İKV yine ICF'yi oyuncu bakımından çok rahat 5'e katlarNothingxSeries yazdı:Saçma saçma konuşmayın..
İCF nin de sahibi Mevlüt Dinç , İKV nin de, Süpercan'ın da..
İCF Dünyada ki tek 11vs11 real oyuncunun oynadığı futbol oyunu dur. Bundan biraz gurur duyun hadi onu da geçtim , İCF un da DÜKKAN ı var. Örneğin İsim değiştirme 1300 Kredi.
Haa , Süpercan'a neden paramızla yatırım yapıyorsun derseniz , sonuna kadar haklısınız..
Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Dostum kusura bakma bizden alınan paraların izini sürememişim.Önemli olan ikv'ye gereken değer vermiyorlar.NothingxSeries yazdı:Saçma saçma konuşmayın..
İCF Dünyada ki tek 11vs11 real oyuncunun oynadığı futbol oyunu dur. Bundan biraz gurur duyun hadi onu da geçtim , İCF un da DÜKKAN ı var. Örneğin İsim değiştirme 1300 Kredi.
Haa , Süpercan'a neden paramızla yatırım yapıyorsun derseniz , sonuna kadar haklısınız..
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
1 de benim için koy.. 6 olsun.xLuCaGox yazdı:İKV yine ICF'yi oyuncu bakımından çok rahat 5'e katlarNothingxSeries yazdı:Saçma saçma konuşmayın..
Haa , Süpercan'a neden paramızla yatırım yapıyorsun derseniz , sonuna kadar haklısınız..![]()
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
Demek Icf ve Süpercan he . Aralarında en çok oynanan İkv , Aşırı bir fark he bu arada madem Icf'ylede uğraşıyor yöneitim dersen daha ICF sitesindeki İKV reklamı bile derindeki sır reklamı .. al bakNothingxSeries yazdı:Saçma saçma konuşmayın..

- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
ikv yi 700 bin kişi falan oynuyo diolar ama yalan facebook da begeni sayısı 25 bin di sanırım
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji

Pardon olmamış . İşte büyüğü .
[/color][/b]hamican yazdı:Demek Icf ve Süpercan he . Aralarında en çok oynanan İkv , Aşırı bir fark he bu arada madem Icf'ylede uğraşıyor yöneitim dersen daha ICF sitesindeki İKV reklamı bile derindeki sır reklamı .. al bakNothingxSeries yazdı:Saçma saçma konuşmayın..
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
ıcf 2 cıktı ikv ye öyle dev bi güncelleme gelmedi oyunu baştan aşagı yenileseler 59 değil 69-79 gibi bi lvl gelse fena olmaz hani
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

ICF 2 diye resmi birşey yok , videoları falan var .ForumunMessisi yazdı:ıcf 2 cıktı ikv ye öyle dev bi güncelleme gelmedi oyunu baştan aşagı yenileseler 59 değil 69-79 gibi bi lvl gelse fena olmaz hani
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
http://icansoccer.blogspot.com/2011/12/ ... icf-2.htmlhamican yazdı:ICF 2 diye resmi birşey yok , videoları falan var .ForumunMessisi yazdı:ıcf 2 cıktı ikv ye öyle dev bi güncelleme gelmedi oyunu baştan aşagı yenileseler 59 değil 69-79 gibi bi lvl gelse fena olmaz hani
- ForumunMessisi
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Slytherin
http://www.icansoccer.comhamican yazdı:ICF 2 diye resmi birşey yok , videoları falan var .ForumunMessisi yazdı:ıcf 2 cıktı ikv ye öyle dev bi güncelleme gelmedi oyunu baştan aşagı yenileseler 59 değil 69-79 gibi bi lvl gelse fena olmaz hani
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz
FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell

FenerBahçe
LastTimeLord
BlackWell