Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: KHoLPaSHaLi

Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)

Mesaj gönderen AmiR »

Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?

Bazı arkadaşlar kızacak, etkinlik olur karşı gelirsiniz olmaz karşı gelirsiniz diye...Bazıları hak verecek.. vs.vs. Benim şahsi düşüncem fikirlerinizi olumlu ve olumsuz kısa şekilde belirtebilirsiniz. Konu saptırılmadan...

Selametle...
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Re: Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)

Mesaj gönderen MiurA »

Merhaba,

Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.

Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=83103
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=83104

İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

Aynen hak veriyorum doğru düşünüyosun.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
NoobHide
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen NoobHide »

xPrince yazdı:Aynen hak veriyorum doğru düşünüyosun.
+1
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

Hele ki Savaşçı Ve Şifacı Karşılaşmaları ! Şifacılar zaten ya ruh döven seti ile atıyor yada hidroflorik seti ile atıyor . Elinde ki asayıda basmamışsa karşısındakinin basılı ise hiçbir şansının olmadıgını söyleyebilliriz. Basılmış Bir Hidroflorik Asa' nın verdiği asit hasar n erede ise Hidroflorik ceket , pantolon, ayakkabı , eldiven , zırh , oksidant kolye ve yüzük bu saydıklarımın toplamıyla eş değer. Savaşçı Vs sinde ise herkes aynı . Bıcak itemi olan %80 kazanıyor diyebiliriz. Eskiden böylemiydi vslerde plevne solucan ardenneler takardık . Ne kadar taktik işi olsa da elindeki basılı olmadan birşey yapabildiğimizi pek söyleyemiyoruz !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Matrock
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: <The Siege>

Mesaj gönderen Matrock »

Kesinlikle katılıyorum ,
O kadar istek var silah artırıcının indirime girmesi için yok arkadaş yaptıkları boş indirimler
Ramazan fırsatı ile %30 maden şans artırıcıları olmasına rağmen şuraya bak %60 maden şans artırıcıları çıkardılar.
Resim
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

AmiR yazdı:Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?

Bazı arkadaşlar kızacak, etkinlik olur karşı gelirsiniz olmaz karşı gelirsiniz diye...Bazıları hak verecek.. vs.vs. Benim şahsi düşüncem fikirlerinizi olumlu ve olumsuz kısa şekilde belirtebilirsiniz. Konu saptırılmadan...

Selametle...
Selam Amir
Senin dediklerin doğrultusunda benim de aklımda şu düşünce peydahlandı.
Gönüllü olarak çalışan personel destek ekibi GM si falanı filanı peki bu ticaret zekası ile kazanılan para nereye gidiyor?
Oyuna mı?
Selametle kalın.
Resim
Kullanıcı avatarı
AmiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: KHoLPaSHaLi

Mesaj gönderen AmiR »

FERRAND yazdı:Selam Amir
Gönüllü olarak çalışan personel destek ekibi GM si falanı filanı peki bu ticaret zekası ile kazanılan para nereye gidiyor?
Oyuna mı?
Selametle kalın.
Paranın nereye aktığını bilmem ama şunu diyebilirim.. İKV'ye akçe sistemi geldi geleli çok güzel paralar kazandığından eminim ve hala kazanıyor.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"

Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar

CW
XxKAFAKOPARANxX
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen XxKAFAKOPARANxX »

AmiR yazdı:Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?

Selametle...
UYKUSU AĞIR OLANLAR GEC UYANIYOR...
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

FERRAND yazdı:

Selametle...
Selam Amir
Oyuna mı?
Selametle kalın.

Sobeenin diğer oyunlarına gidiyor sanırım. İ Can Fuboll, Supercan gibi oyunlar yani. :)

Ticarete dönüştürme olayı konusuna gelirsek yapılan her online oyunun amacı para kazanmaktır söylediğin tabiki %100 doğru birşey, ama eğlendiğin kadar para verirsin para verdiğin kadar da eğlenirsin tüm oyunlar aynı sisteme dayalı yani. :geek:
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön