Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
Arkadaşlar , Adminler .. Ramazandayız , haliyle pekçok kişi orucunu tutuyor ve hava sıcak olduğu için çoğu kişi evde duruyor . Çoğu oyuncuda oyunda , Oyun DÜKKAN sayesinde aşırı para kazanıyor lakin çok az yenilik yapıyorlar . Topkapı deseniz Işınlanma sadece . Ve baya zaman geçti desek yeridir , Ne bileyim oyuna binek hayvan tarzı , Yeni Efsunlar , Yeni skiller , Ve Yeni CLASS , ve birçok yönden oyuna birşeyler yapılmalı . Belki grafikler artırılmalı . kaç senedir pek birşey yok grafik durumunda . Adminlere sesleniyorum o kadar parayla oyunu Türkiyede oynanan en çok oyun yapabilirsiniz , Destekleyenlere ve Desteklemeyenlere Teşekkürler ..
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
Re: Yönetim o kadar para kazanıyor lakin ..
Eylülde Tangrkss geliyor. :ugeek:
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
1 yıldır aynı bölgeyi oynatmak nasıl bir fanteziyse..
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Sonuna kadar katılıyorum .xLuCaGox yazdı:1 yıldır aynı bölgeyi oynatmak nasıl bir fanteziyse..
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
hamican yazdı:Sonuna kadar katılıyorum .xLuCaGox yazdı:1 yıldır aynı bölgeyi oynatmak nasıl bir fanteziyse..
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- EmreSancar
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1xLuCaGox yazdı:1 yıldır aynı bölgeyi oynatmak nasıl bir fanteziyse..
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
4200 max
41 bin enerji
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Dostum bir konu hariç (Binek) sonuna kadar haklısın ve destekliyorum çemberlitaşa gir çık gir çık artık gözü kapalı gidenlerimiz var fakat aldıkları bir şey yok. Hemde o kadar para yatıran oyuncu var oyuna. Aldıkları neredeyse bir hiç. Oyuna renk getirecek bir şey olması lazım artık bir yerden sonra bıktırıyor kendinden.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
Aynen bende onu diyorum , Hep aynı şeyler . Biraz fark katsınlar oyuna , İnsanlar çok para yatırıyor bir hedef için . Hedeflerinin farklı farklı şeyler olması gerek . Binek hayvan da çok gerekli . Örn:Mısırdan Meteora gitmek ölüm , Loncası olanlar ışınlanır ama o da para .thebn yazdı:Dostum bir konu hariç (Binek) sonuna kadar haklısın ve destekliyorum çemberlitaşa gir çık gir çık artık gözü kapalı gidenlerimiz var fakat aldıkları bir şey yok. Hemde o kadar para yatıran oyuncu var oyuna. Aldıkları neredeyse bir hiç. Oyuna renk getirecek bir şey olması lazım artık bir yerden sonra bıktırıyor kendinden.
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Bence ICF'ye bizim paramızla yatırım yapmak yerine bu oyun için eleman tutmaları lazım yoksa biz daha çok bekleriz böyle şeyler için.hamican yazdı:Aynen bende onu diyorum , Hep aynı şeyler . Biraz fark katsınlar oyuna , İnsanlar çok para yatırıyor bir hedef için . Hedeflerinin farklı farklı şeyler olması gerek . Binek hayvan da çok gerekli . Örn:Mısırdan Meteora gitmek ölüm , Loncası olanlar ışınlanır ama o da para .thebn yazdı:Dostum bir konu hariç (Binek) sonuna kadar haklısın ve destekliyorum çemberlitaşa gir çık gir çık artık gözü kapalı gidenlerimiz var fakat aldıkları bir şey yok. Hemde o kadar para yatıran oyuncu var oyuna. Aldıkları neredeyse bir hiç. Oyuna renk getirecek bir şey olması lazım artık bir yerden sonra bıktırıyor kendinden.
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <The Avengers>
Saçma saçma konuşmayın..
İCF nin de sahibi Mevlüt Dinç , İKV nin de, Süpercan'ın da..
İCF Dünyada ki tek 11vs11 real oyuncunun oynadığı futbol oyunu dur. Bundan biraz gurur duyun hadi onu da geçtim , İCF un da DÜKKAN ı var. Örneğin İsim değiştirme 1300 Kredi.
Haa , Süpercan'a neden paramızla yatırım yapıyorsun derseniz , sonuna kadar haklısınız..
İCF nin de sahibi Mevlüt Dinç , İKV nin de, Süpercan'ın da..
İCF Dünyada ki tek 11vs11 real oyuncunun oynadığı futbol oyunu dur. Bundan biraz gurur duyun hadi onu da geçtim , İCF un da DÜKKAN ı var. Örneğin İsim değiştirme 1300 Kredi.
Haa , Süpercan'a neden paramızla yatırım yapıyorsun derseniz , sonuna kadar haklısınız..
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

-Yusuf.[/i]