Kutu/Akçe sırasındaki hırsızlıklar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ElitConan
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: Kutu/Akçe sırasındaki hırsızlıklar hk.

Mesaj gönderen ElitConan »

senin yönetime güvenin varmı ki yeni alıncak adamlarda güven arıyorsun ? ayrıca üyelikaldan sıkıntı olmadan dediklerini rahat şekilde alabilirsin.param yok diyorsan sigarayı az iç, okulda az para harca, özel giderlerini kıs vs vs vs
aykut gökçe

//Reklam içeriği kaldırıldı.
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Mesaj gönderen thebn »

onurala yazdı:Yönetim neden böyle bir şeyi gerçekleştirsin ? Bir yarar sağlamaz yönetime + bir ek gelir getirmez o yüzden boşuna yorma kendini buralarda
Bence daha fazla ek gelir getirir diye düşünüyorum ben. Bir oyuncu listeden birine mesaj attı diyelim o hemen akçe çekecek ki yönetime para getirsin. Kendi için çektiği akçeler bir yana birde oyun parasıyla akçe almak isteyenler içinde güzel bir şey olacak hem İKV yönetimi kazanacak hemde akçeyi satan oyuncu.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen onurala »

NothingxSeries yazdı:
onurala yazdı:Yönetim neden böyle bir şeyi gerçekleştirsin ? Bir yarar sağlamaz yönetime + bir ek gelir getirmez o yüzden boşuna yorma kendini buralarda

İndirme, deneme, satın alma ve/veya Oyun'a abone olmak, size; bireysel, münhasır olmayan, devredilmeyen ve ticari olmayan bir kullanım lisansı verir. Oyun ve uygulamaların telif hakkı kanunlarınca korunduğunu ve fikri mülkiyetinin Sobee'de olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda, herhangi bir şekilde Oyunu ve uygulamaları çoğaltmamayı, alt-lisans vermemeyi, ticari olarak kullanmamayı, Oyunun, uygulamaların yada materyalin türevlerini oluşturmamayı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Kişisel kullanım için Oyunu kendi bilgisayarınızda çoğaltma ve tamamen kişisel, ticari olmayan bir yedeğini almak için CD'ye yazma hakkınız bulunmaktadır.

Oyunu, logoları, markaları ve fikri mülkiyet haklarıyla korunan, Sobee'ye ait olan herhangi diğer materyali değiştirmeyeceğinizi ve kötüye kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Oyun ve uygulamalar Digital Rights Management (DRM) sistemince kormaktadır. Bu sistemler, Internet'te dijital olarak satılan içeriğin fikri mülkiyet haklarının korunması için geliştirilmiştir. Herhangi bir yazılım, program, uygulama kodu veya diğer herhangi bir cihazı, uygulamayı korumak amacıyla oluşturulmuş sistemi kırmak için kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.
Yazını okudumda ne alaka şimdi ? benim dediğimde
Courtneyx
Mestrov
PFİZER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön