Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
- Laz61
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
Rehber alımları adı altında açılan konular hep kilitleniyor siz bir hata yapıyorsunuz ve bizde haklı olarak şikayetimizi dile getiriyoruz 4.5 seneden beri sürekli oyun içerisinde hatalar oldu veyahutta isteklerimiz gerçekleşmedi başkasına küfür ettik diyede rehberliğe seçilemedik getirdiğiniz çoğu yenilikler unutmayın ki yeni oyuncular için bir heyecandır ama biz eski oyuncular olarak getirdiğiniz bölgeden rahatsız olmaktayız en azında alımlarda az daha titiz davranıp alımı olucak üyenin birde ikv serüvenin başlangıç tarihine baksaydınız gerçekten ikv sever olarak bu durumdan üzüntü duydum ve rehber seçilmedğim içinde oyunu bırakıp yoluma başka onlıne oyunlarla devam edicem .....
Re: Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
Yav Bu Rehber Seçilememe Olayını Ne Kadar Abarttınız Kardeşim Ya.Bi Rehber Olamadım Diye Oyun Bırakılır Mı Hiç?Yani O Kadar Abarttınız Ki Şu Olayı Karalar Bağlıyonuz Ya.İnsan Sevgilisinden Ayrılsa Bu Kadar Üzülmez Yani.
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Saçmalama adamlar 100 rehber seçti hepsi torpilmi ? Bende 5 senedir oynuyorum hep basvuru yaptım ama secilmedim. 1 yıldırda susturma cezası almadım. Bence artık sen bir hırs yapmışsın yardım etmek için illa ki bir rehber olman şart değil. Gidersin agaha yeni baslamıs oyuncalara neler yapabileceklerini söyleyebilirsin. Böyle konu acanlar tek ceket ve tag sevdası için açıyor.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Anka Plus
Gerçekten bunu yapmana gerek yok. Hepimizin amacı oyuna bir nebze de olsa yardımcı olmak seçilen o yüzden seçildi seçilmeyen de gitsin klana bölgeye yardım isteyen var mı yazsın , madem rehberlik istiyorsun dışarıdan da olsa böyle manevi bir görev yapabilirsin bence rehberin de görevi bu olacaktır çünkü 
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Laz61 yazdı:Rehber alımları adı altında açılan konular hep kilitleniyor siz bir hata yapıyorsunuz ve bizde haklı olarak şikayetimizi dile getiriyoruz 4.5 seneden beri sürekli oyun içerisinde hatalar oldu veyahutta isteklerimiz gerçekleşmedi başkasına küfür ettik diyede rehberliğe seçilemedik getirdiğiniz çoğu yenilikler unutmayın ki yeni oyuncular için bir heyecandır ama biz eski oyuncular olarak getirdiğiniz bölgeden rahatsız olmaktayız en azında alımlarda az daha titiz davranıp alımı olucak üyenin birde ikv serüvenin başlangıç tarihine baksaydınız gerçekten ikv sever olarak bu durumdan üzüntü duydum ve rehber seçilmedğim içinde oyunu bırakıp yoluma başka onlıne oyunlarla devam edicem .....
Size burada cevap vermiştim, ama siz ısrarla tavuk altında devekuşu arıyorsunuzRe: REHBER ALIMLARI.....
Nocomment » 31 Tem 2012 15:08Tekrar MerhabaLaz61 yazdı:
Yapılan rehber alımlarında artık ben adaletli bi seçim yapılmadığının kanaatine vardım torpille rehber yaptıkları arkadaşlara başarılar diliyorum benim 4.5 senelik ikv geçmişimin olmasına rağmen REHBER olarak seçilemiosam bu yönetimdekilerin keyfi zevki ve yakın dostlarına yaptıkalrı kıyaklardan kaynaklandığını düşünmekteyim benden sonra başlayan ve oyunda az deneyimi olan bi oyuncuyu nasıl olurda REHBER yaparlarda biz olamıyoruz bu konuya cevap verebilicek bi GM varsa konuya cevap bekliyorum
Foruma konu açıp bizleri karalamak çok kolay ama ben hep şunu rica etmişimdir , iğne size sonra çuvaldız bize gelsin .
Torpille adam aldığımızı söylemişsiniz ! Nasıl bir torpil bu ? Burası devlet kurumu , bunlarda maaşlı memurlar olacak ve bizde ilk maaştan ikramiyemizimi alacağız ? Ne torpili anlamadım . Beraber yemeğemi çıkacağız ?
Ekibe aldığımız oyuncuların %90 nını şahsen tanımayız bile , hepsi sizin gibi oyuncu,geri kalan %10 u da fuar yada buluşmalarda görmüşsüzdür, en son buluşmamız İstanbul da ADEX te idi , oraya gelip benimle Rehberlik konusunda konuşan onlarca arkadaşım oldu , sorun onlara , hangisine seni alırım demişim ? yada hangisi bana ödül olarak birşey vaad etmiş ? kaldıki her yıl en az 2 defa alım yapıyoruz ve her seferinden en az 100 civarı alım yapıyoruz bunların hepsini tanıma şansımız varmı sizce ? Bunu geçelim .
Deneyimli bir oyuncuyum demişsiniz , doğru öylesiniz, Forum bilgilerinizi ve başvuru bilgilerinizi karşılaştırınca gerçekten deneyimli olduğunuz ortaya çıktı 03.05.2012 tarihinden 21.07.2012 tarihine kadar tam tamına 8 defa ceza almışsınız.
Sizi tebrik eder saygılar sunarım
Bu şu demek değildir, hata yapanı ekibe almıyoruz ! Reel hayatta bir hezeyan sonucu cinayet işleyenler bile af edilirken, hata yapan arkadaşlarımızı her zaman hoşgördük ve ekibe almaya onlarla iyi diyaloglar kurmaya çalıştık, bundan sonrada böyle olacaktır. 500 e yakın başvuru olmuş, Yetkililer kanaat kullanp bu sayıyı 100 civarına indirmişler, bu seçilenlerden de yanıldıklarımız olacaktır, fakat sebebi ne olursa olsun , siz seçilmediniz diye tüm arkadaşlarınızı zan altında bırakmanız , onlara torpilci demeniz etik değildir.
Konuyu kilitliyorum
saygılarımla
Rehberliğe ( yardıma ) bu kadar hevesli olan alınmak için ısrarla beni alın demez, alınmadığı zamanda bozulmaz, şöyle düşünür '' Onlar kaybetti '' ama bakıyorumda siz çok şey kaybetmiş gibi sürekli saldırı halindesiniz . sebep ?
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
o zaman onlar kaybetti, 3 Seferdir Rehberlik başvurusunda bulundum hiç bir sonuç yok, 
- Laz61
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
amacım karalamak değil ben bu zamana kadar ikv yi sevdim ve yakın dostlarıma sevdirdim oyun içerisinde her ne kadar bazı arkadaşlarla aram kötü olsada bu demek değildir ki ben kötüyüm sadece üstüm full ve kaç aydan beri beklediğimiz yeni bölge bizi şaşkınlığa uğrattı ve bunun sonucunda en ufak kötü söz söyleye bende söyledim ve 8 kere ard arda ceza almamın sebebide budur sus cezası almamın dışında farklı bir konu zannetmiyom ki çıksın REHBER olmuş kişilerdende sus yiyen var onlar iyi aile çocuğuda biz bu zamana kadar yaptıklarızdan dolayı #@!? mu oluyoz yani pplusım yakın zamanda bitiyo ve bu sonuca bağlı olmasada oyun bitmiştir benim için ve emin olun 2 ay sonra plus satışları düşücek ve oyuncu sayısı azalıcaktır Nocomment sen abim yaşındasın sana saygım sonsuz ama ne yazık ki kapalı kapılar ardında neler dönüo biz oyuncular bunu bilemeyiz para ile satılan sayısız kutu her ne kadar biz bilmesekde milyarlarlan ifade edilicek bi rakamdan bahsedebiliriz ve o paralarla neler yaptığınızıda bilmiyoruz türk oyunu dedik oynadık ve kaç seneden beri ceplerizimizi boşaltmakdan baska bir işe yaramadı bu oyun sadece 2 3 saçma bölge getirildi İKV 5 seneden beri var gerçekden şaka gibi bir yönetime sahip oyun
Küfür, hakaret yada rahatsız edici davranışların nedeni sence nedir? Kısaca ben söyleyeyim istersen? İçerisinde bulunulduğu en küçük bir zorluk durumunda, kişilik ayarlarınızı çok aşağılara çekmektir ve bu ciddi bir kişilik bozukluğudur.Laz61 yazdı:amacım karalamak değil ben bu zamana kadar ikv yi sevdim ve yakın dostlarıma sevdirdim oyun içerisinde her ne kadar bazı arkadaşlarla aram kötü olsada bu demek değildir ki ben kötüyüm sadece üstüm full ve kaç aydan beri beklediğimiz yeni bölge bizi şaşkınlığa uğrattı ve bunun sonucunda en ufak kötü söz söyleye bende söyledim ve 8 kere ard arda ceza almamın sebebide budur sus cezası almamın dışında farklı bir konu zannetmiyom ki çıksın REHBER olmuş kişilerdende sus yiyen var onlar iyi aile çocuğuda biz bu zamana kadar yaptıklarızdan dolayı #@!? mu oluyoz yani pplusım yakın zamanda bitiyo ve bu sonuca bağlı olmasada oyun bitmiştir benim için ve emin olun 2 ay sonra plus satışları düşücek ve oyuncu sayısı azalıcaktır Nocomment sen abim yaşındasın sana saygım sonsuz ama ne yazık ki kapalı kapılar ardında neler dönüo biz oyuncular bunu bilemeyiz para ile satılan sayısız kutu her ne kadar biz bilmesekde milyarlarlan ifade edilicek bi rakamdan bahsedebiliriz ve o paralarla neler yaptığınızıda bilmiyoruz türk oyunu dedik oynadık ve kaç seneden beri ceplerizimizi boşaltmakdan baska bir işe yaramadı bu oyun sadece 2 3 saçma bölge getirildi İKV 5 seneden beri var gerçekden şaka gibi bir yönetime sahip oyun
Oyun içerisinde en küçük bir hakaretim dahi olmadı. Aileme dahi söz söyleyecek kadar aşağılarda seyir eden insanlar varken onların yanına inmedim. Yasaklayarak şikayet edip yoluma devam ettim. Tabiki onlar da cezasını aldı ama istedikleri seviyelere çekemediler. Ayrıca ben hayal bile edemem o seviyeye inmeyi!
Bir de şu açıdan düşünelim. Küçücük bir gazla ve kışkırtmayla bu kadar aşağılara inen bir insan, atıyorum GM olsa, içerisinde bulunduğu baskı ve karar alma gereği duyduğu zaman (sonuçta moderasyon her zaman yabancılara uygulanmıyor, en sevdiğin dostuna yada kardeşlerine karşı da moderasyon uygulaman gerekebiliyor, yada daha farklı kişisel tercih esnasında) sence nasıl adil olabilir? Nasıl adaletle oyunu yönetebilir? Küçücük bir kışkırtmayla kişiliğini alt seviyelere çeken insan, sence yetkilerini nasıl kullanır?
Lütfen küfür/hakaret ettim ne olmuş edası yerine, biraz yüzün kızarmalı ve bu durum için biraz üzülmelisin... Şu son yazın da bile yaptığın bu hatadan pişman olmadığını göstermişsin...
Unutmadan, bir markete girip margarin alıyorsan ve bu parayı nerede harcayacaksın diye soruyorsan, İKV'ninde bir şirket olduğunu unutup, merdiven altı taşeron muhabbeti yaparak yazılım alanında dev bir şirketin giderlerini hesaplamamasını yapmaman normaldir diyebilirim.
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
sen şu rehberliğe seçilip de ID ne diye soran kişiydin demi , ilk görüşte tanıdım :mrgreen:ZIPKIN yazdı:Yav Bu Rehber Seçilememe Olayını Ne Kadar Abarttınız Kardeşim Ya.Bi Rehber Olamadım Diye Oyun Bırakılır Mı Hiç?Yani O Kadar Abarttınız Ki Şu Olayı Karalar Bağlıyonuz Ya.İnsan Sevgilisinden Ayrılsa Bu Kadar Üzülmez Yani.
2007 yılında başladım oyuna , o zamandan beridir elimden geldiğince yardım ederim herkese , etmeye devam edicem . Benim için önemi yoktur paranın pulun , yeri geldi ihtiyacı olana para , item , maden verdim ; yeri geldi 400 elektriği olan adamı sırf gönlü hoş olsun diye grup bölgesine aldım , itemini de düşürttüm ; yeri geldi topladım uzun süre bekleyenleri , götürdüm görevlerini yaptım , daha anlatamayacağım yüzlerce şey . Benim diyeceğim o ki rehber tagıyla ceketinin pek önemi yoktur benim için , rehberliği isteme nedenim hep hayalim olan Game Master olabilmek , bu alanda profesyonelleşmek . Hayalimdir en ufak basamaktan başlayıp Developer olabilmek . Çok düşündüm , çok hayal ettim , olmayacak bir şey de değil hani , sağlık bölümü tercih etmem de yazarım grafik tasarım . Ama gel gör ki bu kadar hayale karşılık rehberliğe seçilemiyorum , seçilenlerin ne kadar eksik olduğunu görünce de içim acıyor , sataşıyorum oraya buraya . Çok da gariptir hayatımın hiç bir alanında şansım yoktur , aklınıza gelebilecek tüm şeylerde şansın yardımı bana sıfırdır . Haliyle gururuna dokunuyor insanın , bu kadar emek verip , İKV aşığı olup da " sen eksiksin , rehber olamazsın , bu yolda ilerleyemezsin " lafını düşünmek ...update012 yazdı:Gerçekten bunu yapmana gerek yok. Hepimizin amacı oyuna bir nebze de olsa yardımcı olmak seçilen o yüzden seçildi seçilmeyen de gitsin klana bölgeye yardım isteyen var mı yazsın , madem rehberlik istiyorsun dışarıdan da olsa böyle manevi bir görev yapabilirsin bence rehberin de görevi bu olacaktır çünkü
Rehberlik için şimdiye kadar başvuru yapmadım bundan sonra da yapmam. Neden mi?
İşin şekilciliğinde değilim. Birilerine yardım etmek için Adımın başında [REHBER] yazmasına veya Rehber Ceketi'ne ihtiyacım olmadı, bundan sonra da olmaz. Oyun hakkında bölgeden veya klandan sorulan sorulara da özelden cevap veririm. Hava atmak amacıyla klandan bilmişlik taslamam. Gerek yok böyle şeylere. Altı üstü oyun bu eğlenmek için oynuyoruz.
Bu mevzuyu bu kadar büyüten ve takıntı haline getiren arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.
İşin şekilciliğinde değilim. Birilerine yardım etmek için Adımın başında [REHBER] yazmasına veya Rehber Ceketi'ne ihtiyacım olmadı, bundan sonra da olmaz. Oyun hakkında bölgeden veya klandan sorulan sorulara da özelden cevap veririm. Hava atmak amacıyla klandan bilmişlik taslamam. Gerek yok böyle şeylere. Altı üstü oyun bu eğlenmek için oynuyoruz.
Bu mevzuyu bu kadar büyüten ve takıntı haline getiren arkadaşları anlamakta güçlük çekiyorum.