Kutu/Akçe sırasındaki hırsızlıklar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Kutu/Akçe sırasındaki hırsızlıklar hk.

Mesaj gönderen thebn »

Arkadaşlar herkes böyle şeyler söylüyorlar benim bir fikrim var. Ama ilk önce bir açıklama yapayım. Rappelz diye bir oyun var orada karakterlerin hayvanı (pet) olabiliyor. Hayvana sahip olabilmek için gereken boş kartını alıp hayvanı evcilleştirmeniz lazım. Çoğu zaman bu çok zor olabiliyor. O yüzden yönetim bu iş için güvenilir adamları evcilleştirici (tameci) diye alıyor. Onların diğer oyunculardan tek farkı evcilleştirme puanları daha yüksek olduğu için şansları da daha yüksek. Tabi bu yüzden para alıyorlar. Neyse benim fikrim şu; yönetim güvenilir adamları alsın ve o adamları forumda bir konu açarak karakterlerinin ismini yazsın onlarda kutu/akçe alsınlar oyundaki insanlara oyun parasıyla satsınlar. Böylece oyundaki hırsızlık son bulabilir.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: Kutu/Akçe sırasındaki hırsızlıklar hk.

Mesaj gönderen CruicaL »

thebn yazdı:Arkadaşlar herkes böyle şeyler söylüyorlar benim bir fikrim var. Ama ilk önce bir açıklama yapayım. Rappelz diye bir oyun var orada karakterlerin hayvanı (pet) olabiliyor. Hayvana sahip olabilmek için gereken boş kartını alıp hayvanı evcilleştirmeniz lazım. Çoğu zaman bu çok zor olabiliyor. O yüzden yönetim bu iş için güvenilir adamları evcilleştirici (tameci) diye alıyor. Onların diğer oyunculardan tek farkı evcilleştirme puanları daha yüksek olduğu için şansları da daha yüksek. Tabi bu yüzden para alıyorlar. Neyse benim fikrim şu; yönetim güvenilir adamları alsın ve o adamları forumda bir konu açarak karakterlerinin ismini yazsın onlarda kutu/akçe alsınlar oyundaki insanlara oyun parasıyla satsınlar. Böylece oyundaki hırsızlık son bulabilir.
Özentilik yapmayalım :arrow: :arrow: :arrow: pet nedir ya
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
thebn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonsuzluğa I Doğru

Mesaj gönderen thebn »

CruicaL yazdı:
thebn yazdı:Arkadaşlar herkes böyle şeyler söylüyorlar benim bir fikrim var. Ama ilk önce bir açıklama yapayım. Rappelz diye bir oyun var orada karakterlerin hayvanı (pet) olabiliyor. Hayvana sahip olabilmek için gereken boş kartını alıp hayvanı evcilleştirmeniz lazım. Çoğu zaman bu çok zor olabiliyor. O yüzden yönetim bu iş için güvenilir adamları evcilleştirici (tameci) diye alıyor. Onların diğer oyunculardan tek farkı evcilleştirme puanları daha yüksek olduğu için şansları da daha yüksek. Tabi bu yüzden para alıyorlar. Neyse benim fikrim şu; yönetim güvenilir adamları alsın ve o adamları forumda bir konu açarak karakterlerinin ismini yazsın onlarda kutu/akçe alsınlar oyundaki insanlara oyun parasıyla satsınlar. Böylece oyundaki hırsızlık son bulabilir.
Ben sadece olayı örneklendirdim. Tabi sizin gibiler bunu anlayamıyor.
Sbskralıxşifa

We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

thebn yazdı:
CruicaL yazdı:
Ben sadece olayı örneklendirdim. Tabi sizin gibiler bunu anlayamıyor.
Tmm anne
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Bundan daha güzelini yönetime öneri olarak gönderdik bir kaç ay önce.
Akçe Bonosu fikrini gönderdik ancak yönetim böyle bir yenilik düşünmediğini söyledi. Yani hiç heveslenme.
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NoobHide »

Aslında çok güzel bi öneri ;)
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

Güvenilir adam bul , sorun olmaz. Mesela Teşkilatta (Akçe / Kutu) Alıcak adamların yarısı bana geliyor ki , ufak tefek 1-2 çakal değil , cidden büyük kişiler.

Ama ben satarmıyım :ugeek: aslaaaa.

Mesela bu fiyatname kafadan uydurmadır :lol: :arrow:

15 m - 500 / 550 - 16 m
30 m - 1000 / 1100 - 32 m
70 m - 2500 / 2750 - 75 m
130 m - 5000 / 5500 - 140 m

Asla satmam ben akçe :ugeek:
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
Kullanıcı avatarı
Tekadam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Tekadam »

NothingxSeries yazdı:Güvenilir adam bul , sorun olmaz. Mesela Teşkilatta (Akçe / Kutu) Alıcak adamların yarısı bana geliyor ki , ufak tefek 1-2 çakal değil , cidden büyük kişiler.

Ama ben satarmıyım :ugeek: aslaaaa.

Mesela bu fiyatname kafadan uydurmadır :lol: :arrow:

15 m - 500 / 550 - 16 m
30 m - 1000 / 1100 - 32 m
70 m - 2500 / 2750 - 75 m
130 m - 5000 / 5500 - 140 m

Asla satmam ben akçe :ugeek:
aynen ne aldım ne de sattım

masumum hain tikıtçı sus vermeyi bırakkkk :evil:
Yalnızlık paylaşılmaz ..
Kullanıcı avatarı
onurala
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen onurala »

Yönetim neden böyle bir şeyi gerçekleştirsin ? Bir yarar sağlamaz yönetime + bir ek gelir getirmez o yüzden boşuna yorma kendini buralarda
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Kullanıcı avatarı
NothingxSeries
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <The Avengers>

Mesaj gönderen NothingxSeries »

onurala yazdı:Yönetim neden böyle bir şeyi gerçekleştirsin ? Bir yarar sağlamaz yönetime + bir ek gelir getirmez o yüzden boşuna yorma kendini buralarda

İndirme, deneme, satın alma ve/veya Oyun'a abone olmak, size; bireysel, münhasır olmayan, devredilmeyen ve ticari olmayan bir kullanım lisansı verir. Oyun ve uygulamaların telif hakkı kanunlarınca korunduğunu ve fikri mülkiyetinin Sobee'de olduğunu kabul ediyorsunuz. Bu bağlamda, herhangi bir şekilde Oyunu ve uygulamaları çoğaltmamayı, alt-lisans vermemeyi, ticari olarak kullanmamayı, Oyunun, uygulamaların yada materyalin türevlerini oluşturmamayı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Kişisel kullanım için Oyunu kendi bilgisayarınızda çoğaltma ve tamamen kişisel, ticari olmayan bir yedeğini almak için CD'ye yazma hakkınız bulunmaktadır.

Oyunu, logoları, markaları ve fikri mülkiyet haklarıyla korunan, Sobee'ye ait olan herhangi diğer materyali değiştirmeyeceğinizi ve kötüye kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Oyun ve uygulamalar Digital Rights Management (DRM) sistemince kormaktadır. Bu sistemler, Internet'te dijital olarak satılan içeriğin fikri mülkiyet haklarının korunması için geliştirilmiştir. Herhangi bir yazılım, program, uygulama kodu veya diğer herhangi bir cihazı, uygulamayı korumak amacıyla oluşturulmuş sistemi kırmak için kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

Resim

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!

[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön