İKV nin yükselişe geçmesi için yapılması gerekenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GriTTy
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Pazardaki Artist

Re: İKV nin yükselişe geçmesi için yapılması gerekenler

Mesaj gönderen GriTTy »

ForumunMessisi yazdı:1.si Sıgınak-Migrat-Çemberlitaş bosslarının madalyaları ayrılmalı bronz-gümüş-altın olmak üzere

örn: 50 bronz madalya getirene kenandan düşen istedigi takıyı verebilir 50 madalya için yaklaşık 16-17 kenan atmanız gerekir

50 gümüş madalya getirene junondan istedigi eşyaya verilir 25 junonda tamamlanır 50 madalya 50 gümüş madalya verip nuc yüzük alınabilir

çemberli taş 50 altın madalya istedigi eşyayı verebilir bütün bölge atarsanız 10 bütün bölgede tamamlanır

böyle bi sistemle iyi gidebilir simdi gel gelelim 2.ye

Oyun fazla şansa bağlı olmamalı mesela ilk junonunda %5 şansla girdiysen 2.de normal gelcek şansın %1 fazlası gelmeli 10 sa 2.de 11 olmalı ve şans arttrııcılar 11 üzerinden işlemeli

3.ye gelelim yukardaki sistemler geldikten sonra yaklaşık 1-2 aya üstünü dizenlerin sayısı artar işte bombayı patlatma vakti 59 lvll sınırı gelebilir 59 lvl bölgesi ne olcaksa karaköy tangris her neyse oraya girmek için Kelle Avcısı görevi bitirlmelidir yani herkes çemberli taşa mecbur 1 seferlikte olsa

4. sü ve en önemlisi büyücülerin ezilmesi bunun tek çözümü benim ve HeilHitlerin söylediği gibi büyücülerin zırhlarıda Zırh vermeli

5.si lonca pasaportu kalkamlı herkes loncaya girsin arkadaş bu ne ? lonca kurmayı anladıkta girmek paralı olmamalı

bu dediklerim olursa eminim oyniyan oyuncular bağlanır ve oynamayanlarda geri döner
Hmm.Tamam,şimdi birazda ben konuşucam :D.İlk önce belirtmek isterimki bunlar öyle kolay işler değil örneğin 1.madde bana inan MERAN sunucusunda 2284 madalyalı bir oyuncu vardı.Peki sana soruyorum oyunun fazla cıvkı çıkmazmıydı?
Gelelim 2 ye.Eğer migrat atmak istediğin olursa ve şans istersen İKV nin yağma paketlerinden alacaksın.(Evet,bu seçenek kötü ama biliyosun işte onlarda para kazanmaya çalışıyo).
Ve 3e gelirsek;59 level olsun demişsin.Hatırlarsan İKV de bir oylama yapıldı.TOPKAPIMI?59 SEVİYEMİ?..Çoğu insan Çemberlitaşa doyamadığı için zor olur diye Topkapıyı seçti.
4 e gelirsekte;Bunda saygısız olursam affet ama kendi adına konuşmanı isterim.Ne büyücüler gördüm ben savaşçıları pert eden.Aklı başında bi büyücü ezilmez.Onlara haksızlık etmemelisin.
5. ise Topkapı muhabbeti.Benden sana tavsiye beğenmediysen kendi loncanı kur(İkv loncası.İkvxali.İkvxmehmet)İlla pasaportlu istersen oda olmaz işte,oyun bu birsürü para işte,yapacak bir durum söz konusu değil.İyi oyunlar..
• • Omurxxx • •
• •Quiltyxlove • •
• • Quiltyxmaniaq • •
• • Savaşçıxwanted • •
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

sen 2200 madalya toplayıp bişi alamamaktan zevk alıosan oda senin sorunun kardeşim ne diyelim
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
bitirici0794
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bitirici0794 »

çok güzel bi yere değinmişsin kardeşim çok mantıklı ve bencede büyücüler eziliyor buzihin tutma olayı kalkıp yerine daha uzun süreli durdurma getirilmeli meseka %50 ihtimalle zihin tutmak yerine %50 ihtimalle 2 kat daha fazla durdruma olmalı büyücülerin zırhı artırılmalı
Taklit Edilmesin Diye Atmıyorum :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bitirici0794 yazdı:çok güzel bi yere değinmişsin kardeşim çok mantıklı ve bencede büyücüler eziliyor buzihin tutma olayı kalkıp yerine daha uzun süreli durdurma getirilmeli meseka %50 ihtimalle zihin tutmak yerine %50 ihtimalle 2 kat daha fazla durdruma olmalı büyücülerin zırhı artırılmalı
zaten savaşçıların büyücü wssinde bir tek durdurma atarak yenme ihtimali var sen bu ihtimalide ellerinden alıyosun
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

bloodthirsty yazdı:
CruicaL yazdı:
bloodthirsty yazdı:
CruicaL yazdı:
bbsnake yazdı:Yönetim kendi kafasına göre gidiyor artık öneri yapmayı bırakmalıyız kendi bildiklerini yapsınlar kimsenin girdiği yok bölgelerde item düşürmek kolay olsa yapıcak bir şey kalmaz yeni bölge yok Çember itemlerini dizdikten sonra bir şey yapamıyorsun yeni eklentiyi bekliyorsun bu da en az 7-8 ay gibi bir süre demek
Genel etkileşimden 400.cü sayfadan başla 650ye kadar oku ordaki öneriler gerçekleştirilmişmi gerçekleştirilmemişmi anlarsın ;)
sende genel etkileşime gir 1 den 400. sayfaya kadar bak öneriler gerçekleşmiş mi gerçekleşmemiş mi ;)
Uğraşamam ;) ;)
uğraşmak zor geliyorsa bilmeden yorum yapma
he kardeş he
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
bitirici0794
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen bitirici0794 »

bloodthirsty yazdı:
bitirici0794 yazdı:çok güzel bi yere değinmişsin kardeşim çok mantıklı ve bencede büyücüler eziliyor buzihin tutma olayı kalkıp yerine daha uzun süreli durdurma getirilmeli meseka %50 ihtimalle zihin tutmak yerine %50 ihtimalle 2 kat daha fazla durdruma olmalı büyücülerin zırhı artırılmalı
zaten savaşçıların büyücü wssinde bir tek durdurma atarak yenme ihtimali var sen bu ihtimalide ellerinden alıyosun

ben durdurma geçsin demiyorum zihin tutulma yerine daha fazla süre durdursun dyorum ;)
Taklit Edilmesin Diye Atmıyorum :)
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

bitirici0794 yazdı:
bloodthirsty yazdı:

ben durdurma geçsin demiyorum zihin tutulma yerine daha fazla süre durdursun dyorum ;)
zihin atınca kutub açılamıyor savaşçılar için tek ihtimal bu ama sen dahada uzu durdursan her türlü ben kutub açıcam ve kutulucam anladınmı ;)
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

savascı depar durdurma dikkat 15 yaparsa büyücünün fazla şansı yok bide savascı biraz akıllıysa bıcak ayak yerine maraton giyerse o zaman biter
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

harkonen yazdı:savascı depar durdurma dikkat 15 yaparsa büyücünün fazla şansı yok bide savascı biraz akıllıysa bıcak ayak yerine maraton giyerse o zaman biter
Dostum cok fılm ızlıyorsun ben normalde Savascıyım Ama buyuculer herzaman ustun durumda ıstese savascıyı yanına yaklastırmaz..
Nedenmı?

tesla Sersemletır..
Kuutup 15.. 3 sn fark
zıhın 15 sn durdurur.
Buz atarsa yawaşlarsın
fızıksel atarsa zırhın kırılır.
elek atarsa 3 kat etkı .
..................................
savascılarda sansınaa zıhın tutarsan kesersın belkı kesmessın buyucu can ıksırı ıcer ve kutuba asılırsa...
Sadece hersey taktıkten ve ıtemden
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

harkonen yazdı:savascı depar durdurma dikkat 15 yaparsa büyücünün fazla şansı yok bide savascı biraz akıllıysa bıcak ayak yerine maraton giyerse o zaman biter
durdurmayı kutub engeler deparıda zihin engeller dikkatide tesla ve buz ile etkisiz hale getirir yani her türlü büyücü üstündür

“Genel Etkileşim” sayfasına dön