Ya siz cok akillisiniz yada biz cok salagiz?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Ya siz cok akillisiniz yada biz cok salagiz?

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

Birisi kufur ediyor oyundan cikiyor sikayet edemiyoruz ekran goruntusu alip yolluyoruz diyorsunuz ki yasakliya eklemeyi deneyip oyle yollayin vs.. Biz salagiz ya adam oyundayken sikayet etmiyoruzbekran goruntusu alip uollamayi deniyoruz degil mi? diyecek simdi biri cikip sikayet hakki dolduysa oyle yapsin vs.. biz salagiz yonetim sikayet etmek varken ekran goruntusu aliyoruz bide yetmiyor yasakliya eklemeyi deneyip oyle foto aliyoruz size yolluyoruz cok akli kit insanlariz yani sahsen ben oyleyim sizi bilmem
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Re: Ya siz cok akillisiniz yada biz cok salagiz?

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Arkadaşım bu sistem şöyle çalışıyor size yazılan yada genel bölgede gördüğünüz mesajlardan rahatsız olursanız şikayet edersiniz.Eğer,şikayet etmek istediğiniz kişi eğer oyundan çıktıysa şikayet,hakkınız bittiyse yine şikayet etmelisiniz,eğer bu kişi şikayet edilemiyorsa destek alabilmeniz için kanıt olarak bu kullanıcı oyunda yok gibi sarı bir yazı çıkıyor onu belgelemeniz gerekiyor.

Bu destek kanalı sadece şikayet edilemeyen oyuncu hata kullanımlarında geçerlidir.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşım bu sistem şöyle çalışıyor size yazılan yada genel bölgede gördüğünüz mesajlardan rahatsız olursanız şikayet edersiniz.Eğer,şikayet etmek istediğiniz kişi eğer oyundan çıktıysa şikayet,hakkınız bittiyse yine şikayet etmelisiniz,eğer bu kişi şikayet edilemiyorsa destek alabilmeniz için kanıt olarak bu kullanıcı oyunda yok gibi sarı bir yazı çıkıyor onu belgelemeniz gerekiyor.

Bu destek kanalı sadece şikayet edilemeyen oyuncu hata kullanımlarında geçerlidir.
İyi guzel demissin kardesimde belgelemede ki luzumsuz ayrinti sacma sikayet edemedigi icin gonderiyor insanlar fotolari
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

VatanSeveriz yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:Arkadaşım bu sistem şöyle çalışıyor size yazılan yada genel bölgede gördüğünüz mesajlardan rahatsız olursanız şikayet edersiniz.Eğer,şikayet etmek istediğiniz kişi eğer oyundan çıktıysa şikayet,hakkınız bittiyse yine şikayet etmelisiniz,eğer bu kişi şikayet edilemiyorsa destek alabilmeniz için kanıt olarak bu kullanıcı oyunda yok gibi sarı bir yazı çıkıyor onu belgelemeniz gerekiyor.

İyi guzel demissin kardesimde belgelemede ki luzumsuz ayrinti sacma sikayet edemedigi icin gonderiyor insanlar fotolari
Ne kadar sanal ortam olsa da resmi bir şirket kurum var ortada.Karşı taraf eğer ki itiraz ederse sobee bu durumu belgelendirmek zorunda bu yüzden bu kadar bürokrasi.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen esekherif »

LEPRECHAUN yazdı:
VatanSeveriz yazdı:

Ne kadar sanal ortam olsa da resmi bir şirket kurum var ortada.Karşı taraf eğer ki itiraz ederse sobee bu durumu belgelendirmek zorunda bu yüzden bu kadar bürokrasi.
Foto alıp yapılan bir terbiyesizliği desteğe yollayan kişiden daha nasıl bir belge istenir anlamadım.Mantık hatası şu, adam şikayet edemiyorum diye bu eziyete katlanmıyor adam yapılan hakaretin cezalandırılması peşinde.Fotoya yansımışsa bundan daha iyi belgemi olur.Tutup şikayet edemedinde bu yolamı başvurdun onu anlamam lazım üstüne bir yaklaşımı ben son derece mantıksız buluyorum.Şikayet et butonuna basmak dururken kim fotoyla onun göndermesi ile uğraşırki ? Bunu yapıyorsa demekki ya adam çıkmış yada şikayet hakkı bitmiş.Asolan temiz bir ikv değilmi ? Lebrechaun arkadaşım burda destek böyle çalışıyor ifadenizde teslimiyetçi tavrınıza üzüldüm.Destek böyle çalışıyorsa yanlış yapıyor.
esekherif
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

[/quote]

Foto alıp yapılan bir terbiyesizliği desteğe yollayan kişiden daha nasıl bir belge istenir anlamadım.Mantık hatası şu, adam şikayet edemiyorum diye bu eziyete katlanmıyor adam yapılan hakaretin cezalandırılması peşinde.Fotoya yansımışsa bundan daha iyi belgemi olur.Tutup şikayet edemedinde bu yolamı başvurdun onu anlamam lazım üstüne bir yaklaşımı ben son derece mantıksız buluyorum.Şikayet et butonuna basmak dururken kim fotoyla onun göndermesi ile uğraşırki ? Bunu yapıyorsa demekki ya adam çıkmış yada şikayet hakkı bitmiş.Asolan temiz bir ikv değilmi ? Lebrechaun arkadaşım burda destek böyle çalışıyor ifadenizde teslimiyetçi tavrınıza üzüldüm.Destek böyle çalışıyorsa yanlış yapıyor.[/quote]

+1000000+++++
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

esekherif yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
VatanSeveriz yazdı:

Foto alıp yapılan bir terbiyesizliği desteğe yollayan kişiden daha nasıl bir belge istenir anlamadım.Mantık hatası şu, adam şikayet edemiyorum diye bu eziyete katlanmıyor adam yapılan hakaretin cezalandırılması peşinde.Fotoya yansımışsa bundan daha iyi belgemi olur.Tutup şikayet edemedinde bu yolamı başvurdun onu anlamam lazım üstüne bir yaklaşımı ben son derece mantıksız buluyorum.Şikayet et butonuna basmak dururken kim fotoyla onun göndermesi ile uğraşırki ? Bunu yapıyorsa demekki ya adam çıkmış yada şikayet hakkı bitmiş.Asolan temiz bir ikv değilmi ? Lebrechaun arkadaşım burda destek böyle çalışıyor ifadenizde teslimiyetçi tavrınıza üzüldüm.Destek böyle çalışıyorsa yanlış yapıyor.
Günaydın;
Zinde kafayla biraz düşündüm diğer oyunlarda böyle bir şart yok haklısınız İkv'nin ilk destek kanalı bilgi@istanbuloyun.com da böyle bir şart aramıyordu. :idea:

Birlikte bu konuyu destek iletişim formu doldurarark bildirelim.

İyi eğlenceler,hayırlı günler.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen HellRiDerS »

esekherif yazdı:Foto alıp yapılan bir terbiyesizliği desteğe yollayan kişiden daha nasıl bir belge istenir anlamadım.Mantık hatası şu, adam şikayet edemiyorum diye bu eziyete katlanmıyor adam yapılan hakaretin cezalandırılması peşinde.Fotoya yansımışsa bundan daha iyi belgemi olur.Tutup şikayet edemedinde bu yolamı başvurdun onu anlamam lazım üstüne bir yaklaşımı ben son derece mantıksız buluyorum.Şikayet et butonuna basmak dururken kim fotoyla onun göndermesi ile uğraşırki ? Bunu yapıyorsa demekki ya adam çıkmış yada şikayet hakkı bitmiş.Asolan temiz bir ikv değilmi ? Lebrechaun arkadaşım burda destek böyle çalışıyor ifadenizde teslimiyetçi tavrınıza üzüldüm.Destek böyle çalışıyorsa yanlış yapıyor.
Merhaba;

Burada şöyle bir durum ortaya çıkıyor, Şikayet hakkı bitmiş bir oyuncu böyle bir yola başvurabilir. Destek takımı belli bir döneme kadar fotoğraf ile yollanan şikayetleri değerlendirmiyordu, lakin bu açığı kullanan oyuncularında cezasız kalmaması yani sizinde söylediğiniz gibi maduriyetin giderilmesi adına ekran görüntüsü ile belirlenen cezalar değerlendirilmektedir.

Sistemin amacı küfür edip oyundan çıkarak şikayet edilemeyen, bu açığı kullanan oyuncuya yöneliktir.

Bu sistemde istenen tek şart oyuncunun oyunda olmadığına dair çıkan yazının alınan ekran görüntüsünde bulunması çünkü ekran görüntüsü ile değerlendirilen şikayetlerin amacıda oyunda bulunmayan oyunculara yöneliktir.

Bilginize.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Erdogan »

HellRiDerS'in yazdıklarına ilaveten, bu uygulama birçok suistimali engellemek için mevcut. Elbette bu sistemi doğru şekilde yalnızca gerektiği zamanlarda kullanmayı düşünen arkadaşlarımızın düşüncelerini anlayabiliyoruz ancak bu sistemi kendi yararına yada sırf yönetimi gereksiz meşgul etmek için kullanmak isteyen oyuncularımızın var olabileceği ihtimalini unutmamanızı rica ediyoruz.

Sistem çok basit, eğer oyuncu oyundaysa zaten oyun içi şikayet sistemini kullanmalısınız. Oyunda değilse arkadaş yada yasaklı listenize eklemeye çalışın, bir uyarı çıksın ve daha sonra fotoğraf alın. Aynı şeyi şikayet hakkınız bittiğinde de yapabilirsiniz.

Özet olarak bu çokta yorucu olmayan işlem, oyun dışı şikayet sisteminin sizlere zarar vermemesi için gereklidir.
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Açıklamalar tatminkar lakin bu sistemin doğru olduğunu göstermiyor ne yazık ki bu konu hakkında şu soru ile yorumlarınızı alayım o şekilde cevaplayıp kitlersiniz konuyu peki bir şahıs yönetici sınıfına birşeyler diyip çıktı biz ekran görüntüsü aldık ama yasaklıya eklemeyi denemedik bu şekilde ki cezai işlem nasıl olucak gm ye küfür etmiş yada size etmiş olabilir ama adamı yasaklıya eklemeyi unutmuşuz olcak iş ya=)
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön