Geçen gün Bayram Namazına Eminönü Yeni Camii 'ye gitmiştik , Benim ısrarım üzere babamla biraz erkenden gittik
Buyrunuz

Usta sana yemin ediyorum , Babamı orda ben gezdirdimxFahrenheitx yazdı:Güzel resimler.İKV de Eminönü oyuna o kadar güzel yerleştirilmiş ki oyunu oynayıpta Eminönü ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz.![]()
Doğrudur.Bende oyunu oynadıktan sonra gitmiştim Eminönüne ilk kez.Cidden hiç yabancılık çekmedim.Bir ara camide gerçekten Agah Bey' in olduğuna inandırmıştım kendimi :lol:MagicxOzzy yazdı:Usta sana yemin ediyorum , Babamı orda ben gezdirdimxFahrenheitx yazdı:Güzel resimler.İKV de Eminönü oyuna o kadar güzel yerleştirilmiş ki oyunu oynayıpta Eminönü ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz.![]()
Ve hayatımda küçükken gitmiştim bi Eminönüne
![]()
Sirkeci Garının orda Fareadam arıyodum ben , sen ne diyosunxFahrenheitx yazdı:Doğrudur.Bende oyunu oynadıktan sonra gitmiştim Eminönüne ilk kez.Cidden hiç yabancılık çekmedim.Bir ara camide gerçekten Agah Bey' in olduğuna inandırmıştım kendimi :lol:MagicxOzzy yazdı:Usta sana yemin ediyorum , Babamı orda ben gezdirdimxFahrenheitx yazdı:Güzel resimler.İKV de Eminönü oyuna o kadar güzel yerleştirilmiş ki oyunu oynayıpta Eminönü ne ilk kez giden birisi ben buraları zaten biliyorum der kaybolmaz.![]()
Ve hayatımda küçükken gitmiştim bi Eminönüne
![]()
TeşekkürlerKristalx yazdı:Güzel resimler gerçekten yerleri iyi seçmişsin bide birine vuruyormuş gibi yapsaydın tam olurmuş
Babama sordum bankadan dümdüz gidince sağa doğru yukarda ne var diyeKristalx yazdı:Komutanı bulabildin mi bari