Merhaba;
Bugün düşünüyorum da istanbul kıyamet vakti olmasa boş zamanlarım nasıl geçecekti ?
Evet tahmin edebileceğiniz gibi geçmezdi zamanlar;lakin Bugün bu oyunu içtenlikle oynuyorsak bu oyunu kuran ve yayınlayan başta MEVLÜT DİNÇ olmak üzere Tüm Sobee ekibine teşekkürlerimi sunuyorum ...
MEVLÜT DİNÇ ' e Teşekkürler....
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Re: MEVLÜT DİNÇ ' e Teşekkürler....
evet bazı geeksiz diyen arkadaşlar olacaktır ama bence gereksiz değildi hak veriyorum..
Gereksiz Denmesi Çok YANLIŞ Olur Çünkü Arkadas Güzel Konuya Değinmiş Bu Oyun Olmasa Bu Arkadaslıklar Olmazdı Gerçekten Oyuncular Çok İyi ve Yönetimin Hiç Haksız Yere Ceza Verdiğini Görmedim Herkes Adaletli Davranıyor Böyle Bi Oyunu Bize Sunan Sobee Ekibine Teşekkür Ediyorum..

Biri yazdığımı silmiş neyse bir şey demiyorum ben.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Senin yazdığının silinmesini gerçekten anlamadım.Bence arkadaşın söylemleri sert ama doğruydu ki hakarette yoktu.silincek ne vardı çok merak ettim :?:xXeRsInXx yazdı:Biri yazdığımı silmiş neyse bir şey demiyorum ben.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
Tam ben de o mesaja alıntı yaparak birşey yazıyordum bu ileti artık yok diye bir yazı geldi
neyse yine de içimde kalmasın söyleyeyim, Sultanahmet yanılmıyorsam büyük birisi çocuk değil yani.
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi 
Selam,
Herkesin niyetine bağlı.Zamanın geçmesi için;Ders çalışabilirsin,yarın öbürgün büyüdüğünde iş bulamassın işte o boşvaktinde iş bulabilirsin.Olmadı dünyayı bırakıp ahirete çalışa bilirsin
ama bazende İkv işe yarıyor 
Meran,
Rapkolq.
Herkesin niyetine bağlı.Zamanın geçmesi için;Ders çalışabilirsin,yarın öbürgün büyüdüğünde iş bulamassın işte o boşvaktinde iş bulabilirsin.Olmadı dünyayı bırakıp ahirete çalışa bilirsin
Meran,
Rapkolq.
23. Haziran. 2011 tarihinden itibaren Rapkoliq, İKV Dünyasını bırakmış bulunmaktadır. Çakma karakterlere dikkat edelim !
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
O kadar da olumsuz olduğunu sanmıyorum.Ayrıca "ders çalışabilirdin top oynayabilirdin" gibi bir sözü yetişkinlere söylemezsin.Ders çalışmak tartışılır ve o konuya girmiyorum ama "top oynamak" denilen olayın gerekliliğini sorgulamak gerek? Neye yarıyor? 10 yıl sonra yarısıyla görüşmediğin öbür yarısıyla da ne olduğu belirsiz bir dostluk kurduğun arkadaşların için mi? Yoksa savunulduğu gibi "spor yapmak" için mi? Yoksa gidip sokakta her tür pislikle tanışmak için mi? Yoksa "çocukluğu yaşamak" için mi?Gargoyle35 yazdı:Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
İşte olumsuz olup olmayısı bizlerin elinde kalkıp 16 saat pcnin oyunun başından kalkmazsan benim evvelden yaptığım gibi hayatını hatta sağlığını olumsuz etkilersin.Top oynamaktan kastı dışarda arkadaşlarınla eğlenmek gerçek şeylerle eğlenceyi yakalamak olabilir.İlla futbolcu olda top oyna dediğini sanmıyorum.Ayrıca karşıdakinin yaşını bilmeden edilmiştir bilse demez herhaldePetcarar yazdı:O kadar da olumsuz olduğunu sanmıyorum.Ayrıca "ders çalışabilirdin top oynayabilirdin" gibi bir sözü yetişkinlere söylemezsin.Ders çalışmak tartışılır ve o konuya girmiyorum ama "top oynamak" denilen olayın gerekliliğini sorgulamak gerek? Neye yarıyor? 10 yıl sonra yarısıyla görüşmediğin öbür yarısıyla da ne olduğu belirsiz bir dostluk kurduğun arkadaşların için mi? Yoksa savunulduğu gibi "spor yapmak" için mi? Yoksa gidip sokakta her tür pislikle tanışmak için mi? Yoksa "çocukluğu yaşamak" için mi?Gargoyle35 yazdı:Arkadaş ona çocuksun demedi ama Sanal ortamın genel oyunların olumsuzluklarını söyledi bence TRT de yayınlanan da bu konu üzerineydi