Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: United İndead

Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın

Mesaj gönderen saltour100 »

Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

saltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
+1
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

saltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
Sanırım Rehber Ceketi işportadan satışa sunulsa bütün sorunlar hallolacak. :lol:
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

xFahrenheitx yazdı:
Sanırım Rehber Ceketi işportadan satışa sunulsa bütün sorunlar hallolacak. :lol:
Bende oyunu 4.5 senedir oynuyorum ve bütün rehberlik takımı seçimlerinde basvuru yaptı ve seçilmedim. Torpil olduğunu düşünüyordum ki şu konuya kadar viewtopic.php?f=46&t=97825 eğer yardım etmek isteyen varsa görünce 1level yardım etsin ceket giyince ne oluyor. Böyle düşünenler sadece hava atmak için rehber olmak istiyolar iyi olmamıslar.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

Benim istediğim yardım etmek değil rehberlerin yaptığı yardım olayı bence bütün oyuncuların görevidir.Rehber olmanın bahanesi oyundaki oyunculara yardımcı olabilmek ama asıl şey oyunun yönetim ekibine dahil olabilmektir veya giriş yapmaktır.Ben öylede böylede yardımcı oluyorum olmaya da devam ediyorum ;)
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

TRrelaxTR yazdı:
Benim istediğim yardım etmek değil rehberlerin yaptığı yardım olayı bence bütün oyuncuların görevidir.Rehber olmanın bahanesi oyundaki oyunculara yardımcı olabilmek ama asıl şey oyunun yönetim ekibine dahil olabilmektir veya giriş yapmaktır.Ben öylede böylede yardımcı oluyorum olmaya da devam ediyorum ;)
Bence tavırlarınız burada en büyük etkendir, bunun yanında kullanıcı adında relax vs. gibi cıvık ifadeler kullanabilecek bir kişiliğe sahip olmak, tut ki olmadık sorularla yöneticilere illallah ettirmek sizin ya da benzeri kişilerin yönetime dahil edilmemesi için yeterli nedenleri oluşturuyor. Yönetim yanlısı hareket etmenizde beklenmezken sizden beklenen tek şey olgun bir kişiliğe, diğer insanlara türlü gayelerinde yön verebilecek niteliklere sahip ve kendine hakim biri olduğunuzu göstermenizdir.. Eğer ekibe alınmadıysanız birilerinin bunun için geçerli sebepleri olduğunu bilmeniz kafidir.

İyi oyunlar..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Ferhatreyiz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ankalı Sapıklar

Mesaj gönderen Ferhatreyiz »

Verselerde olmam la rehberlikte ne var.TAG ' ın olmadanda yardım edersin. Ha ilerde Gm olmak istiyorum onun için ilk adım olan rehberliğe girmek istiyorum dersen.Sıkma canını derim.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3

SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Kullanıcı avatarı
TRrelaxTR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Respectful City

Mesaj gönderen TRrelaxTR »

ysrough yazdı:
TRrelaxTR yazdı:
Bence tavırlarınız burada en büyük etkendir, bunun yanında kullanıcı adında relax vs. gibi cıvık ifadeler kullanabilecek bir kişiliğe sahip olmak, tut ki olmadık sorularla yöneticilere illallah ettirmek sizin ya da benzeri kişilerin yönetime dahil edilmemesi için yeterli nedenleri oluşturuyor. Yönetim yanlısı hareket etmenizde beklenmezken sizden beklenen tek şey olgun bir kişiliğe, diğer insanlara türlü gayelerinde yön verebilecek niteliklere sahip ve kendine hakim biri olduğunuzu göstermenizdir.. Eğer ekibe alınmadıysanız birilerinin bunun için geçerli sebepleri olduğunu bilmeniz kafidir.

İyi oyunlar..
İsmimi cıvıklıktan dolayı değil oyundaki arkadaşlarıma sor istersen asla cıvımam
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön