Allahın ARMUTU yazıyı okursan görürsün : bir arkadaşla götürmüştü ARKADAŞ ETRAFI TEMİZLEDİ SADECE PHİLİ KALMIŞTI . sizin gibiler tabi herkese laf atma gereği duyar , istediğine sor o zamanlar bi item vardı meşhuuur mev meteor . full mev meteor birini düşün , ve o zamanlar silahın hasarı tam etkin değildi . gelmişim kime laf anlatıyorum ya yaşamayan bilemez , o kadarharkonen yazdı:lan 29 lvlde philiyi tek kesenmi vardı armuta bakAnatoliangirl yazdı:sen bilmezsin o günleri , o zorlukları bilmezsin , gelip yorum yapma burdaharkonen yazdı:phili lensmiydiAnatoliangirl yazdı:tek tek düşüyor kusura bakmayınefsunkar buralarda mı , karapire adlı çarımın phili görevi vardı , bir arkadaşla götürmüştü , arkadaş etraf temizledi sadece phili kalmıştı , kesmicem falan diyodu efsunkar
sonra bir başladı vurmaya phili yerde
milletin gruplar topladığı phili yi tek başına kesmişti o an kahraman ilan etmiştim
o zamanlarda oynayan biri çok iyi bilir philinin en zor görev olduğunu , ki biraz mantığa davet ediyorum 29 seviye sınırının son BOSS u , yanlış hatırlamıyosam phili 30 seviyeydi , düşün bakalım biraz
hem etrafındaki kan çalanlar var hem phili var nası kescen o yüzden lensmi dedik
Eskiler hala buradalar mı?
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Eskiler hala buradalar mı?
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
merak etme koç lvl sınırı 25 ken vardık phili yoktu o zamanlar full mev meteor kimsede yoktu zaten
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
29 sınırında full mev meteor kimsede yok muydu ? ufak at da civcivler yesin :mrgreen:harkonen yazdı:merak etme koç lvl sınırı 25 ken vardık phili yoktu o zamanlar full mev meteor kimsede yoktu zaten
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
evet evet tabi , hıhı . ben yaşadım benden daha iyi mi bileceksiniz ? en yakında abimin arkadaşında vardı . ve sayın einstein arkadaşım , tepegözler taaa ne zaman geldi , bahsettiğim zaman biraz daha gerilerLatifGetiren yazdı:yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı
lan bana bak liseli ergen tek senmisin betada oyniyan ? mev meteor full kimse yoktu lan benden iyimi bilceksn her gün 12 saat oyundaydımAnatoliangirl yazdı:evet evet tabi , hıhı . ben yaşadım benden daha iyi mi bileceksiniz ? en yakında abimin arkadaşında vardı . ve sayın einstein arkadaşım , tepegözler taaa ne zaman geldi , bahsettiğim zaman biraz daha gerilerLatifGetiren yazdı:yoktu lan tabi meteor yılan meteor yel falan öyle vardı mev meteor eld vardı herkesde 10 amp elması görevinden snra tepegöz kesioduk
Merhabalar Oyuncu
Gençleri derin bir tartışma almış
webkurdu vardı onu bilenler mev meteoruda bilir 
Kadirabinin favori lafı babam lodos olsa onuda keserim
)
İSKOÇYALI Kızılcıklı veya Kızılcık loncası
Bir çok eski var aklımda. Gakkoşlaraşkına biraz daha yakın zamana gelirsek İhsannn Holyonur Kalpanadze ( emin değilim
rcarlosss etatacak İlyas vardı karakter ismini hatırlamıyorum
Raikonnen varda var :lol:
Kadirabinin favori lafı babam lodos olsa onuda keserim
İSKOÇYALI Kızılcıklı veya Kızılcık loncası
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
Anatoliangirl yazdı:HayaletSavaşçı
Hashxsnowmurderer
yaİSTİKLALyaÖLÜM
Uçhanxteneke
Mafyaiso
DUMAN(bi sigara yak da kafamız dumanlansın)
melek abla hala buralarda mı bilmem burdaysa ulaşsın bana sürpriz yapcam[ Sönmez , Ünvxsönmez , Sazobali(yönetici olan değil)
ah ulan eski çarlar
Şıfacılar , xUnDeRaTtAcKx , Frıttı , karapire , türlü , hatırlayanlar mesaj atsın karakterler çalınmıştı , oyunda gören olursa yada hala oynuyorsa bana mesaj atın
xxmafyaisoxx
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- SNOOKER
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Young Crew
Unutulur muyuz mehmet'im. Akıllarına gelmemişizdir:)RuZGaRxUnRuLy yazdı:o kadar eski saymışsın kanun loncasını neden saymadınpatnos maximus miralay sedici maxtrack ceylin abla slaugther serseri ve daha dolu isim
-Kanunxrexnov
Ancyraxyasin alman ok ucu setiyle bilirim.ThoLqa felan vardı.Daha çok kişi varda sayamıyorum
-Kanunxnortech,Kanunxslaughter,Liesotte,Bonacieux,Xkahramnlx.
brunneae
Marvin
Staff
Staffş
Marvin
Staff
Staffş
Expense , Evolation , OLGUNUSS , Lewooth bunlar hala oyunda mı ? bilgisi olan
28.07.2008 den beri
Beyazköşk
Beyazköşk