Eskiler hala buradalar mı?

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Eskiler hala buradalar mı?

Mesaj gönderen Anatoliangirl »

harkonen yazdı:
Anatoliangirl yazdı:
harkonen yazdı:
Anatoliangirl yazdı:tek tek düşüyor kusura bakmayın :D efsunkar buralarda mı , karapire adlı çarımın phili görevi vardı , bir arkadaşla götürmüştü , arkadaş etraf temizledi sadece phili kalmıştı , kesmicem falan diyodu efsunkar :D sonra bir başladı vurmaya phili yerde :D milletin gruplar topladığı phili yi tek başına kesmişti o an kahraman ilan etmiştim :D
phili lensmiydi
sen bilmezsin o günleri , o zorlukları bilmezsin , gelip yorum yapma burda :D o zamanlarda oynayan biri çok iyi bilir philinin en zor görev olduğunu , ki biraz mantığa davet ediyorum 29 seviye sınırının son BOSS u , yanlış hatırlamıyosam phili 30 seviyeydi , düşün bakalım biraz ;)
lan 29 lvlde philiyi tek kesenmi vardı armuta bak :D hem etrafındaki kan çalanlar var hem phili var nası kescen o yüzden lensmi dedik
Allahın ARMUTU yazıyı okursan görürsün : bir arkadaşla götürmüştü ARKADAŞ ETRAFI TEMİZLEDİ SADECE PHİLİ KALMIŞTI . sizin gibiler tabi herkese laf atma gereği duyar , istediğine sor o zamanlar bi item vardı meşhuuur mev meteor . full mev meteor birini düşün , ve o zamanlar silahın hasarı tam etkin değildi . gelmişim kime laf anlatıyorum ya yaşamayan bilemez , o kadar
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

merak etme koç lvl sınırı 25 ken vardık phili yoktu o zamanlar full mev meteor kimsede yoktu zaten
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

harkonen yazdı:merak etme koç lvl sınırı 25 ken vardık phili yoktu o zamanlar full mev meteor kimsede yoktu zaten
29 sınırında full mev meteor kimsede yok muydu ? ufak at da civcivler yesin :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen LatifGetiren »

yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

LatifGetiren yazdı:yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
evet evet tabi , hıhı . ben yaşadım benden daha iyi mi bileceksiniz ? en yakında abimin arkadaşında vardı . ve sayın einstein arkadaşım , tepegözler taaa ne zaman geldi , bahsettiğim zaman biraz daha geriler
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen LatifGetiren »

Anatoliangirl yazdı:
LatifGetiren yazdı:yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
evet evet tabi , hıhı . ben yaşadım benden daha iyi mi bileceksiniz ? en yakında abimin arkadaşında vardı . ve sayın einstein arkadaşım , tepegözler taaa ne zaman geldi , bahsettiğim zaman biraz daha geriler
lan bana bak liseli ergen tek senmisin betada oyniyan ? mev meteor full kimse yoktu lan benden iyimi bilceksn her gün 12 saat oyundaydım
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
VaMoSBieN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen VaMoSBieN »

Gençleri derin bir tartışma almış :) webkurdu vardı onu bilenler mev meteoruda bilir :)

Kadirabinin favori lafı babam lodos olsa onuda keserim :))

İSKOÇYALI Kızılcıklı veya Kızılcık loncası :) Bir çok eski var aklımda. Gakkoşlaraşkına biraz daha yakın zamana gelirsek İhsannn Holyonur Kalpanadze ( emin değilim :) rcarlosss etatacak İlyas vardı karakter ismini hatırlamıyorum :) Raikonnen varda var :lol:
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya

Beyaz Köşk
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Anatoliangirl yazdı:HayaletSavaşçı
Hashxsnowmurderer
yaİSTİKLALyaÖLÜM
Uçhanxteneke
Mafyaiso
DUMAN(bi sigara yak da kafamız dumanlansın :) )

melek abla hala buralarda mı bilmem burdaysa ulaşsın bana sürpriz yapcam :) [ Sönmez , Ünvxsönmez , Sazobali(yönetici olan değil)

ah ulan eski çarlar :)
Şıfacılar , xUnDeRaTtAcKx , Frıttı , karapire , türlü , hatırlayanlar mesaj atsın karakterler çalınmıştı , oyunda gören olursa yada hala oynuyorsa bana mesaj atın

xxmafyaisoxx ;) olucak listedeki yazdığın isimlerde DuMaN BeYaZaTLı snowmurderer unique seldaxbizans onlar halen devam etmekde ;)
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
Kullanıcı avatarı
SNOOKER
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Young Crew

Mesaj gönderen SNOOKER »

RuZGaRxUnRuLy yazdı:o kadar eski saymışsın kanun loncasını neden saymadın :) patnos maximus miralay sedici maxtrack ceylin abla slaugther serseri ve daha dolu isim

-Kanunxrexnov
Unutulur muyuz mehmet'im. Akıllarına gelmemişizdir:)

Ancyraxyasin alman ok ucu setiyle bilirim.ThoLqa felan vardı.Daha çok kişi varda sayamıyorum

-Kanunxnortech,Kanunxslaughter,Liesotte,Bonacieux,Xkahramnlx.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Kullanıcı avatarı
Gecekusu2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gecekusu2 »