düşünende direnç

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: <Nemesis>

Re: düşünende direnç

Mesaj gönderen Tatarian »

kargasa yazdı:düşüneni bir çok oyuncu gibi yüzlerce kez kestim.şunu söyleyebilirimki (eğer bundan bahsediyorsanız) şifacı direnç açmadan başladığınızda uzerinizde ck yoksa büyücü olarak tek yersiniz.(dirençlerim kenan için elektriktir her zaman). direnç açık iken tek vuruşta %30 gibi bir can kalıyor.buda bana göre şunu gösteriyor.düşünen fiziksel hasarın yanında(maks hasar) element hasar da veriyor.

dediğim şey bana göre doğru. bu yüzden düşünene her zaman direnç ile başlarız.birde bazı arkadaşlar deli zırdeli fiziksel hasar vurur demiş.madem öyle ben bu güne kadar ''şifacı direnç açma gerek yok'' diyen görmedim. şifacının açtığı direnç diğer yaratıklarında vuruşlarında düşmeye sebep oluyor.buda onlarında element hasarDA yada zehir asit hasarlarıda verdiklerini gösteriyor.

aslında bunu öğrenmek çok kolay oyun dosyalarında bunlar yazılı ama benim hiç açıp uğraşmışlığım yok.bilen bir arkadaş o dosyalarda bize yerdımcı olursa bizde birşeyler daha öğrenmiş oluruz.

Sonunda sığınağa giripde burda ne bitiyor aga diyebilmiş aklı başında bir kişi çıkıp en doğru yorumu yaptı. Eğer hayır öyle bir şey yok diyorsanız hasarların dirençli ve dirençsiz hallerinin fotolarını çekip buraya koyabilirim üşenmem. Uzun bir süre aksini iddia edenleri susturacaktır.

Doğru tespit ve yorumun içinde ayrıca tebrik ve teşekkür ederim. :D
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Ben düşünende çoğunlukla direnç açmıyorum.Benim gözlemime göre vurduğu hasar değişmiyor.Bu arada okuduğum yorumlardan bakarak büyücülerin bazen canı 10 da kalabilir 20 de veya ölebilirde bunun sebebi Düşünen'in o zaman verdiği hasar veya kritikten kaynaklanıyordur.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

berkan587 yazdı:Ben düşünende çoğunlukla direnç açmıyorum.Benim gözlemime göre vurduğu hasar değişmiyor.Bu arada okuduğum yorumlardan bakarak büyücülerin bazen canı 10 da kalabilir 20 de veya ölebilirde bunun sebebi Düşünen'in o zaman verdiği hasar veya kritikten kaynaklanıyordur.
Kanatma için direnç aç :) 8-)
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Düşünen sadece maksimum hasar vurur.Element ve Fiziksel dirençleriniz bir işe yaramaz.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
ghost
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: zeyda

Mesaj gönderen ghost »

BaLikekmek yazdı:Düşünen sadece maksimum hasar vurur.Element ve Fiziksel dirençleriniz bir işe yaramaz.
menteş
menteşIII
menteşII
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

düşünen kesimini takanmı var halen ?
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

BaLikekmek yazdı:Düşünen sadece maksimum hasar vurur.Element ve Fiziksel dirençleriniz bir işe yaramaz.
aynen bende öyle düşünüyorum çünkü dirençsizde kesiyoruz her zaman bana aynı gözüküyor ck olmadımı tek yersin diye biliyorum
harkonen yazdı:düşünen kesimini takanmı var halen ?
burdaki olay düşünen kesimni takmak yada takmamak değil direnç işe yararmı yaramazmı onu tartışıyoruz
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

bloodthirsty yazdı:
aynen bende öyle düşünüyorum çünkü dirençsizde kesiyoruz her zaman bana aynı gözüküyor ck olmadımı tek yersin diye biliyorum
harkonen yazdı:düşünen kesimini takanmı var halen ?
burdaki olay düşünen kesimni takmak yada takmamak değil direnç işe yararmı yaramazmı onu tartışıyoruz
Ya yarasa nolcak aç kır dirençi aç konsu aban pert ya bunda ne var :D
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen

“Genel Etkileşim” sayfasına dön