Karakterler Arası Dengesizlik !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Slytherin

Re: Karakterler Arası Dengesizlik !

Mesaj gönderen LatifGetiren »

büyücü ve şifacının zırhlarıda 0.175 zırh verirse bi sorun kalmaz savsacılarla aynı yer bıcak itemi olmayanlar 4 atar
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

xLuCaGox yazdı:Merhaba,

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.

İyi Forumlar.
Şu İKV de paso gelişiyor gelişmiş halini bir göremedik gitti :D
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
LatifGetiren
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen LatifGetiren »

saltour100 yazdı:

Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.

İyi Forumlar.
türkiye gibi gelişmekte olan :D
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Kullanıcı avatarı
CruicaLL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc

Mesaj gönderen CruicaLL »

LatifGetiren yazdı:
saltour100 yazdı:

İyi Forumlar.
türkiye gibi gelişmekte olan :D
aahahahaha :mrgreen: :mrgreen:
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

vorssanter yazdı:
xFahrenheitx yazdı:
HeilHitler yazdı:Her insanın bir yere kadar sabrı benim de sabrım kalmadı artık,bu nedir arkadaşım.Oyundan ufacık bir zevk alamaz hala geldim.Savaşçı arkadan geliyor durdurmayı atıp zihinliyor 2 vuruş yapıyor ölüyorum,yazıktır ya gerçekten yazıktır.Şu durumdan rahatsız olmayan bir tane insan çıksın desin ki bu durumdan rahatsız değilim gayet normal diye.Söyler misiniz hangi oyunda böyle bir saçmalık var hangi oyunda üstünde hiç item olmayan birisi üstü full dizili bir karakteri durdurup 2 vuruşla öldürebilir yeter artık bıktım.Toplu halde savaşamıyoruz,korkuyoruz sürekli.Bir de oyun geliştiricilerimiz uzman diyorsunuz bu uzman ekip bu saçmalığı düşünemiyor mu?

Şuna bir çare bulun artık 2 vuruşla ölmek istemiyoruz!

Diğer oyunlarda böyle bir şey var mı deyince bazıları da diğer oyunlara benziyor özentilik oluyor diyorlar.Kardeşim hangi oyun diğer oyuna benzemez ki ? Bunlar oyunların genel özellikleri tabii ki bir oyunda olan bir şey başka bir oyunda da mutlaka olacak bu özentilik değildir.Oyunu dengede tutan kurallardır.O zaman diğer oyunlarda pot(iksir) var diye İstanbul Kıyamet Vaktinde olmasın,kaldırılsın.Gerçekten oyunun gidişatı hiç iyi değil bunun gibi daha onlarca problem var oyunda ve ilgilenen yok , bir TÜRK oyunu olarak gerçekten vasat duruma düştü oyun umarım sonu iyi olur.

Merhabalar;

Her karakterin kendine göre avantajları / dezavatajları vardır.Oyunda en çok şikayet edilen büyücü sınıfını örnek vermek gerekirse.Bir büyücü uzaktan verdiği yüksek hasarlar ile rakibi alt edebilir.Hatta bir savaşçıyı bile alt etmesi o kadar da zor bir şey değildir.Direnç kırma ve Buz oku yetenekleri ile rakibini anlık olarak durdurup kendinden uzak tutabilir.Keza kutup rüzgarı ve zihin saldırısı yetenekleri ile de rakibini / rakiplerini durdurma özelliğine sahiptir.Tüm bunlar büyücünün az olan enerji dezavantajını avantaja çevirebiliyor.

Bundan önceki seviyelere baktığımızda;
Örneğin 39 seviye zamanlarında büyücü sınıfı şu anki hayati önem taşıyan 3 yeteneğinden mahrumdu ve savaşçılara daha kolay boyun eğiyordu.Tabi ki de o zamanlarda büyücü sınıfının ustalarından savaşçı ve şifacı sınıfını alt etmeyi başaranlarda vardı .Ancak şimdiler de bahsi geçen bu denge daha iyi durumda diye düşünüyorum.

Aşağıdaki sayfalardan [OKO] savaşlarındaki tekniklerinizi geliştirebilir.Tecrübelerinizi diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.

[OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı

[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı

[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı

İyi Forumlar...
Sen kaç yaşındasın evlat nasıl 39 dakine göre daha avantajlı olur büyüler?? 39 levelde zihin tuttumu vurabiliyordun ayrıca savaşçıların sert vuruş ve ağır vuruşları yoktu ve element üstleri olduğu içinde şimdiki gibi çok yuksek rakamları göremiyorduk peki ya şimdi:Zihnim tutuldumu oyunu direk alta alıyorum zihin tutmasada sağlam bir büyücü full bıçak bir savaşçıyı kesemiyor diyorsunuzki zihine büyübozmaya puan verin ama bunlar çembeli taşta bi işe yaramıyor her ws atacağımızdada makina yapamayız kusra bakmayın gerçi bütün yeteneklerimz 15 olsada zihini tutarsa her türlü ölüyoruz ...
eğer sen çt yetenekleriyle klan savaşlarına katılıyorsan yapacak birşey yok :) :)
Kullanıcı avatarı
teksilah34
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Gece

Mesaj gönderen teksilah34 »

HeilHitler yazdı:Her insanın bir yere kadar sabrı benim de sabrım kalmadı artık,bu nedir arkadaşım.Oyundan ufacık bir zevk alamaz hala geldim.Savaşçı arkadan geliyor durdurmayı atıp zihinliyor 2 vuruş yapıyor ölüyorum,yazıktır ya gerçekten yazıktır.Şu durumdan rahatsız olmayan bir tane insan çıksın desin ki bu durumdan rahatsız değilim gayet normal diye.Söyler misiniz hangi oyunda böyle bir saçmalık var hangi oyunda üstünde hiç item olmayan birisi üstü full dizili bir karakteri durdurup 2 vuruşla öldürebilir yeter artık bıktım.Toplu halde savaşamıyoruz,korkuyoruz sürekli.Bir de oyun geliştiricilerimiz uzman diyorsunuz bu uzman ekip bu saçmalığı düşünemiyor mu?

Şuna bir çare bulun artık 2 vuruşla ölmek istemiyoruz!

Diğer oyunlarda böyle bir şey var mı deyince bazıları da diğer oyunlara benziyor özentilik oluyor diyorlar.Kardeşim hangi oyun diğer oyuna benzemez ki ? Bunlar oyunların genel özellikleri tabii ki bir oyunda olan bir şey başka bir oyunda da mutlaka olacak bu özentilik değildir.Oyunu dengede tutan kurallardır.O zaman diğer oyunlarda pot(iksir) var diye İstanbul Kıyamet Vaktinde olmasın,kaldırılsın.Gerçekten oyunun gidişatı hiç iyi değil bunun gibi daha onlarca problem var oyunda ve ilgilenen yok , bir TÜRK oyunu olarak gerçekten vasat duruma düştü oyun umarım sonu iyi olur.

aynen tam destek dusuncelerıne katılıyorum oyun hergun sacmasapan olmaya basladı. boyle gıderse cok oyuncu kaybeder bu sobee camıası ve benı kaybettı artık ARAFONLİNE oynamaya karar verdım hıc olmazsa orada mıletı haksız yere 999 gun haksız cezaya carptırmıyorlar. burada herturlu hakaret küfür hesapcalınmalarına 3-5 gun komık cezalar verılıyorken bunları yapmayanı oyunda sureklı akce alanları bu tur cezalara carptırıyorlar bravooooooooo ıkv dunyası sana hoscaklalllll hosgeldın arafonline hayatıma
CANI YANAN SABRETSİN.,CAN YAKANINDA CANI YANACAĞI GÜNÜ BEKLESİN
haksızlık yapan ateşte yansın, hakkını aramayanda onla birlikte yansın
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Oyunun karakterler arası dengesi şuanda uygun durumda. Eğer kabadayı modunda değilseniz ve birisi sizi kesebiliyorsa bu demektirki bir klana mensupsunuz. Bir klan mensubu hangi tür karakterde olursa olsun heran kesilmeye ve düşman klanla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıdır. Bundan dolayıdırki siz ileriye tıklayıp sağa sola bakmıyorsanız veya kamerayı arkaya çevirmiyorsanız bu oyunun dengesizliği değil sizin oyunu yanlış oynamanızdan kaynaklanmaktadır. Normal hayatı düşünün eğer size silahla saldırabilecek düşmanlarınız olsaydı öyle rahat rahat gezermiydiniz yoksa sürekli temkinlimi olurdunuz?

Yani burda yetenekler konusunda birşeyler söylemem gerekmiyor sanırım çünkü birçok kişi bu konuda bilgi vermiş.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
HeilHitler
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen HeilHitler »

TeknoBYraM yazdı:Oyunun karakterler arası dengesi şuanda uygun durumda. Eğer kabadayı modunda değilseniz ve birisi sizi kesebiliyorsa bu demektirki bir klana mensupsunuz. Bir klan mensubu hangi tür karakterde olursa olsun heran kesilmeye ve düşman klanla karşılaşmaya hazırlıklı olmalıdır. Bundan dolayıdırki siz ileriye tıklayıp sağa sola bakmıyorsanız veya kamerayı arkaya çevirmiyorsanız bu oyunun dengesizliği değil sizin oyunu yanlış oynamanızdan kaynaklanmaktadır. Normal hayatı düşünün eğer size silahla saldırabilecek düşmanlarınız olsaydı öyle rahat rahat gezermiydiniz yoksa sürekli temkinlimi olurdunuz?

Yani burda yetenekler konusunda birşeyler söylemem gerekmiyor sanırım çünkü birçok kişi bu konuda bilgi vermiş.

Siz şaka mısınız? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz ya! Nerede var böyle bir saçmalık ne olursa olsun bir karakter başka bir karakteri 2 vuruşta öldüremez! Hiç bir oyunda böyle bir saçmalık yoktur bunu hala anlayamadınız sanırım? Eğer bir klan üyesine mensup san kesilmeye filan mahkumsun gibi laflar boş laflar ben ondan bahsetmiyorum bir karakter sınıfının başka bir karakter sınıfını 2 vuruşta saçma ve anlamsızca öldürmesinden bahsediyorum gir diğer oyunlara böyle bir saçmalık bulabilecek misin? Boş boş yorumlar atmayın şu konuya.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.

Arthur Schopenhauer
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

konuyu acan kardesim ben bu konuyla ilgili her zaman sikayet yazilari yaziyorum ama senin konundada oldugu gibi herkes konuyu beyninden anlamak yerine baska yerinden anliyor biri diyor kutup 15 yap boro diyor zihin 15 yap biri diyor bb yi yap biri diyor ki dikkatli dolas bir savasci gelip zihin tuttugunda buyu bozma bozamadiysa hicbir sansiniz yoktur neden kimse bunu anlamiyor bilmiyorum buyu hasarin 2300 de olsa kutubun 100 de olsa kilitin 10000 de olsa zihin tutuldutu an hic bir sansiniz yoktur anlayin sunu artik sunu 15 bunu 15 yap demekten oynamayi bilmiyorsun deemkten vazgecin
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
aken
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: İzmir

Mesaj gönderen aken »

olaya sadece savaşçıların 2 vuruşta büyücüleri kesmesi olarak bakmamak lazım sadece
Vslerde eksiye göre daha kısa sürüyor
en son enerji artışı yanlışım yoksa sığınak ve migrat bölgeleri geldiğinde %25 oranında artışla olmuştu sanırım
Yeni itemlerle sınıfların hasarları bir hayli arttı ama enerjiler yine sabit kaldı
Tekrar bir enerji güncellemesi olması lazım en azından %50 oranında bir artış olmalı
Tabi bunun tek negatif tarafı tanklarda yaşanır :)
Kesmek zaten zor olan tankı 75.000 enerjide kesmek iyice zorlaşırdı :)
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak

2013 emekli
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön