Şifasız gafar kesimi ?
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: Şifasız gafar kesimi ?
Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semihaTRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
Ben tek siz hepiniz
-
- Salgın Koruyucusu
o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Elektirik gerçekten iyi vuruyor denemeni öneririm 3 büyücü 1 ofans 1 tanık 1 şifa gaffara gittik büyülerin 2si elektirik buzduCOMMANDER yazdı:5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semihaTRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
2.semihanın canını 20 ye çok kolay indirdik gaffara gelince bana kalırsa normaldi
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
3 buyude buz elek daha iyi hasarlar verebilir fakat 4 büyüde büyülerin hepsi fizik atıktan sonra kons açarsa fizik anormal bir hasar verir canı 2 2 iniyorTRrelaxTR yazdı:Elektirik gerçekten iyi vuruyor denemeni öneririm 3 büyücü 1 ofans 1 tanık 1 şifa gaffara gittik büyülerin 2si elektirik buzduCOMMANDER yazdı:5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semihaTRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz
2.semihanın canını 20 ye çok kolay indirdik gaffara gelince bana kalırsa normaldi
Ben tek siz hepiniz
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
asdasfadasgas yazdı:o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
sen çok biliyorsan sen de al tatlısuyu gruba sen de kesastalavistabebek yazdı:asdasfadasgas yazdı:o gruptaki patasana test ekibinden ve aynı zamanda forum görevlisi ferdi tatlısu kardeşim sen de al grubuna test ekibinden birini 6 savaş bile gaffar kesersin tek taktik bu
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermişUymayın bu ergene yorumlarını takip ediyorum milleti karalama peşinde nasıl 1 zihniyet var anlamış değilim
Ben tek siz hepiniz
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RON
1 büyücüyü hiçe sayıp dk cı yapıcaksın 2 büyücüyü fizikleri bitirceksin. ???COMMANDER yazdı:3 buyude buz elek daha iyi hasarlar verebilir fakat 4 büyüde büyülerin hepsi fizik atıktan sonra kons açarsa fizik anormal bir hasar verir canı 2 2 iniyorTRrelaxTR yazdı:Elektirik gerçekten iyi vuruyor denemeni öneririm 3 büyücü 1 ofans 1 tanık 1 şifa gaffara gittik büyülerin 2si elektirik buzduCOMMANDER yazdı:5 buyu full kıyamet olsa zaten ilk fizikler atıldında büyük ihtimal kritik gelir ve kritik zırhı delinir sonra bir büyücü konsla kritikle 7 8 bin civarı vuruyor x5 yani 40 bin canı gider konsla 2 kere vuruyorsun 80 bin canı gider 1 hedefte yaklaşık 100 120 bin can iner çok rahat kesilir semihaTRrelaxTR yazdı:Bana kalırsa (şifacısız grup)3 büyücü elektirik buz olsa diğer 3 büyücü fizik buz veya elektirik olsa semihada zorlanmaz çünkü semihanın zırhını kırmak gerekiyor bunun için illaki kırtık atmak gerekiyor.Elektirik 3Kat vuracaği için yüksek hasarlar elde edersiniz ayrıca kırtık atıyım da diğer büyüler daha fazla vursun diye çileniz olmaz

- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Abi bırakın şunu yahu
Post kasma derdinde bu
Oyundan anladığı bir şey yok .. Semihayı içeri atarken 5 büyü konslarsa varya gülüm , o semiha 25 sefer döner , tek atar .. AKIL SIFIR BEYLER ..
Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyor
Bilmeyip geliyor konuşuyor burada .. Post kasma derdince abicim bu
Tılsım -- Genel Sohbet'te de konu açıyor ötüyor boş boş 
Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyor
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
GEL KOSKE GÖR POST KASMA PEŞİNDEMİYMİŞİMOnLyForInTime yazdı:Abi bırakın şunu yahuPost kasma derdinde bu
Oyundan anladığı bir şey yok .. Semihayı içeri atarken 5 büyü konslarsa varya gülüm , o semiha 25 sefer döner , tek atar .. AKIL SIFIR BEYLER ..
Hadi semihayı içeri attın diyelim , Gaffar Bey'de bozma kaçırmamak imkansız .. En iyi bozmacı bile Gaffar Bey 3 4 kere aynı anda yeteneği vurduğu için bozma kaçırıyorBilmeyip geliyor konuşuyor burada .. Post kasma derdince abicim bu
Tılsım -- Genel Sohbet'te de konu açıyor ötüyor boş boş
Gafar zade ilk bozmada bozma kaçıyor o kadar
Tam senn dirnc kırma bitinde ona atıyor vala ben hiç kaçırmam
Kaos için fln döner diyorsun da direk semihayı kescez diyorum nerenden dinliyorsun anlamadım giti
Ben tek siz hepiniz