Her insanın bir yere kadar sabrı benim de sabrım kalmadı artık,bu nedir arkadaşım.Oyundan ufacık bir zevk alamaz hala geldim.Savaşçı arkadan geliyor durdurmayı atıp zihinliyor 2 vuruş yapıyor ölüyorum,yazıktır ya gerçekten yazıktır.Şu durumdan rahatsız olmayan bir tane insan çıksın desin ki bu durumdan rahatsız değilim gayet normal diye.Söyler misiniz hangi oyunda böyle bir saçmalık var hangi oyunda üstünde hiç item olmayan birisi üstü full dizili bir karakteri durdurup 2 vuruşla öldürebilir yeter artık bıktım.Toplu halde savaşamıyoruz,korkuyoruz sürekli.Bir de oyun geliştiricilerimiz uzman diyorsunuz bu uzman ekip bu saçmalığı düşünemiyor mu?
Şuna bir çare bulun artık 2 vuruşla ölmek istemiyoruz!
Diğer oyunlarda böyle bir şey var mı deyince bazıları da diğer oyunlara benziyor özentilik oluyor diyorlar.Kardeşim hangi oyun diğer oyuna benzemez ki ? Bunlar oyunların genel özellikleri tabii ki bir oyunda olan bir şey başka bir oyunda da mutlaka olacak bu özentilik değildir.Oyunu dengede tutan kurallardır.O zaman diğer oyunlarda pot(iksir) var diye İstanbul Kıyamet Vaktinde olmasın,kaldırılsın.Gerçekten oyunun gidişatı hiç iyi değil bunun gibi daha onlarca problem var oyunda ve ilgilenen yok , bir TÜRK oyunu olarak gerçekten vasat duruma düştü oyun umarım sonu iyi olur.
Karakterler Arası Dengesizlik !
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Karakterler Arası Dengesizlik !
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Re: Karakterler Arası Dengesizlik !
Ozaman büyücülerde ateşle 22k atmasın olurmu :?: :ugeek:HeilHitler yazdı:Her insanın bir yere kadar sabrı benim de sabrım kalmadı artık,bu nedir arkadaşım.Oyundan ufacık bir zevk alamaz hala geldim.Savaşçı arkadan geliyor durdurmayı atıp zihinliyor 2 vuruş yapıyor ölüyorum,yazıktır ya gerçekten yazıktır.Şu durumdan rahatsız olmayan bir tane insan çıksın desin ki bu durumdan rahatsız değilim gayet normal diye.Söyler misiniz hangi oyunda böyle bir saçmalık var hangi oyunda üstünde hiç item olmayan birisi üstü full dizili bir karakteri durdurup 2 vuruşla öldürebilir yeter artık bıktım.Toplu halde savaşamıyoruz,korkuyoruz sürekli.Bir de oyun geliştiricilerimiz uzman diyorsunuz bu uzman ekip bu saçmalığı düşünemiyor mu?
Diğer oyunlarda böyle bir şey var mı deyince bazıları da diğer oyunlara benziyor özentilik oluyor diyorlar.Kardeşim hangi oyun diğer oyuna benzemez ki ? Bunlar oyunların genel özellikleri tabii ki bir oyunda olan bir şey başka bir oyunda da mutlaka olacak bu özentilik değildir.Oyunu dengede tutan kurallardır.O zaman diğer oyunlarda pot(iksir) var diye İstanbul Kıyamet Vaktinde olmasın,kaldırılsın.Gerçekten oyunun gidişatı hiç iyi değil bunun gibi daha onlarca problem var oyunda ve ilgilenen yok , bir TÜRK oyunu olarak gerçekten vasat duruma düştü oyun umarım sonu iyi olur.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi Forumlar.
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi Forumlar.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
HeilHitler yazdı:Her insanın bir yere kadar sabrı benim de sabrım kalmadı artık,bu nedir arkadaşım.Oyundan ufacık bir zevk alamaz hala geldim.Savaşçı arkadan geliyor durdurmayı atıp zihinliyor 2 vuruş yapıyor ölüyorum,yazıktır ya gerçekten yazıktır.Şu durumdan rahatsız olmayan bir tane insan çıksın desin ki bu durumdan rahatsız değilim gayet normal diye.Söyler misiniz hangi oyunda böyle bir saçmalık var hangi oyunda üstünde hiç item olmayan birisi üstü full dizili bir karakteri durdurup 2 vuruşla öldürebilir yeter artık bıktım.Toplu halde savaşamıyoruz,korkuyoruz sürekli.Bir de oyun geliştiricilerimiz uzman diyorsunuz bu uzman ekip bu saçmalığı düşünemiyor mu?
Merhabalar;
Her karakterin kendine göre avantajları / dezavatajları vardır.Oyunda en çok şikayet edilen büyücü sınıfını örnek vermek gerekirse.Bir büyücü uzaktan verdiği yüksek hasarlar ile rakibi alt edebilir.Hatta bir savaşçıyı bile alt etmesi o kadar da zor bir şey değildir.Direnç kırma ve Buz oku yetenekleri ile rakibini anlık olarak durdurup kendinden uzak tutabilir.Keza kutup rüzgarı ve zihin saldırısı yetenekleri ile de rakibini / rakiplerini durdurma özelliğine sahiptir.Tüm bunlar büyücünün az olan enerji dezavantajını avantaja çevirebiliyor.
Bundan önceki seviyelere baktığımızda;
Örneğin 39 seviye zamanlarında büyücü sınıfı şu anki hayati önem taşıyan 3 yeteneğinden mahrumdu ve savaşçılara daha kolay boyun eğiyordu.Tabi ki de o zamanlarda büyücü sınıfının ustalarından savaşçı ve şifacı sınıfını alt etmeyi başaranlarda vardı .Ancak şimdiler de bahsi geçen bu denge daha iyi durumda diye düşünüyorum.
Aşağıdaki sayfalardan [OKO] savaşlarındaki tekniklerinizi geliştirebilir.Tecrübelerinizi diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
[OKO Taktikleri] Büyücü-Savaşçıya karşı
[OKO Taktikleri] Büyücü-Şifacıya karşı
[OKO Taktikleri] Büyücü-Büyücüye karşı
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
Sen yönetici değilsin yalancı :mrgreen: ismin mavi,kırmıı,yeşil deel :mrgreen:xLuCaGox yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar.
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hanedan
Merhaba,
Havuzda duruyolar ama onları takan yok oda ayrı bi konu. O havuz aslında yok oyuncuları kandırabilmek için daha iyi bi yalan bulamadık siz naparsanız yapın biz kendi bildiğimizi okuyoruz.
İyi Forumlar.
Havuzda duruyolar ama onları takan yok oda ayrı bi konu. O havuz aslında yok oyuncuları kandırabilmek için daha iyi bi yalan bulamadık siz naparsanız yapın biz kendi bildiğimizi okuyoruz.
İyi Forumlar.
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
İlgi ve bilgilendirme için teşekkürlerMackRuLz yazdı:Merhaba,
İyi Forumlar.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Hanedan
Merhaba,xCruicaLL yazdı:İlgi ve bilgilendirme için teşekkürler![]()
Ne demek her zaman.
İyi Forumlar.
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
Özel mesaj içinde teşekkürler yöneticiler gelişiyor :geek:MackRuLz yazdı:Merhaba,xCruicaLL yazdı:İlgi ve bilgilendirme için teşekkürler![]()
Ne demek her zaman.
İyi Forumlar.