Desteğe yollanmayacak bilgiler diye 1 milyon kere yazdıldı.Kristalx yazdı:Merhaba
Bana rehberlik başvurumun kabul edildiğine dair bir e posta geldi. Belirtilen hem kişisel e postaya hemde destek e cevap yazdım gerekli bilgilerle ancak henüz geri dönüş olmadı. Bir sorun mu var acaba ?
REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Re: REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhabalar;Kristalx yazdı:Merhaba
Bana rehberlik başvurumun kabul edildiğine dair bir e posta geldi. Belirtilen hem kişisel e postaya hemde destek e cevap yazdım gerekli bilgilerle ancak henüz geri dönüş olmadı. Bir sorun mu var acaba ?
Benim başvurumda kabul edildi ve istenilen bilgileri gönderdim.Bende senin gibi beklemedeyim.Diğer seçilen arkadaşlarda geri dönüşlerini tamamladıklarında {REHBER} tagı ve [Rehber Ceketi] hesaplara yüklenir.Sadece biraz sabır lütfen.
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Şunu anlatmaya çalışıyorum,ilk defa rehber olduğundan heyecanlanıp sormak istemiş bunu büyütmeye gerek yok.Bu demek değildir ki görevini iyi yapamayacak.Bu rehber olamama olayı büyütmemek lazım,bende 2 defa başvurdum seçilemedim.Rehber olamamak dünyanın sonu değil,bu yüzden o kadar üzülmene gerek yok.İnşallah görevini iyi yapacak arkadaşlar diğer alımlarda seçilirler.TRrelaxTR yazdı:Berkan efendı... Bu oyunu oynuyan oyuncular sabırlı olmayı ogrenmıs olmalı ornek sevıyelerın gec gelmesı hepmız sabır ıle beklıyoruz.Rehber alımları surecınce 24 gun gectı o kadar sabretmıs adamlar hemen konu acıyorlar ayıpberkan587 yazdı:Arkadaşlar ilkkez rehber seçilmenin heyecanı ile konu açıp sormuş böyle davranmaya gerek varmı?Hepimiz yeterince sabırlımıyız önce bunu
düşünmeliyiz.
Bu arada soruna gelince,en yakın zaman geri dönüş yaparlar biraz daha beklemelisin.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Rehberlıgı duzgunce yapacak adamın yorumundan bıle bellı olabılıyorxFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Kristalx yazdı:Merhaba
Benim başvurumda kabul edildi ve istenilen bilgileri gönderdim.Bende senin gibi beklemedeyim.Diğer seçilen arkadaşlarda geri dönüşlerini tamamladıklarında {REHBER} tagı ve [Rehber Ceketi] hesaplara yüklenir.Sadece biraz sabır lütfen.
İyi Forumlar...
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
TeveccühünüzTRrelaxTR yazdı:Rehberlıgı duzgunce yapacak adamın yorumundan bıle bellı olabılıyorxFahrenheitx yazdı:Merhabalar;Kristalx yazdı:Merhaba
İyi Forumlar...
CHIVALROUS
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Respectful City
Arkadasım dıger rehber olanlar 3.kes rehber olmuyor ya onlarda ılkberkan587 yazdı:Şunu anlatmaya çalışıyorum,ilk defa rehber olduğundan heyecanlanıp sormak istemiş bunu büyütmeye gerek yok.Bu demek değildir ki görevini iyi yapamayacak.Bu rehber olamama olayı büyütmemek lazım,bende 2 defa başvurdum seçilemedim.Rehber olamamak dünyanın sonu değil,bu yüzden o kadar üzülmene gerek yok.İnşallah görevini iyi yapacak arkadaşlar diğer alımlarda seçilirler.TRrelaxTR yazdı:Berkan efendı... Bu oyunu oynuyan oyuncular sabırlı olmayı ogrenmıs olmalı ornek sevıyelerın gec gelmesı hepmız sabır ıle beklıyoruz.Rehber alımları surecınce 24 gun gectı o kadar sabretmıs adamlar hemen konu acıyorlar ayıpberkan587 yazdı:Arkadaşlar ilkkez rehber seçilmenin heyecanı ile konu açıp sormuş böyle davranmaya gerek varmı?Hepimiz yeterince sabırlımıyız önce bunu
düşünmeliyiz.
Bu arada soruna gelince,en yakın zaman geri dönüş yaparlar biraz daha beklemelisin.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- samedsedir0606
- FareAdam Düşmanı
cocugum Senı almadılarmı yoksa bukadar acıklı konusuyorsun yazık sana kkıyamam ben dur destege senın ıcın maıl atalımNothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:
Lan Alın şu ÇOÇUGuda rehberlıgee emrah emrah forumda aglıyor aaaaa.....
Çakii
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII
IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

IISaMeDSeDiRII

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Sessizkaptan
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Rehberlige secilen arkadaslar yöneticiler tarafından yapılan acıklamada dikkatinizi cekerim size mail geldiginde ve sizde istenilen bilgileri gönderdiginiz de resmen rehber olmus oluyorsunuz tagının ceketin önemi yok ne zman gelirse gelsin suan ve daha oncesinde saten herkes yardımcı olan herkez rehber sayılır suan siz resmen rehber takımı uyesisiniz işinizi laikiyle yapmanızı temenni ederim...Herkese hayırlı olsun....
Mustafa Ilıkkan
- NothingManxI
- İri Fare Avcısı
samedsedir0606 yazdı:cocugum Senı almadılarmı yoksa bukadar acıklı konusuyorsun yazık sana kkıyamam ben dur destege senın ıcın maıl atalımNothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:![]()
![]()
:arrow: :arrow:
Lan Alın şu ÇOÇUGuda rehberlıgee emrah emrah forumda aglıyor aaaaa.....![]()
Oyyy babasının kuzusuuu.
Kaşıntın varsa jinekoloğa 300 metre sonra sağa dön görürsün.
Seni fena döverim .
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
Banlanma durumlarında burdayım..
NothingxSeries forum kullanıcı adı ile
Nothing Series =>
NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI [*][/color][/i][/center]
Aynı şekilde arkaşada katılıyorumxFahrenheitx yazdı: Merhabalar;
İyi Forumlar...
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.