Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !

Mesaj gönderen LonelyBoy »

Arkadaşlar ben bu konudan şikayetçiyim belki sesimizi buradan duyurabiliriz düşündüm sizde aynı düşüncedeyseniz lütfen buraya yazın yetkililer buna kulak verecektir heralde :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Re: Rıfkı da ki ürünlerin pahalılığı !

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Bu ürünlerin fiyatlarının sabit olarak belirlenip daha sonra değiştirilemez olduğunun kesinlikle eminim. Maalesef nadide ürünler olduğu için uygun bir fiyatla satılmıyor.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

LEPRECHAUN yazdı:
LonelyBoy yazdı:Ejderha kudretlendiren ilk çıktığında 145 akçe idi fakat şimdi ise 95 akçe yanı her şey mümkün hiçbir şey sabit değil bende bundan eminim ayrıca nadide ürünlerin ve gözlüğün fiyatı gerçekten de çok fazla bunun bir özelliği olmadığı halde :| :|
Oyuncuların genel olarak tepkisiyle bu fiyata düşürüldü.Bir daha buna benzer bir durum olmaz olursa ürün dükkana sunulduğu vakite yakın tarihlerde olur.

Bende onu diyorum eğer tepkimizi gösterirsek bu fiyatlar düşecektir ve normale dönecektir :| :| :|
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

bi o kaldı dert
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

LonelyBoy yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:

Bende onu diyorum eğer tepkimizi gösterirsek bu fiyatlar düşecektir ve normale dönecektir :| :| :|
Atı alan üsküdarı geçti bundan sonra zor. ;)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Bakalım nekadar tepki okadar kolay
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Wizard »

295 akçe idi
Artık sadece Anka...
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Emin ol benim gibi bir çok oyuncuda o itemlerin ucuzlamasına karşı çıkacaktır. Bana görede o fiyatlar normal. Mor m2.5 Maraton gözlük 150.000 kp. O kadar kp kasmayı tercih etmiyorsan 300.000.000 normal bir fiyat bence. Maraton ayakkabıya gelirsek bazı arkadaşlar hemen düşürebilirler ama mesela benim büyücüme 380. motor kesiminde düştü.

Ceketlere gelirsek. Farabi Farabi ceket işe yaradığı zamanlarda 70m e üretiliyodu. Farabi solucan daha işlevsel ve daha ucuz. Pantolonları düşürmek yerine hemen almak istiyosanız bedava olmaması lazım :)

Yani Tüm itemlerin fiyatları bence normal ve bu şekilde kalmalı. Emin olun zamanında o pantolonları ayakkabıları ceketleri gözlükleri almak için çok emek harcamış benim gibi oyuncularda fiyatların uygun olduğunu düşünecektir.

İyi oyunlar.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram

“Genel Etkileşim” sayfasına dön