Dün silinen konuya istinaden ;
Oyunda bir yönetici ye yada yöneticinin anasına avradına kız kardeşine yada değer verdiği bir insana oyuncu küfür ettiğinde oyundan çıktığı halde ban yiye biliyorsa bu noktada bir çifte standart olduğu kanatindeyim.
Bu uygulama demekki yapılabiliyor, yapılıyorsa neden oyunculara bu hususta yardım sağlanmıyor.
Bu uygulamayı yapanların anasının avradının kardeşinin yada değer verdiği insanların ayrıcalıkları nedir bari bu hususa açıklık getirilmesini düşünüyorum.
Şunada dikkat ederek çok yorucu olmayan işlem istenildiğinde anında küfür eden oyuncu ya küfür ettiği kişiye göre yaptırım yapılabiliyor değilmi ?
İlgili yöneticilerin açıklamalarının gölgesinde ve bu düşünce girdabı içinde şu kanı ister istemez doğuyor insanın içine.
Arkadaşım sistem zaten bozuk benim elim hıdır elimden gelen budur gibi bir çaresizce beyan yapan yetkililer ancak küfür hususunda kendilerini koruya biliyor.
Ya siz cok akillisiniz yada biz cok salagiz?
- uLeMaII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: Ya siz cok akillisiniz yada biz cok salagiz?
BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
uLeMa
KADI
<Estergon Ailesi>
Sen hala burada mısın ?
Tek yapman geren Alt+F4 akabinde hayatın da elle tutulur bir şeyler yap sonrası Allah Kerim.
Aynı şey bu tür bir şikayette de geçerlidir.VatanSeveriz yazdı:Açıklamalar tatminkar lakin bu sistemin doğru olduğunu göstermiyor ne yazık ki bu konu hakkında şu soru ile yorumlarınızı alayım o şekilde cevaplayıp kitlersiniz konuyu peki bir şahıs yönetici sınıfına birşeyler diyip çıktı biz ekran görüntüsü aldık ama yasaklıya eklemeyi denemedik bu şekilde ki cezai işlem nasıl olucak gm ye küfür etmiş yada size etmiş olabilir ama adamı yasaklıya eklemeyi unutmuşuz olcak iş ya=)
- merandanx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
foto yoluyorki karşı taraf oyundan cıkmış yada şikayet hakı bitmiş küfür etmişmi etmemişmi oyundan cıkmasa ceza almıckmı tam bi saçmalık bi gm ye küfür edilirse 999 gün ban normal bi oyuncuya 3 yada 7 gün
Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı
uLeMaII yazdı:Dün silinen konuya istinaden ;
Oyunda bir yönetici ye yada yöneticinin anasına avradına kız kardeşine yada değer verdiği bir insana oyuncu küfür ettiğinde oyundan çıktığı halde ban yiye biliyorsa bu noktada bir çifte standart olduğu kanatindeyim.
Bu uygulama demekki yapılabiliyor, yapılıyorsa neden oyunculara bu hususta yardım sağlanmıyor.
Bu uygulamayı yapanların anasının avradının kardeşinin yada değer verdiği insanların ayrıcalıkları nedir bari bu hususa açıklık getirilmesini düşünüyorum.
Şunada dikkat ederek çok yorucu olmayan işlem istenildiğinde anında küfür eden oyuncu ya küfür ettiği kişiye göre yaptırım yapılabiliyor değilmi ?
İlgili yöneticilerin açıklamalarının gölgesinde ve bu düşünce girdabı içinde şu kanı ister istemez doğuyor insanın içine.
Arkadaşım sistem zaten bozuk benim elim hıdır elimden gelen budur gibi bir çaresizce beyan yapan yetkililer ancak küfür hususunda kendilerini koruya biliyor.
Söylenmesi gereken doğru herşeyi dile getirmiş arkadaşımız ben burdan şunu çıkartıyorum kimse kusura bakmasın ama İKV OYUNCUSU HEP HAKSIZLIĞA UĞRATILIYOR
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
+1VatanSeveriz yazdı:uLeMaII yazdı:Dün silinen konuya istinaden ;
Söylenmesi gereken doğru herşeyi dile getirmiş arkadaşımız ben burdan şunu çıkartıyorum kimse kusura bakmasın ama İKV OYUNCUSU HEP HAKSIZLIĞA UĞRATILIYOR
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
Şikayet et şıkkını kullanmadan foto yolladıklarınımı söylüyorsunuz ? Adamın şikayet etme hakkı varken yada şikayet edeceği oyundayken bunu yapıyor öylemi.Fotoyu çekiyorsun forum destek bölümüne girip burdan pc den fotoyu çıkarıp ekliyorsun bir sürü kutuda dolduruyorsun bu arada.Sağ tıkla şikayet et kolaylığını yapmıyor üşenmeden bunu yapıyorlar anlatılmak istenen bumu ? Hadi onlar bunu yaptı ya sizn istediğinize ne demeli.Şikayet edilen oyunda yok ibaresinin fotoda olması lazım.Yani bu yapılıyor denilen gereksiz kendini heba etmeye sizde bunu yaparak karşılık veriyorsunuz.Bakın şikayet et şıkkını kullanmayıp foto çekip forumda üşenmeden kutuları dolduran varsa kusura bakmayın sizde üşenmeyip bu çabaya karşılık verin.Belki oyuncu bunu bilmiyen eski bir oyuncudur.Eskiden şikayet böyle ediliyordu çünki.Şu şikayet konusu olan olaya getirdiğiniz çözüme bir bakarmısınız.Çok özür dilerim ben bunu fıkra diye anlatırım.HellRiDerS yazdı:Merhaba;esekherif yazdı:Foto alıp yapılan bir terbiyesizliği desteğe yollayan kişiden daha nasıl bir belge istenir anlamadım.Mantık hatası şu, adam şikayet edemiyorum diye bu eziyete katlanmıyor adam yapılan hakaretin cezalandırılması peşinde.Fotoya yansımışsa bundan daha iyi belgemi olur.Tutup şikayet edemedinde bu yolamı başvurdun onu anlamam lazım üstüne bir yaklaşımı ben son derece mantıksız buluyorum.Şikayet et butonuna basmak dururken kim fotoyla onun göndermesi ile uğraşırki ? Bunu yapıyorsa demekki ya adam çıkmış yada şikayet hakkı bitmiş.Asolan temiz bir ikv değilmi ? Lebrechaun arkadaşım burda destek böyle çalışıyor ifadenizde teslimiyetçi tavrınıza üzüldüm.Destek böyle çalışıyorsa yanlış yapıyor.
Burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor, Şikayet hakkı bitmiş bir oyuncu böyle bir yola başvurabilir. Destek takımı belli bir döneme kadar fotoğraf ile yollanan şikayetleri değerlendirmiyordu, lakin bu açığı kullanan oyuncularında cezasız kalmaması yani sizinde söylediğiniz gibi maduriyetin giderilmesi adına ekran görüntüsü ile belirlenen cezalar değerlendirilmektedir.
Sistemin amacı küfür edip oyundan çıkarak şikayet edilemeyen, bu açığı kullanan oyuncuya yöneliktir.
Bu sistemde istenen tek şart oyuncunun oyunda olmadığına dair çıkan yazının alınan ekran görüntüsünde bulunması çünkü ekran görüntüsü ile değerlendirilen şikayetlerin amacıda oyunda bulunmayan oyunculara yöneliktir.
Bilginize.
esekherif
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
İyi geceler;
Genel olarak yazılanları okudum.Aslında ki tarafta bir nevi haklı sorun şundan kaynaklanıyor.Oyuncuların bir kısmı sistemin böyle çalıştığını bilmiyor.
O halde oyundaki sistem kanalından günde bir kaç defa bu işlemin nasıl yapılacağını geçebilirler.
Diğer çözüm ise ekran görüntüsü alındığı zaman mesajlaşma alanında Eğer bu ekran görüntüsüyle şikayette bulunmak istiyorsanız sağ tıklayıp kullanıcıyı şikayet etmeli veya arkadaşlar listesine ekleyip oyunda olmadığını belgelemelisiniz gibisinden bir sistem mesajı geçilebilir.
Genel olarak yazılanları okudum.Aslında ki tarafta bir nevi haklı sorun şundan kaynaklanıyor.Oyuncuların bir kısmı sistemin böyle çalıştığını bilmiyor.
O halde oyundaki sistem kanalından günde bir kaç defa bu işlemin nasıl yapılacağını geçebilirler.
Diğer çözüm ise ekran görüntüsü alındığı zaman mesajlaşma alanında Eğer bu ekran görüntüsüyle şikayette bulunmak istiyorsanız sağ tıklayıp kullanıcıyı şikayet etmeli veya arkadaşlar listesine ekleyip oyunda olmadığını belgelemelisiniz gibisinden bir sistem mesajı geçilebilir.

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:İyi geceler;
Sevgili Leprechaun altını çizdiğin gibi bilmemeden kaynaklı yani bu şikayet hakkı olduğu halde yada şikayet edilen oyunda olduğu halde foto çekilerek desteğe başvurma olayı daha kolayı olduğunu bilmemeden kaynaklığı olduğu okadar aşikarki.Yönetim bunla ilgili çözümünü bunu yapanın kötü niyetle yaptığına dair bir izlenimle karşımıza çıkıyor.Zaten şikayet edilenin oyunda olmadığına dair yazıyı yada şikayet etme hakkının olmamasını çektiği fotoda buna başvurmuşsa otomatik olarak görülecekya yönetim bunu arıyor fotoda.Şikayet et yapıp oyununa devam etmek varken foto çekip o kadar eziyeti çekmesine kötü niyetli bir sebeb varsa hep beraber bu uygulamanıza hak verelim.
esekherif
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Biz çok akıllıyız.
Günaydın.
Destek ekibi geliştirme ekibi değil ama bu sistemin geliştirilmesi konusunda ön ayak olurlar.Bülent bey döneminde gelmişti bu sağ tıkla şikayet et yöntemi ne yazık ki destek ekibinde artık bu denli yaratıcı fikirlerle oyunu geliştirmeye çalışan gördüğümüz kadarıyla kimse yok.
Destek ekibi belli kurallar çercevesinde çalışmya çalısan bir ekip.Yenilikçi bir kararı desteklemeleri pek mümkün değil.bknz. Kuralcı insan tipi 2 .Bizim bu konuda muhatap olmamız gereken merci
Geliştirme ekibidir.Azcık rahatsız etmemiz yeter onlar yapar.
Bu konuyu dergimizdede paylaşacağım.
Haddinden fazla uzadı konu destek kanalından öneri ve oyun hatası seçeneklerinden birer kere gönderiniz.
Destek ekibi geliştirme ekibi değil ama bu sistemin geliştirilmesi konusunda ön ayak olurlar.Bülent bey döneminde gelmişti bu sağ tıkla şikayet et yöntemi ne yazık ki destek ekibinde artık bu denli yaratıcı fikirlerle oyunu geliştirmeye çalışan gördüğümüz kadarıyla kimse yok.
Destek ekibi belli kurallar çercevesinde çalışmya çalısan bir ekip.Yenilikçi bir kararı desteklemeleri pek mümkün değil.bknz. Kuralcı insan tipi 2 .Bizim bu konuda muhatap olmamız gereken merci
Geliştirme ekibidir.Azcık rahatsız etmemiz yeter onlar yapar.
Bu konuyu dergimizdede paylaşacağım.
Haddinden fazla uzadı konu destek kanalından öneri ve oyun hatası seçeneklerinden birer kere gönderiniz.

LEPRECHAUN
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
Merhaba;
Konuyu kısaca toparlamak istiyorum. Burada tartıştığımız konu Destek iletişim kanalımızdan yollanan Resimli şikayetlerin üstünde oyuncunun oyunda olmamasına dair ekran görüntüsü.
Fotoğraf ile yollanan şikayetlerde istenen tek şart şikayet edilen kişinin oyunda olmadığına dair ilgili yazının ekran görüntüsünde çıkmasıdır bunun haricinde herhangi bir şartımız yok.
Eğer siz ekran görüntüsünü almış ve üzerinde oyuncunun oyunda olmadığına dair bir yazı bulunmuyorsa bu şikayet değerlendirilmez.
Bilginize.
Konuyu kısaca toparlamak istiyorum. Burada tartıştığımız konu Destek iletişim kanalımızdan yollanan Resimli şikayetlerin üstünde oyuncunun oyunda olmamasına dair ekran görüntüsü.
Şu yanıttan böyle bir sonuç çıkarabildiğinize inanın şaşırdım. Üstelik okadar açık ve net bir yazı yazmıştım.esekherif yazdı:Şikayet et şıkkını kullanmadan foto yolladıklarınımı söylüyorsunuz ? Adamın şikayet etme hakkı varken yada şikayet edeceği oyundayken bunu yapıyor öylemi.Fotoyu çekiyorsun forum destek bölümüne girip burdan pc den fotoyu çıkarıp ekliyorsun bir sürü kutuda dolduruyorsun bu arada.Sağ tıkla şikayet et kolaylığını yapmıyor üşenmeden bunu yapıyorlar anlatılmak istenen bumu ? Hadi onlar bunu yaptı ya sizn istediğinize ne demeli.Şikayet edilen oyunda yok ibaresinin fotoda olması lazım.Yani bu yapılıyor denilen gereksiz kendini heba etmeye sizde bunu yaparak karşılık veriyorsunuz.Bakın şikayet et şıkkını kullanmayıp foto çekip forumda üşenmeden kutuları dolduran varsa kusura bakmayın sizde üşenmeyip bu çabaya karşılık verin.Belki oyuncu bunu bilmiyen eski bir oyuncudur.Eskiden şikayet böyle ediliyordu çünki.Şu şikayet konusu olan olaya getirdiğiniz çözüme bir bakarmısınız.Çok özür dilerim ben bunu fıkra diye anlatırım.HellRiDerS yazdı:Merhaba;
Burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor, Şikayet hakkı bitmiş bir oyuncu böyle bir yola başvurabilir. Destek takımı belli bir döneme kadar fotoğraf ile yollanan şikayetleri değerlendirmiyordu, lakin bu açığı kullanan oyuncularında cezasız kalmaması yani sizinde söylediğiniz gibi maduriyetin giderilmesi adına ekran görüntüsü ile belirlenen cezalar değerlendirilmektedir.
Sistemin amacı küfür edip oyundan çıkarak şikayet edilemeyen, bu açığı kullanan oyuncuya yöneliktir.
Bu sistemde istenen tek şart oyuncunun oyunda olmadığına dair çıkan yazının alınan ekran görüntüsünde bulunması çünkü ekran görüntüsü ile değerlendirilen şikayetlerin amacıda oyunda bulunmayan oyunculara yöneliktir.
Bilginize.
Fotoğraf ile yollanan şikayetlerde istenen tek şart şikayet edilen kişinin oyunda olmadığına dair ilgili yazının ekran görüntüsünde çıkmasıdır bunun haricinde herhangi bir şartımız yok.
Eğer siz ekran görüntüsünü almış ve üzerinde oyuncunun oyunda olmadığına dair bir yazı bulunmuyorsa bu şikayet değerlendirilmez.
Bilginize.
Koray YAR