Forumda sürekli 'charım soyuldu,bilmem kim hırsızdır' gibi konulardan bıktık artık ve böyle bir konu açmak istedim umarım sıkılmadan okursunuz.Azda olsa o günleri hatırlatmak istedim...
*Her oyuna girince yazışma kanalında tartışma görmekten bıktıysanız ve özlüyorsanız 'Yetenekleri nasıl kullanıcam ?','Silah nerden alıyoruz ?' tarzında soruları..
*Sizde büyük mücadeleler vererek 19 Level char kastıysanız başlangıçta ve heyecan içinde beklediyseniz 29 level eklentisini..
*Bu gün labirente girdiğinizde sizde diyorsanız 'Ulan zamanında ne uğraştırmıştı şu Philitehos bizi,ne küfür etmiştim buna'..
*Özlediyseniz Handan ve İsmet'in Mısır Çarşısı yanındaki yerlerini ve aklınızdan çıkmıyorsa orda yaşanan curcunalar..
*Tek hedefiniz Meteor Tipi , Çarşı sokağı usulü item almaksa ve her şeyi bu itemlerle yapıyorsanız..
*O dönemde sizinde kahramanlarınız [GM]Abura ve [GM]Zwartan ise..
*Vs atmak için klana girmenin mecbur olduğunu hala hatırlıyorsanız..
*Ve unutmadıysanız Mısır Çarşısı önünde kalkan 60 level Taşkanat'ı ve saatlerce onu devirmek için verdiğiniz mücadeleleri..
*Hala aklınızdaysa bu günkü Eminönü Arz Sancak yerindeki 45 Level Kurt Adamlar..
*Labirent eklentisi geldiğinde Salonu bulmak için saatler harcadığınızı hatırlıyorsanız hala..
*İsmi Büyük - küçük yazmanın bu gün değer kazanacağını düşünmediyseniz hiç ve her çarınızı büyük - küçük harf yazarak actıysanız..
*Azcıkta olsa hatırladıysanız o günler ve gülümsediyseniz bu maddeleri okurken..
*Bu gün 'Kendimi bildim bileli betacıyım' diyenlere gülüp geçiyorsanız sadece..
Sizde özlüyorsunuz o günleri demektir...
Eminim bu gün oyunda betacıyım diye gezenler bu maddeleri okuyunca ' ulan eskiden Handan ve İsmet mısır çarısı yanındaymıs,Taş kanat eminönündeymiş' gibi tepkiler vericek ve betacı olmadıklarını anlaycaklardır...
BETACI OLMAK
BETACI OLMAK
G Ü L
B E B E Ğ İ M
B E B E Ğ İ M
Re: BETACI OLMAK
taşkanatı kesmeye çalışırdık 1lv olsun 15 lv olsun 30 lv olsun:)jandarma aliyi bile keserdi taşkanat çok iyi hatırlarım hele şimdiki arz sancağının ordaki kurtadamlar onları unutamamam 30lvlerde hep orada kasardım :mrgreen: güzel günlerdi halada çok özlüyorum o eski günler :roll:
şimdiki hale bakıyorumda o günleri çok ama çok özlüyorum keşke eskisi gibi olsa keşke...ageof1907 yazdı:taşkanatı kesmeye çalışırdık 1lv olsun 15 lv olsun 30 lv olsun:)jandarma aliyi bile keserdi taşkanat çok iyi hatırlarım hele şimdiki arz sancağının ordaki kurtadamlar onları unutamamam 30lvlerde hep orada kasardım :mrgreen: güzel günlerdi halada çok özlüyorum o eski günler :roll:
G Ü L
B E B E Ğ İ M
B E B E Ğ İ M
beta 25 lvldıageof1907 yazdı:taşkanatı kesmeye çalışırdık 1lv olsun 15 lv olsun 30 lv olsun:)jandarma aliyi bile keserdi taşkanat çok iyi hatırlarım hele şimdiki arz sancağının ordaki kurtadamlar onları unutamamam 30lvlerde hep orada kasardım :mrgreen: güzel günlerdi halada çok özlüyorum o eski günler :roll:
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
İyi salladın yaw atıyorsunuz madem destekli atın ordan burdan duyma haberlerle iş yapmayın bari beta dönemi abartılacak bir zaman değildi. Ama yalanda söylemeye gerek yok taşkanat 1 adet vardı maximum lvl sınırı 25 ti sonra 29 oldu . 30 lvl da nasıl kasıyorsun 30 lvl da biz biryerlerde kasmak için yaklaşık 1.5 sene bekledik.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
2 yıl önce hesabımı çaldırıp defteri kapatmıştım.Karakterimi çok yakın zamanda geri alıp oyuna geri döneceğim.
AGAHBEYPESETMEZ
AGAHBEYPESETMEZ
bence sen beta oyuncusu değilsin sadece bir şaklaban ordan burdan duyduklarını videolarda gördüklerini yazan birisin.
Bu arada betada 30 olan arkadaş helal sana be valla çok güldürdün altıma işedim yanlışlıkla
Bu arada betada 30 olan arkadaş helal sana be valla çok güldürdün altıma işedim yanlışlıkla
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
a4xx yazdı:bence sen beta oyuncusu değilsin sadece bir şaklaban ordan burdan duyduklarını videolarda gördüklerini yazan birisin.
Yalan söylenir ama iz bırakmadan.
Betadan nameler,
Beta döneminde isime _ - ! sayılar her şey konulabiliyordu. O jandarma Alinin orda herkesin öldürmeye çalıştığı taşkanatları da iyi hatırlarım
- AGAHBEYPESETMEZ
- Sahaf Yardımcısı
Ah ulan ah Meteor almak için ne emek vermiştik.İsmet ile Handanın 100 metre aralıkta olduğu zaman o aralıkta ne savaşılırdı ah ah [GM]Abura ve [GM]MaDTuRK 'ten başka bir oyun yönetmeni olmadığı developer mı vardı bizim zamanımızda
- justine
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
AGAHBEYPESETMEZ yazdı:a4xx yazdı:bence sen beta oyuncusu değilsin sadece bir şaklaban ordan burdan duyduklarını videolarda gördüklerini yazan birisin.
Yalan söylenir ama iz bırakmadan.
Betadan nameler,
Beta döneminde isime _ - ! sayılar her şey konulabiliyordu. O jandarma Alinin orda herkesin öldürmeye çalıştığı taşkanatları da iyi hatırlarım
Orda duracaksın...Teşkilat serverında 1 adet bile beta char yoktur..Beta döneminde lvl sınırı 25 ti ve sadece eminönü sunucusu vardı..Taşkanatların avlandığı kurt adamların dolandığı dönem betadan yeni çıkış dönemiydi..
İsimlendirme durumuna gelince de ben kendi charımı meteor bölgesi açılmadan 3 hafta önce ancak hepsi küçük harf "justine".Bu isimlendirme kuralı oyunun launcher güncellemesi 2.0.0 geldikten sonra sadece ilk harf büyük geri kalanı küçük şeklinde değiştirildi.
Anlayacanız akıllı olun benim charım beta demekten vazgeçin..Hele ki eminönü sunucusunda hiç oynamadan teşkilatta char açtıysanız!!

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!