REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: REHBERLİK BAŞVURU [ GM ] CEVAP PLEASE

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Kristalx yazdı:Merhaba

Bana rehberlik başvurumun kabul edildiğine dair bir e posta geldi. Belirtilen hem kişisel e postaya hemde destek e cevap yazdım gerekli bilgilerle ancak henüz geri dönüş olmadı. Bir sorun mu var acaba ?
Desteğe yollanmayacak bilgiler diye 1 milyon kere yazdıldı.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Bana rehberlik başvurumun kabul edildiğine dair bir e posta geldi. Belirtilen hem kişisel e postaya hemde destek e cevap yazdım gerekli bilgilerle ancak henüz geri dönüş olmadı. Bir sorun mu var acaba ?
Merhabalar;
Benim başvurumda kabul edildi ve istenilen bilgileri gönderdim.Bende senin gibi beklemedeyim.Diğer seçilen arkadaşlarda geri dönüşlerini tamamladıklarında {REHBER} tagı ve [Rehber Ceketi] hesaplara yüklenir.Sadece biraz sabır lütfen.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen berkan587 »

TRrelaxTR yazdı:
berkan587 yazdı:Arkadaşlar ilkkez rehber seçilmenin heyecanı ile konu açıp sormuş böyle davranmaya gerek varmı?Hepimiz yeterince sabırlımıyız önce bunu
düşünmeliyiz.
Bu arada soruna gelince,en yakın zaman geri dönüş yaparlar biraz daha beklemelisin.
Berkan efendı... Bu oyunu oynuyan oyuncular sabırlı olmayı ogrenmıs olmalı ornek sevıyelerın gec gelmesı hepmız sabır ıle beklıyoruz.Rehber alımları surecınce 24 gun gectı o kadar sabretmıs adamlar hemen konu acıyorlar ayıp
Şunu anlatmaya çalışıyorum,ilk defa rehber olduğundan heyecanlanıp sormak istemiş bunu büyütmeye gerek yok.Bu demek değildir ki görevini iyi yapamayacak.Bu rehber olamama olayı büyütmemek lazım,bende 2 defa başvurdum seçilemedim.Rehber olamamak dünyanın sonu değil,bu yüzden o kadar üzülmene gerek yok.İnşallah görevini iyi yapacak arkadaşlar diğer alımlarda seçilirler.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

xFahrenheitx yazdı:

Merhabalar;
Benim başvurumda kabul edildi ve istenilen bilgileri gönderdim.Bende senin gibi beklemedeyim.Diğer seçilen arkadaşlarda geri dönüşlerini tamamladıklarında {REHBER} tagı ve [Rehber Ceketi] hesaplara yüklenir.Sadece biraz sabır lütfen.

İyi Forumlar...
Rehberlıgı duzgunce yapacak adamın yorumundan bıle bellı olabılıyor ;)
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

TRrelaxTR yazdı:
xFahrenheitx yazdı:

Merhabalar;

İyi Forumlar...
Rehberlıgı duzgunce yapacak adamın yorumundan bıle bellı olabılıyor ;)
Teveccühünüz :)
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

berkan587 yazdı:
TRrelaxTR yazdı:
berkan587 yazdı:Arkadaşlar ilkkez rehber seçilmenin heyecanı ile konu açıp sormuş böyle davranmaya gerek varmı?Hepimiz yeterince sabırlımıyız önce bunu
düşünmeliyiz.
Bu arada soruna gelince,en yakın zaman geri dönüş yaparlar biraz daha beklemelisin.
Berkan efendı... Bu oyunu oynuyan oyuncular sabırlı olmayı ogrenmıs olmalı ornek sevıyelerın gec gelmesı hepmız sabır ıle beklıyoruz.Rehber alımları surecınce 24 gun gectı o kadar sabretmıs adamlar hemen konu acıyorlar ayıp
Şunu anlatmaya çalışıyorum,ilk defa rehber olduğundan heyecanlanıp sormak istemiş bunu büyütmeye gerek yok.Bu demek değildir ki görevini iyi yapamayacak.Bu rehber olamama olayı büyütmemek lazım,bende 2 defa başvurdum seçilemedim.Rehber olamamak dünyanın sonu değil,bu yüzden o kadar üzülmene gerek yok.İnşallah görevini iyi yapacak arkadaşlar diğer alımlarda seçilirler.
Arkadasım dıger rehber olanlar 3.kes rehber olmuyor ya onlarda ılk
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
samedsedir0606
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen samedsedir0606 »

NothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:
cocugum Senı almadılarmı yoksa bukadar acıklı konusuyorsun yazık sana kkıyamam ben dur destege senın ıcın maıl atalım :D :D :D :arrow: :arrow:
Lan Alın şu ÇOÇUGuda rehberlıgee emrah emrah forumda aglıyor aaaaa..... :D
Çakii
Bakma qq

ResimResim
IISaMeDSeDiRIIResimIISaMeDSeDiRII ♫♥♪

Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.

.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Sessizkaptan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Sessizkaptan »

Rehberlige secilen arkadaslar yöneticiler tarafından yapılan acıklamada dikkatinizi cekerim size mail geldiginde ve sizde istenilen bilgileri gönderdiginiz de resmen rehber olmus oluyorsunuz tagının ceketin önemi yok ne zman gelirse gelsin suan ve daha oncesinde saten herkes yardımcı olan herkez rehber sayılır suan siz resmen rehber takımı uyesisiniz işinizi laikiyle yapmanızı temenni ederim...Herkese hayırlı olsun....
Mustafa Ilıkkan
Kullanıcı avatarı
NothingManxI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen NothingManxI »

samedsedir0606 yazdı:
NothingManxI yazdı:KESİNLEŞTİ...
ÖNLERİNE GELENİ ALMIŞLAR :ugeek:
cocugum Senı almadılarmı yoksa bukadar acıklı konusuyorsun yazık sana kkıyamam ben dur destege senın ıcın maıl atalım :D :D :D :arrow: :arrow:
Lan Alın şu ÇOÇUGuda rehberlıgee emrah emrah forumda aglıyor aaaaa..... :D

Oyyy babasının kuzusuuu.
Kaşıntın varsa jinekoloğa 300 metre sonra sağa dön görürsün.
Seni fena döverim .
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..

NothingxSeries forum kullanıcı adı ile

Nothing Series =>

NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI
[*][/color][/i][/center]
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

xFahrenheitx yazdı: Merhabalar;

İyi Forumlar...
Aynı şekilde arkaşada katılıyorum :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön