Ah kardeşim be, ben Betadanım desem ne olacak? Merak etme bende biliyorum bu oyununun ilk sunucusunun "Eminönü" olduğunu
BETACI OLMAK
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: BETACI OLMAK
Ah kardeşim be, ben Betadanım desem ne olacak? Merak etme bende biliyorum bu oyununun ilk sunucusunun "Eminönü" olduğunu
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
xD bu konuyu eminönünden alıntı yapmıştır arkadaş.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
Merhaba '
Hey gidi günler heyy ARZ Ve LODOS kardeşligi aynı grupta Lodos ARZ Gezmenin heycanı ARZ ın Lodos a can basması Özledik be o günleri Demir magdenin başında sbahladıgımız günler vay be Eskiye dnüp baktıgımızda şimdi İKV Bitmiş gibi birşey...
Arkadaşımıza Teşekürediyorum Bu Konuyu açtıgı için
Hey gidi günler heyy ARZ Ve LODOS kardeşligi aynı grupta Lodos ARZ Gezmenin heycanı ARZ ın Lodos a can basması Özledik be o günleri Demir magdenin başında sbahladıgımız günler vay be Eskiye dnüp baktıgımızda şimdi İKV Bitmiş gibi birşey...
Arkadaşımıza Teşekürediyorum Bu Konuyu açtıgı için

KAYİİ KAİİ ASKUPA İNFAZTEAMqMüDüR ENFORComontKAYİİ
EFSANELER ÖLMEZ SADECE ŞEKİL DEGİŞTİRİR...
İNFAZ-TEAM 2007 - 2011
beta charları silindi hale muhabbet ediyorsunuz...Silindiği için 1 ay plus paket alındı.
Betacı ne? Betamı satar? Kaça kilosu,yenirmi? :geek: ben yarın başlıycam oyuna oyunun en yenisi benim 

- justine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Senin kafan yerinde mi _??a4xx yazdı:beta charları silindi hale muhabbet ediyorsunuz...Silindiği için 1 ay plus paket alındı.

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Arkadaş doğru söyler ama eksik söyler...justine yazdı:Senin kafan yerinde mi _??a4xx yazdı:beta charları silindi hale muhabbet ediyorsunuz...Silindiği için 1 ay plus paket alındı.

Evet doğru söylüyor beta charlar normalde silindi
seviyesi yüksek olanlara 1 aylık plus hediye edildi. Yeni bir sunucu açıldı(teşkilat). Kronoloji böyle. Bende eminönünde tekrar kasmamak için teşkonun açıldığı gün oraya atlamıştım. İlk atlayanlardan biri de ahanda blacksin
.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
waLLa ozluyorm yaw :S:S o gunlr pff artık cok guzel bı anı olarak kaldı hç aklmdn cıkmıor
TTmShumpssss

bu cevaplardan sonra senin kafan yerinde mi.Galiba insanlar betayı 29 sınırı sanıyorjustine yazdı:Senin kafan yerinde mi _??a4xx yazdı:beta charları silindi hale muhabbet ediyorsunuz...Silindiği için 1 ay plus paket alındı.