Şifasız gafar kesimi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Re: Şifasız gafar kesimi ?

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

TRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semiha
Ben tek siz hepiniz
asdasfadasgas
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen asdasfadasgas »

o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

COMMANDER yazdı:
TRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semiha
Elektirik gerçekten iyi vuruyor denemeni öneririm 3 büyücü 1 ofans 1 tanık 1 şifa gaffara gittik büyülerin 2si elektirik buzdu
2.semihanın canını 20 ye çok kolay indirdik gaffara gelince bana kalırsa normaldi
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

TRrelaxTR yazdı:
COMMANDER yazdı:
Elektirik gerçekten iyi vuruyor denemeni öneririm 3 büyücü 1 ofans 1 tanık 1 şifa gaffara gittik büyülerin 2si elektirik buzdu
2.semihanın canını 20 ye çok kolay indirdik gaffara gelince bana kalırsa normaldi
3 buyude buz elek daha iyi hasarlar verebilir fakat 4 büyüde büyülerin hepsi fizik atıktan sonra kons açarsa fizik anormal bir hasar verir canı 2 2 iniyor
Ben tek siz hepiniz
astalavistabebek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen astalavistabebek »

asdasfadasgas yazdı:o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :D Uymayın bu ergene yorumlarını takip ediyorum milleti karalama peşinde nasıl 1 zihniyet var anlamış değilim :D
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

astalavistabebek yazdı:
asdasfadasgas yazdı:o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu

Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş :D Uymayın bu ergene yorumlarını takip ediyorum milleti karalama peşinde nasıl 1 zihniyet var anlamış değilim :D
sen çok biliyorsan sen de al tatlısuyu gruba sen de kes
Ben tek siz hepiniz
Yurnero
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RON

Mesaj gönderen Yurnero »

COMMANDER yazdı:
TRrelaxTR yazdı:
COMMANDER yazdı:
3 buyude buz elek daha iyi hasarlar verebilir fakat 4 büyüde büyülerin hepsi fizik atıktan sonra kons açarsa fizik anormal bir hasar verir canı 2 2 iniyor
1 büyücüyü hiçe sayıp dk cı yapıcaksın 2 büyücüyü fizikleri bitirceksin. ???
Resim
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Abi bırakın şunu yahu :) Post kasma derdinde bu :) Oyundan anladığı bir şey yok .. Semihayı içeri atarken 5 büyü konslarsa varya gülüm , o semiha 25 sefer döner , tek atar .. AKIL SIFIR BEYLER ..

Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyor ;) Bilmeyip geliyor konuşuyor burada .. Post kasma derdince abicim bu :) Tılsım -- Genel Sohbet'te de konu açıyor ötüyor boş boş ;)
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

OnLyForInTime yazdı:Abi bırakın şunu yahu :) Post kasma derdinde bu :) Oyundan anladığı bir şey yok .. Semihayı içeri atarken 5 büyü konslarsa varya gülüm , o semiha 25 sefer döner , tek atar .. AKIL SIFIR BEYLER ..

Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyor ;) Bilmeyip geliyor konuşuyor burada .. Post kasma derdince abicim bu :) Tılsım -- Genel Sohbet'te de konu açıyor ötüyor boş boş ;)
GEL KOSKE GÖR POST KASMA PEŞİNDEMİYMİŞİM
Gafar zade ilk bozmada bozma kaçıyor o kadar
Tam senn dirnc kırma bitinde ona atıyor vala ben hiç kaçırmam
Kaos için fln döner diyorsun da direk semihayı kescez diyorum nerenden dinliyorsun anlamadım giti
Ben tek siz hepiniz

“Genel Etkileşim” sayfasına dön