LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese

Mesaj gönderen denizxlord »

Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum arkadaşlar. Bilindiği üzere oyunu bıraktığımı daha önce konu başlığında sizlere bildirdim hala da bıraktığımı bildiriyorum ama sizleri gerçekten özlediğim için bi konu açarak uzun zaman sonra foruma girerek sizlere selam vermek istedim. İş hayatından ve oyundaki item dostluğundan dolayı bırakmış olduğum bu oyuna artık dönmeyi düşünmüyorum ama siz dostları da özlemeden yapamıyorum. Sanal hayatın ne kadar boş olduğunu görsem de 5 yılımın da kah iyi kah kötü geçerek hayatı bi nebze olsun oyunla kıyaslayarak ne kadar önemli bişey olduğunu öğrendim neyse lafı daha fazla uzatarak sizleri sıkmak istemiyorum. Son diyeceğim oyunu fazla ciddiye almayın ve zamanınızı fazla oyunla geçirmeyin çünkü dışarıdaki hayat dışarıdaki itemleri düşürmek çok daha zor sizleri çok özlediğimi birkez daha söyleyerek allaha emanet olun hoşçakalın....
Kullanıcı avatarı
SpyderFreak
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese

Mesaj gönderen SpyderFreak »

Aleyküm Selam. Oyunun tek getirisi kazanılan dostluklar zaten. Yoksa online oyun karakterine yapılan para ve zaman yatırımlarının hiç bir getirisi yok. Hayatında başarılar Allah'a emanetsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Selametle , Reel hayatında başarılar ..
serserixemree
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serserixemree »

Ömercim güzel kardeşim hoşgeldin böyle ara ara ziyaret etmeyi bırakma sohbet ederiz bu arada şu oyundaki en önemli şey dostluklar kardeşim biz daima buralardayız o da sohbet muhabbet oyunda bunun civesi oluyor
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........

....................Dostxemre........

..........................Serserixemree........

.................TEK HEDEF......

...............Resim.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bizler geçmişteki arkadaşlıklarız dostluklarız şimdi item için neler yapılabileceğini gördüm kardeşlerim. Oyunu bıraktım iyi ki bırakmışım gerçek hayat o kadar güzel ki artık kendime daha fazla zaman ayırıyorum işe gidiyorum spor yapıyorum bilgisayarı sadece film izlemek için kullanıyorum işten sonra mahalle arkadaşlarımla bir yerlere gidiyoruz İKV resmen insanın hayatını monoton yapıyor asosyal yapıyor çok şükür bunu anladım ve bıraktım bence sizlerde bırakın arkadaşlar ciddi söylüyorum. Ama dediğim gibi sizleri özlemedim değil. Bu oyun eroin gibi bırakması cidden çok güç bazen aklıma gelmiyor değil ikv ama oyunu bilgisayarımdan silmekte buldum çok şükür hoşçakalın arada bi girer selamımı yazarım allaha emanet olun hoşçakalın..... Hep akıllardasınız....
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

nereye bırakıyon olum bırakamzsın bu oyunu :D
elınde sonunda gelecen

kendıne ıyı bak kardeşım
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
denizxlord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

izhar yazdı:nereye bırakıyon olum bırakamzsın bu oyunu :D
elınde sonunda gelecen

kendıne ıyı bak kardeşım
Kadirim özledim seni de valla =) bayadır birlikte bişeyler yapamadık benim Lejyonerden gözlük para iksir ceket falan biçok şeyim çalındı ve çalındıktan sonra da moralim iyice bozuldu ve bırakma kararı aldım neyse skypeten bolbol görüşürüz tekrar herkese benden selam olsun sizi şimdiden çok özledim
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Ömer'im aleyküm selam ara sıra uğra özletme , oyuna başlıyacağın zamanda beni bul kardeşim allaha emanetsin ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

ömerim şifre wermeye karşıyım her daim ondan
werme şifre gıtmesın ıtemın =)
kanunixxbaşkan