LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese
- denizxlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese
Öncelikle herkese selamlarımı iletiyorum arkadaşlar. Bilindiği üzere oyunu bıraktığımı daha önce konu başlığında sizlere bildirdim hala da bıraktığımı bildiriyorum ama sizleri gerçekten özlediğim için bi konu açarak uzun zaman sonra foruma girerek sizlere selam vermek istedim. İş hayatından ve oyundaki item dostluğundan dolayı bırakmış olduğum bu oyuna artık dönmeyi düşünmüyorum ama siz dostları da özlemeden yapamıyorum. Sanal hayatın ne kadar boş olduğunu görsem de 5 yılımın da kah iyi kah kötü geçerek hayatı bi nebze olsun oyunla kıyaslayarak ne kadar önemli bişey olduğunu öğrendim neyse lafı daha fazla uzatarak sizleri sıkmak istemiyorum. Son diyeceğim oyunu fazla ciddiye almayın ve zamanınızı fazla oyunla geçirmeyin çünkü dışarıdaki hayat dışarıdaki itemleri düşürmek çok daha zor sizleri çok özlediğimi birkez daha söyleyerek allaha emanet olun hoşçakalın....
- SpyderFreak
- FareAdam Düşmanı
Re: LeJYoNeR-Denizxlord Selam Olsun Herkese
Aleyküm Selam. Oyunun tek getirisi kazanılan dostluklar zaten. Yoksa online oyun karakterine yapılan para ve zaman yatırımlarının hiç bir getirisi yok. Hayatında başarılar Allah'a emanetsin.
Spyderfreak ismi başka biri tarafından açılmıştır, adıma bir şey istenirse vermeyin. Mesuliyet kabul etmiyorum, oluşabilecek sorunlardan sorumlu değilim.
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Selametle , Reel hayatında başarılar ..
-
- FareAdam Düşmanı
Ömercim güzel kardeşim hoşgeldin böyle ara ara ziyaret etmeyi bırakma sohbet ederiz bu arada şu oyundaki en önemli şey dostluklar kardeşim biz daima buralardayız o da sohbet muhabbet oyunda bunun civesi oluyor
.....KaSıRGaxxSeRSeRi........
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............
.....LONCA FORUM SÖZCÜSÜ
....................Dostxemre........
..........................Serserixemree........
.................TEK HEDEF......
...............

- denizxlord
- Cin Avcısı
Bizler geçmişteki arkadaşlıklarız dostluklarız şimdi item için neler yapılabileceğini gördüm kardeşlerim. Oyunu bıraktım iyi ki bırakmışım gerçek hayat o kadar güzel ki artık kendime daha fazla zaman ayırıyorum işe gidiyorum spor yapıyorum bilgisayarı sadece film izlemek için kullanıyorum işten sonra mahalle arkadaşlarımla bir yerlere gidiyoruz İKV resmen insanın hayatını monoton yapıyor asosyal yapıyor çok şükür bunu anladım ve bıraktım bence sizlerde bırakın arkadaşlar ciddi söylüyorum. Ama dediğim gibi sizleri özlemedim değil. Bu oyun eroin gibi bırakması cidden çok güç bazen aklıma gelmiyor değil ikv ama oyunu bilgisayarımdan silmekte buldum çok şükür hoşçakalın arada bi girer selamımı yazarım allaha emanet olun hoşçakalın..... Hep akıllardasınız....
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
nereye bırakıyon olum bırakamzsın bu oyunu
elınde sonunda gelecen
kendıne ıyı bak kardeşım
elınde sonunda gelecen
kendıne ıyı bak kardeşım
kanunixxbaşkan
- denizxlord
- Cin Avcısı
Kadirim özledim seni de vallaizhar yazdı:nereye bırakıyon olum bırakamzsın bu oyunu![]()
elınde sonunda gelecen
kendıne ıyı bak kardeşım
Ömer'im aleyküm selam ara sıra uğra özletme , oyuna başlıyacağın zamanda beni bul kardeşim allaha emanetsin
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
ömerim şifre wermeye karşıyım her daim ondan
werme şifre gıtmesın ıtemın
werme şifre gıtmesın ıtemın
kanunixxbaşkan