Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?
Bazı arkadaşlar kızacak, etkinlik olur karşı gelirsiniz olmaz karşı gelirsiniz diye...Bazıları hak verecek.. vs.vs. Benim şahsi düşüncem fikirlerinizi olumlu ve olumsuz kısa şekilde belirtebilirsiniz. Konu saptırılmadan...
Selametle...
Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
"Yıldızdoğan"
CW
Re: Sunucu Etkinlikleri ! (Genel)
Merhaba,
Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=83103
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=83104
İyi forumlar.
Etkinliklerimiz hakkında ki düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz konular forumlarımızda mevcut olarak bulunmaktadır. Düşünce paylaşımlarınızın etkinlik gelişimlerinde daha da etkili olabilmesi için lütfen yorumlarınızı ilgili konularda paylaşınız.
Etkinlik önerileriniz için viewtopic.php?f=87&t=83103
Etkinlik yorumlarınız için viewtopic.php?f=87&t=83104
İyi forumlar.
Aynen hak veriyorum doğru düşünüyosun.
+1xPrince yazdı:Aynen hak veriyorum doğru düşünüyosun.
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Fıerce
Hele ki Savaşçı Ve Şifacı Karşılaşmaları ! Şifacılar zaten ya ruh döven seti ile atıyor yada hidroflorik seti ile atıyor . Elinde ki asayıda basmamışsa karşısındakinin basılı ise hiçbir şansının olmadıgını söyleyebilliriz. Basılmış Bir Hidroflorik Asa' nın verdiği asit hasar n erede ise Hidroflorik ceket , pantolon, ayakkabı , eldiven , zırh , oksidant kolye ve yüzük bu saydıklarımın toplamıyla eş değer. Savaşçı Vs sinde ise herkes aynı . Bıcak itemi olan %80 kazanıyor diyebiliriz. Eskiden böylemiydi vslerde plevne solucan ardenneler takardık . Ne kadar taktik işi olsa da elindeki basılı olmadan birşey yapabildiğimizi pek söyleyemiyoruz !
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
- Matrock
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Siege>
Kesinlikle katılıyorum ,
O kadar istek var silah artırıcının indirime girmesi için yok arkadaş yaptıkları boş indirimler
Ramazan fırsatı ile %30 maden şans artırıcıları olmasına rağmen şuraya bak %60 maden şans artırıcıları çıkardılar.
O kadar istek var silah artırıcının indirime girmesi için yok arkadaş yaptıkları boş indirimler
Ramazan fırsatı ile %30 maden şans artırıcıları olmasına rağmen şuraya bak %60 maden şans artırıcıları çıkardılar.

- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Alem-i Cihan
Selam AmirAmiR yazdı:Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?
Bazı arkadaşlar kızacak, etkinlik olur karşı gelirsiniz olmaz karşı gelirsiniz diye...Bazıları hak verecek.. vs.vs. Benim şahsi düşüncem fikirlerinizi olumlu ve olumsuz kısa şekilde belirtebilirsiniz. Konu saptırılmadan...
Selametle...
Senin dediklerin doğrultusunda benim de aklımda şu düşünce peydahlandı.
Gönüllü olarak çalışan personel destek ekibi GM si falanı filanı peki bu ticaret zekası ile kazanılan para nereye gidiyor?
Oyuna mı?
Selametle kalın.

- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Paranın nereye aktığını bilmem ama şunu diyebilirim.. İKV'ye akçe sistemi geldi geleli çok güzel paralar kazandığından eminim ve hala kazanıyor.FERRAND yazdı:Selam Amir
Gönüllü olarak çalışan personel destek ekibi GM si falanı filanı peki bu ticaret zekası ile kazanılan para nereye gidiyor?
Oyuna mı?
Selametle kalın.
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
"Yıldızdoğan"
CW
"Yıldızdoğan"
CW
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
UYKUSU AĞIR OLANLAR GEC UYANIYOR...AmiR yazdı:Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?
Selametle...
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
FERRAND yazdı:Selam AmirAmiR yazdı:Son zamanlar da etkinlik adı verilen sunucu şampiyonaların da, bu etkinliğin sadece silahına artı bastırmaları için bir nevi mecbur ve ticaret zekası ile düşünülerek hazırladığını hiç düşündünüz mü ?
Selametle...
Oyuna mı?
Selametle kalın.
Sobeenin diğer oyunlarına gidiyor sanırım. İ Can Fuboll, Supercan gibi oyunlar yani.
Ticarete dönüştürme olayı konusuna gelirsek yapılan her online oyunun amacı para kazanmaktır söylediğin tabiki %100 doğru birşey, ama eğlendiğin kadar para verirsin para verdiğin kadar da eğlenirsin tüm oyunlar aynı sisteme dayalı yani. :geek:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]