:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Anatoliangirl yazdı:o kadar o kadarCruicaL yazdı:Oha okadarda deelTRrelaxTR yazdı:İyi tamam yiyin bir birinizi neyseAnatoliangirl yazdı:can sıkıntısı moral bozukluğu :mrgreen:TRrelaxTR yazdı:Neden bir birinizle kavga edip laf atışı yapıyorsunuz ki anlamış değilim :geek:şunu da söyleyim seçilen rehberler arasında GMlerin adını bilmeyen dahi var :lol:
![]()
![]()
![]()
ID ne demek bilmeyen varsa bu da normal bir şeydir
Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Anatoliangirl yazdı:o kadar o kadarCruicaL yazdı:Oha okadarda deelTRrelaxTR yazdı:İyi tamam yiyin bir birinizi neyseAnatoliangirl yazdı:can sıkıntısı moral bozukluğu :mrgreen:TRrelaxTR yazdı:Neden bir birinizle kavga edip laf atışı yapıyorsunuz ki anlamış değilim :geek:şunu da söyleyim seçilen rehberler arasında GMlerin adını bilmeyen dahi var :lol:
![]()
![]()
![]()
ID ne demek bilmeyen varsa bu da normal bir şeydir
bak geri dönüş yapılan arkadaşlara forumda şunu sordular;
Oyun Kullanıcı Adı (ID):
Bunu görüpde İD nedir diye soruyorlar
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- aken
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: İzmir
Rehberler alınırken bazı kriterler var bildiğim kadarıyla
Başvurnuzda bu yüzden forumdaki kullanıcı adınıza kadar isteniyor
Aldığınız cezalar online süreniz yada başvuru formunuzdaki rehberlik hakkındaki düşünceleriniz gibi
Rehber alınan arkadaşlarlada ömürlük sözleşmeler imzalanmıyor işini yapanlarla yola devam ediliyor bazıları ekipte başka görevlere başlıyor bazılarıda görevden uzaklaştırılıyor
O yüzden önce geçmişte aldığınız cezaları online sürenizi ve başvuru formunu doldururken yazdıklarınızı tekrar bi düşünün derim
Oyun yönetimi muhteşemmi asla değil Bende gurup bölgelerinin oyuncu sayısını azalttığını yada topkapının beklentilerin çok altında kaldığını düşünüyorum veya lag sıkıntısının aylar (belki yıllar ) boyu çözülemediğinde az yazmadık bu forumdan
Ama rehber seçimlerinde işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum
Kendi sunucum açısından geçmişte rehberliğe getirilenler bu işi hakkıyla yapabilicek kişilerdi kimisi bir süre sonra sıkılıp tagını bir daha kullanmadı
Kimiside ayın rehberi seçildi
İlk mesajdan anladığım kadarıyla başka bir online oyunda devam ediceksin sence bu kadar kolay bu oyundan vazgeçebiliyorsan rehberlik için doğru bir seçim olurmuydun?
Başvurnuzda bu yüzden forumdaki kullanıcı adınıza kadar isteniyor
Aldığınız cezalar online süreniz yada başvuru formunuzdaki rehberlik hakkındaki düşünceleriniz gibi
Rehber alınan arkadaşlarlada ömürlük sözleşmeler imzalanmıyor işini yapanlarla yola devam ediliyor bazıları ekipte başka görevlere başlıyor bazılarıda görevden uzaklaştırılıyor
O yüzden önce geçmişte aldığınız cezaları online sürenizi ve başvuru formunu doldururken yazdıklarınızı tekrar bi düşünün derim
Oyun yönetimi muhteşemmi asla değil Bende gurup bölgelerinin oyuncu sayısını azalttığını yada topkapının beklentilerin çok altında kaldığını düşünüyorum veya lag sıkıntısının aylar (belki yıllar ) boyu çözülemediğinde az yazmadık bu forumdan
Ama rehber seçimlerinde işlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum
Kendi sunucum açısından geçmişte rehberliğe getirilenler bu işi hakkıyla yapabilicek kişilerdi kimisi bir süre sonra sıkılıp tagını bir daha kullanmadı
Kimiside ayın rehberi seçildi
İlk mesajdan anladığım kadarıyla başka bir online oyunda devam ediceksin sence bu kadar kolay bu oyundan vazgeçebiliyorsan rehberlik için doğru bir seçim olurmuydun?
belediye _barella-arsxgaladriel - ekna
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
rakıpeynirkavun- cehennem cevdet- aken
arsxcastiell
enak
2013 emekli
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
Yorumlara gülmekten öldüm :mrgreen: :mrgreen:
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
bastan okumaya baslıom panpaCruicaL yazdı:Yorumlara gülmekten öldüm :mrgreen: :mrgreen:
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
Tartışmaları iyi okı zanza :mrgreen:harkonen yazdı:bastan okumaya baslıom panpaCruicaL yazdı:Yorumlara gülmekten öldüm :mrgreen: :mrgreen:
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
üşendim ya bu rehberlik boş iş avrupada böyle bişi yokCruicaL yazdı:Tartışmaları iyi okı zanza :mrgreen:harkonen yazdı:bastan okumaya baslıom panpaCruicaL yazdı:Yorumlara gülmekten öldüm :mrgreen: :mrgreen:
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
ahahaha :mrgreen: :mrgreen: Zaten kimsninin bi bk yapcağı yok ceket ve tag için :mrgreen:harkonen yazdı:üşendim ya bu rehberlik boş iş avrupada böyle bişi yokCruicaL yazdı:Tartışmaları iyi okı zanza :mrgreen:harkonen yazdı:bastan okumaya baslıom panpaCruicaL yazdı:Yorumlara gülmekten öldüm :mrgreen: :mrgreen:
Adalet anlayışımız farklı olabilir. Benzeri konular açmayın lütfen.Laz61 yazdı:başkasına küfür ettik diyede rehberliğe seçilemedik