git cin ali serisini oku mademCruicaL yazdı:Özet geçermisinn canımmAnatoliangirl yazdı:velet ? bunu diyenin akıl yaşı 13+ üzerine çıkamaz . Sadece kendini düşünüyon velet seni demişin , seni tanımam etmem ama hiç tanımadığın birine bunları söyleyebilecek kişiliğin varsa , doktora git kişilik bozukluğu bariz ortada . Bunları diyebilecek kıvama geldiysen çok şımartılmışsın "velet olmayan" arkadaş çevren tarafından . lanlı lunlu da yazmışsın ona hiç bişey demeye lüzum yok zaten . ben seçilseydim eğer , kendimi bildiğimden konuşuyorum , emin ol görevimi layığıyla yerine getirirdim . Gelip böyle sataşacak bi mesaj yazma gereği duyduysan ne amaçla yazdığını da sormak isterim , "velet" akıllı seniCruicaL yazdı:Sen seçilseydin mutlumu olacaktın sen seçilsen sana torpil deseler iyi gelirmi lan sadece kendini düşünüyon velet seni![]()
Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Diğer konuda 17yaşımdayım yazmışın yaşıtız len . :mrgreen:Anatoliangirl yazdı:haydegidelumm yazdı:Anatoliangirl yazdı:velet ? bunu diyenin akıl yaşı 13+ üzerine çıkamaz . Sadece kendini düşünüyon velet seni demişin , seni tanımam etmem ama hiç tanımadığın birine bunları söyleyebilecek kişiliğin varsa , doktora git kişilik bozukluğu bariz ortada . Bunları diyebilecek kıvama geldiysen çok şımartılmışsın "velet olmayan" arkadaş çevren tarafından . lanlı lunlu da yazmışsın ona hiç bişey demeye lüzum yok zaten . ben seçilseydim eğer , kendimi bildiğimden konuşuyorum , emin ol görevimi layığıyla yerine getirirdim . Gelip böyle sataşacak bi mesaj yazma gereği duyduysan ne amaçla yazdığını da sormak isterim , "velet" akıllı seniCruicaL yazdı:Sen seçilseydin mutlumu olacaktın sen seçilsen sana torpil deseler iyi gelirmi lan sadece kendini düşünüyon velet senimadem yaşın kemale ermiş niye uzatıyorsun konuyu kaç konu açıldı böyle onları dikkate al
sus ve dondurmanı yalamaya devam et..
sus ve dondurmanı yalamaya devam et..: söylediim söz ynlş anlaşılmasın çocukluk yapmaya devam anlamnda dedim..küfür dğil yani
yok yaşım kemale ermedi , yaşıma göre ben olgunum . büyüyüp te "velet" olmaktan iyidir
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Arkadaş çevresi diyip geçelim benceCruicaL yazdı:Dediğim gibi önlerine geleni almışlar. Bu arada o bilgiyi nerden aldığını sorabilirmiyim :ugeek:TRrelaxTR yazdı:Şuan elime geçen bilgilere görede rehber takımı seçilen rehberleri msn grubuna almış ve sorulan sorular paso ceketi ve tagı ne zaman alıyoruz tipinde sorular gelmiş ah ah yönetimCruicaL yazdı:Çok haklısın duygularıma tercüman oldunTRrelaxTR yazdı:Şu bir gerçek ki 14 yaşındaki oyuncuları bile rehber yaptılarNeyse bence bu tip konular açılmamalı artık yönetim yaptığı şeyin sonuçlarını görünce pişman olacaktır o yüzden açmayın bu tip konuları
![]()
yanlış kişilerle yanlış adrese gidiyorsun
![]()
![]()
![]()
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
oooo yaşıtına velet diyebilen bir zihniyet ile karşı karşıyayım :mrgreen: :mrgreen:CruicaL yazdı:Diğer konuda 17yaşımdayım yazmışın yaşıtız len . :mrgreen:Anatoliangirl yazdı:haydegidelumm yazdı:Anatoliangirl yazdı:velet ? bunu diyenin akıl yaşı 13+ üzerine çıkamaz . Sadece kendini düşünüyon velet seni demişin , seni tanımam etmem ama hiç tanımadığın birine bunları söyleyebilecek kişiliğin varsa , doktora git kişilik bozukluğu bariz ortada . Bunları diyebilecek kıvama geldiysen çok şımartılmışsın "velet olmayan" arkadaş çevren tarafından . lanlı lunlu da yazmışsın ona hiç bişey demeye lüzum yok zaten . ben seçilseydim eğer , kendimi bildiğimden konuşuyorum , emin ol görevimi layığıyla yerine getirirdim . Gelip böyle sataşacak bi mesaj yazma gereği duyduysan ne amaçla yazdığını da sormak isterim , "velet" akıllı seniCruicaL yazdı:Sen seçilseydin mutlumu olacaktın sen seçilsen sana torpil deseler iyi gelirmi lan sadece kendini düşünüyon velet senimadem yaşın kemale ermiş niye uzatıyorsun konuyu kaç konu açıldı böyle onları dikkate al
sus ve dondurmanı yalamaya devam et..
sus ve dondurmanı yalamaya devam et..: söylediim söz ynlş anlaşılmasın çocukluk yapmaya devam anlamnda dedim..küfür dğil yani
yok yaşım kemale ermedi , yaşıma göre ben olgunum . büyüyüp te "velet" olmaktan iyidir
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
ben kingsem sende kingsin sen kingsen o da king o kingse herkes king siz kingseniz biz de kingiz kısaca kingsen kingiz burger de king kinder de king hatta king of the ring..

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
Elimdeki bilgilere göre ' Analtıongirl ' isimli arkadaşın en son okuduğu kitap AYŞEGÜL TATİLDEAnatoliangirl yazdı:git cin ali serisini oku mademCruicaL yazdı:Özet geçermisinn canımmAnatoliangirl yazdı:velet ? bunu diyenin akıl yaşı 13+ üzerine çıkamaz . Sadece kendini düşünüyon velet seni demişin , seni tanımam etmem ama hiç tanımadığın birine bunları söyleyebilecek kişiliğin varsa , doktora git kişilik bozukluğu bariz ortada . Bunları diyebilecek kıvama geldiysen çok şımartılmışsın "velet olmayan" arkadaş çevren tarafından . lanlı lunlu da yazmışsın ona hiç bişey demeye lüzum yok zaten . ben seçilseydim eğer , kendimi bildiğimden konuşuyorum , emin ol görevimi layığıyla yerine getirirdim . Gelip böyle sataşacak bi mesaj yazma gereği duyduysan ne amaçla yazdığını da sormak isterim , "velet" akıllı seniCruicaL yazdı:Sen seçilseydin mutlumu olacaktın sen seçilsen sana torpil deseler iyi gelirmi lan sadece kendini düşünüyon velet seni![]()
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Neden bir birinizle kavga edip laf atışı yapıyorsunuz ki anlamış değilim :geek:
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:haydegidelumm yazdı:ben kingsem sende kingsin sen kingsen o da king o kingse herkes king siz kingseniz biz de kingiz kısaca kingsen kingiz burger de king kinder de king hatta king of the ring..
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
19 yaşındayım 93lüyüm futbolda güçlüyüm...

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kitabın adını ilk kez senden duydum , sen bayağı haşır neşir gibi gözüküyosun :mrgreen:CruicaL yazdı:Elimdeki bilgilere göre ' Analtıongirl ' isimli arkadaşın en son okuduğu kitap AYŞEGÜL TATİLDEAnatoliangirl yazdı:git cin ali serisini oku mademCruicaL yazdı:Özet geçermisinn canımmAnatoliangirl yazdı:velet ? bunu diyenin akıl yaşı 13+ üzerine çıkamaz . Sadece kendini düşünüyon velet seni demişin , seni tanımam etmem ama hiç tanımadığın birine bunları söyleyebilecek kişiliğin varsa , doktora git kişilik bozukluğu bariz ortada . Bunları diyebilecek kıvama geldiysen çok şımartılmışsın "velet olmayan" arkadaş çevren tarafından . lanlı lunlu da yazmışsın ona hiç bişey demeye lüzum yok zaten . ben seçilseydim eğer , kendimi bildiğimden konuşuyorum , emin ol görevimi layığıyla yerine getirirdim . Gelip böyle sataşacak bi mesaj yazma gereği duyduysan ne amaçla yazdığını da sormak isterim , "velet" akıllı seniCruicaL yazdı:Sen seçilseydin mutlumu olacaktın sen seçilsen sana torpil deseler iyi gelirmi lan sadece kendini düşünüyon velet seni![]()
![]()
![]()