Hmm.Tamam,şimdi birazda ben konuşucamForumunMessisi yazdı:1.si Sıgınak-Migrat-Çemberlitaş bosslarının madalyaları ayrılmalı bronz-gümüş-altın olmak üzere
örn: 50 bronz madalya getirene kenandan düşen istedigi takıyı verebilir 50 madalya için yaklaşık 16-17 kenan atmanız gerekir
50 gümüş madalya getirene junondan istedigi eşyaya verilir 25 junonda tamamlanır 50 madalya 50 gümüş madalya verip nuc yüzük alınabilir
çemberli taş 50 altın madalya istedigi eşyayı verebilir bütün bölge atarsanız 10 bütün bölgede tamamlanır
böyle bi sistemle iyi gidebilir simdi gel gelelim 2.ye
Oyun fazla şansa bağlı olmamalı mesela ilk junonunda %5 şansla girdiysen 2.de normal gelcek şansın %1 fazlası gelmeli 10 sa 2.de 11 olmalı ve şans arttrııcılar 11 üzerinden işlemeli
3.ye gelelim yukardaki sistemler geldikten sonra yaklaşık 1-2 aya üstünü dizenlerin sayısı artar işte bombayı patlatma vakti 59 lvll sınırı gelebilir 59 lvl bölgesi ne olcaksa karaköy tangris her neyse oraya girmek için Kelle Avcısı görevi bitirlmelidir yani herkes çemberli taşa mecbur 1 seferlikte olsa
4. sü ve en önemlisi büyücülerin ezilmesi bunun tek çözümü benim ve HeilHitlerin söylediği gibi büyücülerin zırhlarıda Zırh vermeli
5.si lonca pasaportu kalkamlı herkes loncaya girsin arkadaş bu ne ? lonca kurmayı anladıkta girmek paralı olmamalı
bu dediklerim olursa eminim oyniyan oyuncular bağlanır ve oynamayanlarda geri döner
Gelelim 2 ye.Eğer migrat atmak istediğin olursa ve şans istersen İKV nin yağma paketlerinden alacaksın.(Evet,bu seçenek kötü ama biliyosun işte onlarda para kazanmaya çalışıyo).
Ve 3e gelirsek;59 level olsun demişsin.Hatırlarsan İKV de bir oylama yapıldı.TOPKAPIMI?59 SEVİYEMİ?..Çoğu insan Çemberlitaşa doyamadığı için zor olur diye Topkapıyı seçti.
4 e gelirsekte;Bunda saygısız olursam affet ama kendi adına konuşmanı isterim.Ne büyücüler gördüm ben savaşçıları pert eden.Aklı başında bi büyücü ezilmez.Onlara haksızlık etmemelisin.
5. ise Topkapı muhabbeti.Benden sana tavsiye beğenmediysen kendi loncanı kur(İkv loncası.İkvxali.İkvxmehmet)İlla pasaportlu istersen oda olmaz işte,oyun bu birsürü para işte,yapacak bir durum söz konusu değil.İyi oyunlar..