SpyderFreak hk.

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kable
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: SpyderFreak hk.

Mesaj gönderen Kable »

SpyderFreak yazdı:Harun abi sayesinde plus paketimin yüklenmesiyle beraber, oyuna ve loncaya Başkan Yardımcısı olarak dönmüş bulunmaktayım. Bilginize. Sağ ol Harun abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun. =)
Bırakma falan yok.Sadece SpyderFreak ismini kullanmayacağını açıkladı.Yanlış anlaşılmasın
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Tatarian yazdı:Biliyorum Sercan, Sırf şuraya yorum atan 2 tane ergen bile iyiki bırakmışım demen için yeterli bir sebep. :D

Fazla muhabbetimiz olmasada şundan eminim; İKV mükemmel bir insan daha kaybetti...
Bırakmadım ki la, benim efsane karakter adımı başkası almış onu yazdım. =) SpyderFreak şuan kör topal yaşıyor PiriMehmedPaşa olarak, hem muhabbet istiyorsan gel edelim ayıpsın. =)
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

SpyderFreak yazdı:Selam Tılsım halkı,

Şuan PiriMehmedPaşa ismi ile oynadığım şifacı karakterimin eski adı SpyderFreak başka bir kişi tarafından alınmıştır. İsim değiştirme yapmadan önce 1 seviye karakter açmayı denediğimde bu isim kullanılamaz hatası aldım. İsim ile yapılacak hırsızlıklardan mesul değilim, adıma bir şey istenirse lütfen vermeyin. Bilginize.

Açan arkadaş tanıdık veya vefalı biriyle bana ulaşıp karakteri silerse memnun olurum, silince 1 seviye karakteri ben açarım.
İsim değiştirme yapmadan önce denersen tabi olmaz akıllı. 2 çarda 1isim nasıl olsun. :) Ya Yanlış izah ettin yada süzme safsın :D
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:

Şuan PiriMehmedPaşa ismi ile oynadığım şifacı karakterimin eski adı SpyderFreak başka bir kişi tarafından alınmıştır. İsim değiştirme yapmadan önce 1 seviye karakter açmayı denediğimde bu isim kullanılamaz hatası aldım. İsim ile yapılacak hırsızlıklardan mesul değilim, adıma bir şey istenirse lütfen vermeyin. Bilginize.

Açan arkadaş tanıdık veya vefalı biriyle bana ulaşıp karakteri silerse memnun olurum, silince 1 seviye karakteri ben açarım.
İsim değiştirme yapmadan önce denersen tabi olmaz akıllı. 2 çarda 1isim nasıl olsun. :) Yanlış izah ettin
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

"PiriMehmedPaşa karakterini SpyderFreak yapmadan önce" denildiğini herkes anladı bence.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

COMMANDER yazdı:

sanane tapusu mu var spyderfreak isminin bas git adamlarda kulanabilir
sakin ol şampiyon
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
GodFreyxDeccaLL
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Deva

Mesaj gönderen GodFreyxDeccaLL »

Kanka Açıklıyorum o benim seni hep kıskandım ve o isimde bi karakter açtım kızma bana :cry:

:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
GodFreyxDeccaL ;)
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

GodFreyxDeccaLL yazdı:Kanka Açıklıyorum o benim seni hep kıskandım ve o isimde bi karakter açtım kızma bana :cry:

:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
Sil ulan o karakteri çabuk. :twisted:
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.

Tüm kamuoyunun bilgisi ve dikkatine.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

xLuCaGox yazdı:Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.

Tüm kamuoyunun bilgisi ve dikkatine.
Dalga geçme oğlum, gitti gül gibi karakter adım. :cry:

“Genel Sohbet” sayfasına dön