Bırakma falan yok.Sadece SpyderFreak ismini kullanmayacağını açıkladı.Yanlış anlaşılmasınSpyderFreak yazdı:Harun abi sayesinde plus paketimin yüklenmesiyle beraber, oyuna ve loncaya Başkan Yardımcısı olarak dönmüş bulunmaktayım. Bilginize. Sağ ol Harun abi çok teşekkür ederim Allah razı olsun.![]()
SpyderFreak hk.
Re: SpyderFreak hk.
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Bırakmadım ki la, benim efsane karakter adımı başkası almış onu yazdım.Tatarian yazdı:Biliyorum Sercan, Sırf şuraya yorum atan 2 tane ergen bile iyiki bırakmışım demen için yeterli bir sebep.![]()
Fazla muhabbetimiz olmasada şundan eminim; İKV mükemmel bir insan daha kaybetti...
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
İsim değiştirme yapmadan önce denersen tabi olmaz akıllı. 2 çarda 1isim nasıl olsun.SpyderFreak yazdı:Selam Tılsım halkı,
Şuan PiriMehmedPaşa ismi ile oynadığım şifacı karakterimin eski adı SpyderFreak başka bir kişi tarafından alınmıştır. İsim değiştirme yapmadan önce 1 seviye karakter açmayı denediğimde bu isim kullanılamaz hatası aldım. İsim ile yapılacak hırsızlıklardan mesul değilim, adıma bir şey istenirse lütfen vermeyin. Bilginize.
Açan arkadaş tanıdık veya vefalı biriyle bana ulaşıp karakteri silerse memnun olurum, silince 1 seviye karakteri ben açarım.
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
AfoRozCuPaPazZ yazdı:İsim değiştirme yapmadan önce denersen tabi olmaz akıllı. 2 çarda 1isim nasıl olsun.SpyderFreak yazdı:Selam Tılsım halkı,
Şuan PiriMehmedPaşa ismi ile oynadığım şifacı karakterimin eski adı SpyderFreak başka bir kişi tarafından alınmıştır. İsim değiştirme yapmadan önce 1 seviye karakter açmayı denediğimde bu isim kullanılamaz hatası aldım. İsim ile yapılacak hırsızlıklardan mesul değilim, adıma bir şey istenirse lütfen vermeyin. Bilginize.
Açan arkadaş tanıdık veya vefalı biriyle bana ulaşıp karakteri silerse memnun olurum, silince 1 seviye karakteri ben açarım.Yanlış izah ettin

LEPRECHAUN
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
"PiriMehmedPaşa karakterini SpyderFreak yapmadan önce" denildiğini herkes anladı bence.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
sakin ol şampiyonCOMMANDER yazdı:sanane tapusu mu var spyderfreak isminin bas git adamlarda kulanabilirSpyderFreak yazdı:Selam Tılsım halkı,
Açan arkadaş tanıdık veya vefalı biriyle bana ulaşıp karakteri silerse memnun olurum, silince 1 seviye karakteri ben açarım.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- GodFreyxDeccaLL
- İskele Babası
- Lonca: Deva
Kanka Açıklıyorum o benim seni hep kıskandım ve o isimde bi karakter açtım kızma bana
:twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
GodFreyxDeccaL 
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Sil ulan o karakteri çabuk. :twisted:GodFreyxDeccaLL yazdı:Kanka Açıklıyorum o benim seni hep kıskandım ve o isimde bi karakter açtım kızma bana![]()
-
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Nemesis
Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.
Tüm kamuoyunun bilgisi ve dikkatine.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Dalga geçme oğlum, gitti gül gibi karakter adım.xLuCaGox yazdı:Bugün 20:30 sularında Spyderfreak isimli karakter tarafımca serbest bırakılmıştır.