı neden uydurmasınlar öyle birşeye dimiYine de bilemem tabii
İKV'yi diğer(dağ,bayır,çimen arazili) oyunlardan ayıran, kendine özgü en güzel tarafı da birebir gerçek mekanlar ile modellenmiş olmasıdır. xFahrenheitx, çok güzel söylemiş "...oyunu oynayıpta Eminönü'ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz."
2009-2013
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
İKV'nin Farkı işteJouRney yazdı:İKV'yi diğer(dağ,bayır,çimen arazili) oyunlardan ayıran, kendine özgü en güzel tarafı da birebir gerçek mekanlar ile modellenmiş olmasıdır. xFahrenheitx, çok güzel söylemiş "...oyunu oynayıpta Eminönü'ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz."
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
En kötü bir Balat Fatih Eyüp tarafına inip ordaki evleri örnek alabilirlerdi. Oyunda tek pencereleri evler var burda kimler yasıyor merak ediyorum.MagicxOzzy yazdı:Kardeşim onu bende farkettim , mesela bankanın karşısındaki yarım bi sokak var kısa hani giriyosun soldan direk çıkıyo . Orda aslında o köşede çok güzel bir yapı var ama onu bi marka satın almış , aslında oyunumuza da çok yakışır ama artık çoğu şey markalaşmış ve kimsede bedavaya Reklam yapmak istemez .saltour100 yazdı:Eminönünü direk yerleştirmişlermi ? İKV de evlerin 1 i bile yarımadadaki hiçbir oyuna uyuşmuyor.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Balat ve Eyüpdeki Ahşap evler olsaydı süper olurdu yasaltour100 yazdı:En kötü bir Balat Fatih Eyüp tarafına inip ordaki evleri örnek alabilirlerdi. Oyunda tek pencereleri evler var burda kimler yasıyor merak ediyorum.MagicxOzzy yazdı:Kardeşim onu bende farkettim , mesela bankanın karşısındaki yarım bi sokak var kısa hani giriyosun soldan direk çıkıyo . Orda aslında o köşede çok güzel bir yapı var ama onu bi marka satın almış , aslında oyunumuza da çok yakışır ama artık çoğu şey markalaşmış ve kimsede bedavaya Reklam yapmak istemez .saltour100 yazdı:Eminönünü direk yerleştirmişlermi ? İKV de evlerin 1 i bile yarımadadaki hiçbir oyuna uyuşmuyor.
- MagicxOzzy
- Işık Hanım'ın Elemanı
Güncelll :arrow: