Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın
Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

Re: Şu Rehber Olamama Olayını Gurur Yapmayın
+1saltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Sanırım Rehber Ceketi işportadan satışa sunulsa bütün sorunlar hallolacak. :lol:saltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
CHIVALROUS
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: United İndead
Bende oyunu 4.5 senedir oynuyorum ve bütün rehberlik takımı seçimlerinde basvuru yaptı ve seçilmedim. Torpil olduğunu düşünüyordum ki şu konuya kadar viewtopic.php?f=46&t=97825 eğer yardım etmek isteyen varsa görünce 1level yardım etsin ceket giyince ne oluyor. Böyle düşünenler sadece hava atmak için rehber olmak istiyolar iyi olmamıslar.xFahrenheitx yazdı:Sanırım Rehber Ceketi işportadan satışa sunulsa bütün sorunlar hallolacak. :lol:saltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
Benim istediğim yardım etmek değil rehberlerin yaptığı yardım olayı bence bütün oyuncuların görevidir.Rehber olmanın bahanesi oyundaki oyunculara yardımcı olabilmek ama asıl şey oyunun yönetim ekibine dahil olabilmektir veya giriş yapmaktır.Ben öylede böylede yardımcı oluyorum olmaya da devam ediyorumsaltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
Bence tavırlarınız burada en büyük etkendir, bunun yanında kullanıcı adında relax vs. gibi cıvık ifadeler kullanabilecek bir kişiliğe sahip olmak, tut ki olmadık sorularla yöneticilere illallah ettirmek sizin ya da benzeri kişilerin yönetime dahil edilmemesi için yeterli nedenleri oluşturuyor. Yönetim yanlısı hareket etmenizde beklenmezken sizden beklenen tek şey olgun bir kişiliğe, diğer insanlara türlü gayelerinde yön verebilecek niteliklere sahip ve kendine hakim biri olduğunuzu göstermenizdir.. Eğer ekibe alınmadıysanız birilerinin bunun için geçerli sebepleri olduğunu bilmeniz kafidir.TRrelaxTR yazdı:Benim istediğim yardım etmek değil rehberlerin yaptığı yardım olayı bence bütün oyuncuların görevidir.Rehber olmanın bahanesi oyundaki oyunculara yardımcı olabilmek ama asıl şey oyunun yönetim ekibine dahil olabilmektir veya giriş yapmaktır.Ben öylede böylede yardımcı oluyorum olmaya da devam ediyorumsaltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
İyi oyunlar..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ankalı Sapıklar
Verselerde olmam la rehberlikte ne var.TAG ' ın olmadanda yardım edersin. Ha ilerde Gm olmak istiyorum onun için ilk adım olan rehberliğe girmek istiyorum dersen.Sıkma canını derim.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Respectful City
İsmimi cıvıklıktan dolayı değil oyundaki arkadaşlarıma sor istersen asla cıvımamysrough yazdı:Bence tavırlarınız burada en büyük etkendir, bunun yanında kullanıcı adında relax vs. gibi cıvık ifadeler kullanabilecek bir kişiliğe sahip olmak, tut ki olmadık sorularla yöneticilere illallah ettirmek sizin ya da benzeri kişilerin yönetime dahil edilmemesi için yeterli nedenleri oluşturuyor. Yönetim yanlısı hareket etmenizde beklenmezken sizden beklenen tek şey olgun bir kişiliğe, diğer insanlara türlü gayelerinde yön verebilecek niteliklere sahip ve kendine hakim biri olduğunuzu göstermenizdir.. Eğer ekibe alınmadıysanız birilerinin bunun için geçerli sebepleri olduğunu bilmeniz kafidir.TRrelaxTR yazdı:Benim istediğim yardım etmek değil rehberlerin yaptığı yardım olayı bence bütün oyuncuların görevidir.Rehber olmanın bahanesi oyundaki oyunculara yardımcı olabilmek ama asıl şey oyunun yönetim ekibine dahil olabilmektir veya giriş yapmaktır.Ben öylede böylede yardımcı oluyorum olmaya da devam ediyorumsaltour100 yazdı:Yav yardım etmek için illa rehbermi olmak lazım gidin yardım edin anlamıyorum bu kadar sitem etmenizi.
İyi oyunlar..
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım