Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !
Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !
Arkadaşlar ben bu konudan şikayetçiyim belki sesimizi buradan duyurabiliriz düşündüm sizde aynı düşüncedeyseniz lütfen buraya yazın yetkililer buna kulak verecektir heralde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !
Bu ürünlerin fiyatlarının sabit olarak belirlenip daha sonra değiştirilemez olduğunun kesinlikle eminim. Maalesef nadide ürünler olduğu için uygun bir fiyatla satılmıyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|

LEPRECHAUN
LEPRECHAUN yazdı:Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Bende onu diyorum eğer tepkimizi gösterirsek bu fiyatlar düşecektir ve normale dönecektir :| :| :|
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Deva
Atı alan üsküdarı geçti bundan sonra zor.LonelyBoy yazdı:LEPRECHAUN yazdı:Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Bende onu diyorum eğer tepkimizi gösterirsek bu fiyatlar düşecektir ve normale dönecektir :| :| :|

LEPRECHAUN
Bakalım nekadar tepki okadar kolay
VaTaNxKoMaNDo
Ejderhanınxgücü
Ejderhanınxgücü
295 akçe idiLonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Artık sadece Anka...
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Emin ol benim gibi bir çok oyuncuda o itemlerin ucuzlamasına karşı çıkacaktır. Bana görede o fiyatlar normal. Mor m2.5 Maraton gözlük 150.000 kp. O kadar kp kasmayı tercih etmiyorsan 300.000.000 normal bir fiyat bence. Maraton ayakkabıya gelirsek bazı arkadaşlar hemen düşürebilirler ama mesela benim büyücüme 380. motor kesiminde düştü.
Ceketlere gelirsek. Farabi Farabi ceket işe yaradığı zamanlarda 70m e üretiliyodu. Farabi solucan daha işlevsel ve daha ucuz. Pantolonları düşürmek yerine hemen almak istiyosanız bedava olmaması lazım
Yani Tüm itemlerin fiyatları bence normal ve bu şekilde kalmalı. Emin olun zamanında o pantolonları ayakkabıları ceketleri gözlükleri almak için çok emek harcamış benim gibi oyuncularda fiyatların uygun olduğunu düşünecektir.
İyi oyunlar.
Ceketlere gelirsek. Farabi Farabi ceket işe yaradığı zamanlarda 70m e üretiliyodu. Farabi solucan daha işlevsel ve daha ucuz. Pantolonları düşürmek yerine hemen almak istiyosanız bedava olmaması lazım
Yani Tüm itemlerin fiyatları bence normal ve bu şekilde kalmalı. Emin olun zamanında o pantolonları ayakkabıları ceketleri gözlükleri almak için çok emek harcamış benim gibi oyuncularda fiyatların uygun olduğunu düşünecektir.
İyi oyunlar.