MEVLÜT DİNÇ ' e Teşekkürler....

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Sultanahmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

MEVLÜT DİNÇ ' e Teşekkürler....

Mesaj gönderen Sultanahmet »

Merhaba;

Bugün düşünüyorum da istanbul kıyamet vakti olmasa boş zamanlarım nasıl geçecekti ?
Evet tahmin edebileceğiniz gibi geçmezdi zamanlar;lakin Bugün bu oyunu içtenlikle oynuyorsak bu oyunu kuran ve yayınlayan başta MEVLÜT DİNÇ olmak üzere Tüm Sobee ekibine teşekkürlerimi sunuyorum ...
Resim
Kullanıcı avatarı
Prince
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: MEVLÜT DİNÇ ' e Teşekkürler....

Mesaj gönderen Prince »

evet bazı geeksiz diyen arkadaşlar olacaktır ama bence gereksiz değildi hak veriyorum..
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

Gereksiz Denmesi Çok YANLIŞ Olur Çünkü Arkadas Güzel Konuya Değinmiş Bu Oyun Olmasa Bu Arkadaslıklar Olmazdı Gerçekten Oyuncular Çok İyi ve Yönetimin Hiç Haksız Yere Ceza Verdiğini Görmedim Herkes Adaletli Davranıyor Böyle Bi Oyunu Bize Sunan Sobee Ekibine Teşekkür Ediyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Biri yazdığımı silmiş neyse bir şey demiyorum ben.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

xXeRsInXx yazdı:Biri yazdığımı silmiş neyse bir şey demiyorum ben.
Senin yazdığının silinmesini gerçekten anlamadım.Bence arkadaşın söylemleri sert ama doğruydu ki hakarette yoktu.silincek ne vardı çok merak ettim :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Tam ben de o mesaja alıntı yaparak birşey yazıyordum bu ileti artık yok diye bir yazı geldi :D neyse yine de içimde kalmasın söyleyeyim, Sultanahmet yanılmıyorsam büyük birisi çocuk değil yani.
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Rapkoliq
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Rapkoliq »

Selam,

Herkesin niyetine bağlı.Zamanın geçmesi için;Ders çalışabilirsin,yarın öbürgün büyüdüğünde iş bulamassın işte o boşvaktinde iş bulabilirsin.Olmadı dünyayı bırakıp ahirete çalışa bilirsin =) ama bazende İkv işe yarıyor :D

Meran,
Rapkolq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen Petcarar »

Gargoyle35 yazdı:Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi ;)
O kadar da olumsuz olduğunu sanmıyorum.Ayrıca "ders çalışabilirdin top oynayabilirdin" gibi bir sözü yetişkinlere söylemezsin.Ders çalışmak tartışılır ve o konuya girmiyorum ama "top oynamak" denilen olayın gerekliliğini sorgulamak gerek? Neye yarıyor? 10 yıl sonra yarısıyla görüşmediğin öbür yarısıyla da ne olduğu belirsiz bir dostluk kurduğun arkadaşların için mi? Yoksa savunulduğu gibi "spor yapmak" için mi? Yoksa gidip sokakta her tür pislikle tanışmak için mi? Yoksa "çocukluğu yaşamak" için mi?
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Petcarar yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi ;)
O kadar da olumsuz olduğunu sanmıyorum.Ayrıca "ders çalışabilirdin top oynayabilirdin" gibi bir sözü yetişkinlere söylemezsin.Ders çalışmak tartışılır ve o konuya girmiyorum ama "top oynamak" denilen olayın gerekliliğini sorgulamak gerek? Neye yarıyor? 10 yıl sonra yarısıyla görüşmediğin öbür yarısıyla da ne olduğu belirsiz bir dostluk kurduğun arkadaşların için mi? Yoksa savunulduğu gibi "spor yapmak" için mi? Yoksa gidip sokakta her tür pislikle tanışmak için mi? Yoksa "çocukluğu yaşamak" için mi?
İşte olumsuz olup olmayısı bizlerin elinde kalkıp 16 saat pcnin oyunun başından kalkmazsan benim evvelden yaptığım gibi hayatını hatta sağlığını olumsuz etkilersin.Top oynamaktan kastı dışarda arkadaşlarınla eğlenmek gerçek şeylerle eğlenceyi yakalamak olabilir.İlla futbolcu olda top oyna dediğini sanmıyorum.Ayrıca karşıdakinin yaşını bilmeden edilmiştir bilse demez herhalde ;)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön