kargasa yazdı:düşüneni bir çok oyuncu gibi yüzlerce kez kestim.şunu söyleyebilirimki (eğer bundan bahsediyorsanız) şifacı direnç açmadan başladığınızda uzerinizde ck yoksa büyücü olarak tek yersiniz.(dirençlerim kenan için elektriktir her zaman). direnç açık iken tek vuruşta %30 gibi bir can kalıyor.buda bana göre şunu gösteriyor.düşünen fiziksel hasarın yanında(maks hasar) element hasar da veriyor.
dediğim şey bana göre doğru. bu yüzden düşünene her zaman direnç ile başlarız.birde bazı arkadaşlar deli zırdeli fiziksel hasar vurur demiş.madem öyle ben bu güne kadar ''şifacı direnç açma gerek yok'' diyen görmedim. şifacının açtığı direnç diğer yaratıklarında vuruşlarında düşmeye sebep oluyor.buda onlarında element hasarDA yada zehir asit hasarlarıda verdiklerini gösteriyor.
aslında bunu öğrenmek çok kolay oyun dosyalarında bunlar yazılı ama benim hiç açıp uğraşmışlığım yok.bilen bir arkadaş o dosyalarda bize yerdımcı olursa bizde birşeyler daha öğrenmiş oluruz.
Sonunda sığınağa giripde burda ne bitiyor aga diyebilmiş aklı başında bir kişi çıkıp en doğru yorumu yaptı. Eğer hayır öyle bir şey yok diyorsanız hasarların dirençli ve dirençsiz hallerinin fotolarını çekip buraya koyabilirim üşenmem. Uzun bir süre aksini iddia edenleri susturacaktır.
Doğru tespit ve yorumun içinde ayrıca tebrik ve teşekkür ederim.
[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]
Ben düşünende çoğunlukla direnç açmıyorum.Benim gözlemime göre vurduğu hasar değişmiyor.Bu arada okuduğum yorumlardan bakarak büyücülerin bazen canı 10 da kalabilir 20 de veya ölebilirde bunun sebebi Düşünen'in o zaman verdiği hasar veya kritikten kaynaklanıyordur.
berkan587 yazdı:Ben düşünende çoğunlukla direnç açmıyorum.Benim gözlemime göre vurduğu hasar değişmiyor.Bu arada okuduğum yorumlardan bakarak büyücülerin bazen canı 10 da kalabilir 20 de veya ölebilirde bunun sebebi Düşünen'in o zaman verdiği hasar veya kritikten kaynaklanıyordur.