Rehber hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Re: Rehber hk.

Mesaj gönderen kandemir »

İstediğin Bilgiler Konu Başlığı Altında Arkadaşımız Mesaj olarak Cevap Vermiştir Bu Cevap Sen Tatmin Edebilir Veya Etmiyebilir Size Kalmış bir Şey ve Forum yetkililerinden Ricam Bu Sayfanın Kapatılması Forum Kurallarına Göre Aynı Başlık Altında Farklı Farklı Sayfa Açmak Forum Kirliliğine Girmekte Ve Konu Amacının Dışına Çıkmaya Başlamıştır..
Konu'nun Kilitlenmesin Rica Ediyorum...
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen CruicaL »

kandemir yazdı:İstediğin Bilgiler Konu Başlığı Altında Arkadaşımız Mesaj olarak Cevap Vermiştir Bu Cevap Sen Tatmin Edebilir Veya Etmiyebilir Size Kalmış bir Şey ve Forum yetkililerinden Ricam Bu Sayfanın Kapatılması Forum Kurallarına Göre Aynı Başlık Altında Farklı Farklı Sayfa Açmak Forum Kirliliğine Girmekte Ve Konu Amacının Dışına Çıkmaya Başlamıştır..
Konu'nun Kilitlenmesin Rica Ediyorum...
bencede konu kilitlensin lütfenn plss :o
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyor ;) Ve 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...

Kardeşim bunu Yaparak Arkadaşlarını Kıskandığını Açıkça Gösteriyorsun Ve DiyorsunKi Ben Önerdim Arkadaşlarının Seçilmesine Sevinmelisin vede Tebrik etmelisin..

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

kandemir yazdı:Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyor ;) Ve 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...

Kardeşim bunu Yaparak Arkadaşlarını Kıskandığını Açıkça Gösteriyorsun Ve DiyorsunKi Ben Önerdim Arkadaşlarının Seçilmesine Sevinmelisin vede Tebrik etmelisin..
Her birinide ayrı ayrı tebrik ettim
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

TRrelaxTR yazdı:
kandemir yazdı:Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyor ;) Ve 10 tanesinin forumunu ben doldurdum düşünün...

En İyisini Yaptın Bir Dahaki Seçimlerde İşh sende Seçilirsin.. ;) ;)

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kandemir yazdı:
TRrelaxTR yazdı:

En İyisini Yaptın Bir Dahaki Seçimlerde İşh sende Seçilirsin.. ;) ;)
Teşekkürler benim ümidim kesilmiş olsa da üstüme düşenleri yapar başvurumu da yaparım duyduğuma göre de kısa zamanda tekrar alım yapılacakmış.

:arrow: Konu konusundan çıktığı için kilitlenmeli bence :idea:
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

:arrow: Blackparadise Konu Başka Konulara Saptığı için Konuyu Kilitleyip veyada Silebilirmisiniz...

Since 2007 © BeyazKöşk
InJeCToR
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Divan-ı Arz

Mesaj gönderen InJeCToR »

Konu Kılıt ...
* InJeCToR * PiYaLePaŞa * RoAreS *
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Merhaba arkadaşlar,
Görevliler gerekli açıklamayı yapmış ama ben yine yorumları okuduktan sonra birkaç şey eklemek istedim.

Şimdi size göre ID nedir diye soran biri Rehber olamaz anladığım kadarı ile. Peki oyunla hertürlü şeyi bildiği halde yeni başlayan bir oyuncu halime teyze nerede dediğinde sırf eğlenmek için olmadık yerlere gönderenlerden mi seçilmeli. Yada bunu bir kaç bilgi verilerek veya belirli referanslarla seçilen kişilerin doğru rehber adayı olduğunu bir üst kademedikiler nereden öğrenmeli. Herbirinizin peşinde bir melekmi var bu bugün şunu yaptı bugün bunu yaptı diyen. Bu kadar hesap içerisinde kimin ne olduğunu bilmeleri mümkünmü?

Kısacası rehberlik, yönetim kademesine giden bir başlangıç. Sadece oyunu açıp görevleri yapmış biri bile seçilebilir. Önemli olan seçildiği dönemden sonraki icraatları olacaktır. Sizler neyin telaşındasınız ben hala anlamıyorum. Geçen rehber alımındada aynı tepkiler vardı, sanırım cevap maili alamayanlardı yine bunu açanlar. Ne oldu o dönem rehber olanlardan kaç tanesi iişlerini düzgün yaptı. Sayılı kişiler ve onlar şimdi olması gereken yerdeler zaten.

Uzun lafın kısası uzun bir sürecin başlangıç noktası için çok abartı yapıyıor ve kazan kaldırıyorsunuz.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sanatkarr yazdı:Merhaba arkadaşlar,
Görevliler gerekli açıklamayı yapmış ama ben yine yorumları okuduktan sonra birkaç şey eklemek istedim.

Şimdi size göre ID nedir diye soran biri Rehber olamaz anladığım kadarı ile. Peki oyunla hertürlü şeyi bildiği halde yeni başlayan bir oyuncu halime teyze nerede dediğinde sırf eğlenmek için olmadık yerlere gönderenlerden mi seçilmeli. Yada bunu bir kaç bilgi verilerek veya belirli referanslarla seçilen kişilerin doğru rehber adayı olduğunu bir üst kademedikiler nereden öğrenmeli. Herbirinizin peşinde bir melekmi var bu bugün şunu yaptı bugün bunu yaptı diyen. Bu kadar hesap içerisinde kimin ne olduğunu bilmeleri mümkünmü?

Kısacası rehberlik, yönetim kademesine giden bir başlangıç. Sadece oyunu açıp görevleri yapmış biri bile seçilebilir. Önemli olan seçildiği dönemden sonraki icraatları olacaktır. Sizler neyin telaşındasınız ben hala anlamıyorum. Geçen rehber alımındada aynı tepkiler vardı, sanırım cevap maili alamayanlardı yine bunu açanlar. Ne oldu o dönem rehber olanlardan kaç tanesi iişlerini düzgün yaptı. Sayılı kişiler ve onlar şimdi olması gereken yerdeler zaten.

Uzun lafın kısası uzun bir sürecin başlangıç noktası için çok abartı yapıyıor ve kazan kaldırıyorsunuz.
Kardeşim tama bir kısmına hal veriyorum ancak geri dönüş yapılmış arkadaşlar 3 şey de takılıyor Oyun kullanıcı adınız(İD) buna takılıyorlar Mail adresi buna takılıyorlar MSN sormuşlar buna takılmışlar ne diyim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön