İstediğin Bilgiler Konu Başlığı Altında Arkadaşımız Mesaj olarak Cevap Vermiştir Bu Cevap Sen Tatmin Edebilir Veya Etmiyebilir Size Kalmış bir Şey ve Forum yetkililerinden Ricam Bu Sayfanın Kapatılması Forum Kurallarına Göre Aynı Başlık Altında Farklı Farklı Sayfa Açmak Forum Kirliliğine Girmekte Ve Konu Amacının Dışına Çıkmaya Başlamıştır..
Konu'nun Kilitlenmesin Rica Ediyorum...
Rehber hk.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Re: Rehber hk.
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
bencede konu kilitlensin lütfenn plsskandemir yazdı:İstediğin Bilgiler Konu Başlığı Altında Arkadaşımız Mesaj olarak Cevap Vermiştir Bu Cevap Sen Tatmin Edebilir Veya Etmiyebilir Size Kalmış bir Şey ve Forum yetkililerinden Ricam Bu Sayfanın Kapatılması Forum Kurallarına Göre Aynı Başlık Altında Farklı Farklı Sayfa Açmak Forum Kirliliğine Girmekte Ve Konu Amacının Dışına Çıkmaya Başlamıştır..
Konu'nun Kilitlenmesin Rica Ediyorum...
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyor
Ve 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...
Kardeşim bunu Yaparak Arkadaşlarını Kıskandığını Açıkça Gösteriyorsun Ve DiyorsunKi Ben Önerdim Arkadaşlarının Seçilmesine Sevinmelisin vede Tebrik etmelisin..
Kardeşim bunu Yaparak Arkadaşlarını Kıskandığını Açıkça Gösteriyorsun Ve DiyorsunKi Ben Önerdim Arkadaşlarının Seçilmesine Sevinmelisin vede Tebrik etmelisin..
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Her birinide ayrı ayrı tebrik ettimkandemir yazdı:Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyorVe 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
TRrelaxTR yazdı:Her birinide ayrı ayrı tebrik ettimkandemir yazdı:Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyorVe 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...
En İyisini Yaptın Bir Dahaki Seçimlerde İşh sende Seçilirsin..
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Teşekkürler benim ümidim kesilmiş olsa da üstüme düşenleri yapar başvurumu da yaparım duyduğuma göre de kısa zamanda tekrar alım yapılacakmış.kandemir yazdı:TRrelaxTR yazdı:Her birinide ayrı ayrı tebrik ettimkandemir yazdı:Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyorVe 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...
En İyisini Yaptın Bir Dahaki Seçimlerde İşh sende Seçilirsin..![]()
![]()
:arrow: Konu konusundan çıktığı için kilitlenmeli bence :idea:
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow: Blackparadise Konu Başka Konulara Saptığı için Konuyu Kilitleyip veyada Silebilirmisiniz...
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
Merhaba arkadaşlar,
Görevliler gerekli açıklamayı yapmış ama ben yine yorumları okuduktan sonra birkaç şey eklemek istedim.
Şimdi size göre ID nedir diye soran biri Rehber olamaz anladığım kadarı ile. Peki oyunla hertürlü şeyi bildiği halde yeni başlayan bir oyuncu halime teyze nerede dediğinde sırf eğlenmek için olmadık yerlere gönderenlerden mi seçilmeli. Yada bunu bir kaç bilgi verilerek veya belirli referanslarla seçilen kişilerin doğru rehber adayı olduğunu bir üst kademedikiler nereden öğrenmeli. Herbirinizin peşinde bir melekmi var bu bugün şunu yaptı bugün bunu yaptı diyen. Bu kadar hesap içerisinde kimin ne olduğunu bilmeleri mümkünmü?
Kısacası rehberlik, yönetim kademesine giden bir başlangıç. Sadece oyunu açıp görevleri yapmış biri bile seçilebilir. Önemli olan seçildiği dönemden sonraki icraatları olacaktır. Sizler neyin telaşındasınız ben hala anlamıyorum. Geçen rehber alımındada aynı tepkiler vardı, sanırım cevap maili alamayanlardı yine bunu açanlar. Ne oldu o dönem rehber olanlardan kaç tanesi iişlerini düzgün yaptı. Sayılı kişiler ve onlar şimdi olması gereken yerdeler zaten.
Uzun lafın kısası uzun bir sürecin başlangıç noktası için çok abartı yapıyıor ve kazan kaldırıyorsunuz.
Görevliler gerekli açıklamayı yapmış ama ben yine yorumları okuduktan sonra birkaç şey eklemek istedim.
Şimdi size göre ID nedir diye soran biri Rehber olamaz anladığım kadarı ile. Peki oyunla hertürlü şeyi bildiği halde yeni başlayan bir oyuncu halime teyze nerede dediğinde sırf eğlenmek için olmadık yerlere gönderenlerden mi seçilmeli. Yada bunu bir kaç bilgi verilerek veya belirli referanslarla seçilen kişilerin doğru rehber adayı olduğunu bir üst kademedikiler nereden öğrenmeli. Herbirinizin peşinde bir melekmi var bu bugün şunu yaptı bugün bunu yaptı diyen. Bu kadar hesap içerisinde kimin ne olduğunu bilmeleri mümkünmü?
Kısacası rehberlik, yönetim kademesine giden bir başlangıç. Sadece oyunu açıp görevleri yapmış biri bile seçilebilir. Önemli olan seçildiği dönemden sonraki icraatları olacaktır. Sizler neyin telaşındasınız ben hala anlamıyorum. Geçen rehber alımındada aynı tepkiler vardı, sanırım cevap maili alamayanlardı yine bunu açanlar. Ne oldu o dönem rehber olanlardan kaç tanesi iişlerini düzgün yaptı. Sayılı kişiler ve onlar şimdi olması gereken yerdeler zaten.
Uzun lafın kısası uzun bir sürecin başlangıç noktası için çok abartı yapıyıor ve kazan kaldırıyorsunuz.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim tama bir kısmına hal veriyorum ancak geri dönüş yapılmış arkadaşlar 3 şey de takılıyor Oyun kullanıcı adınız(İD) buna takılıyorlar Mail adresi buna takılıyorlar MSN sormuşlar buna takılmışlar ne diyimSanatkarr yazdı:Merhaba arkadaşlar,