İKV ÇOK BOZDU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: İKV ÇOK BOZDU

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Çok yakında vizyondalarda bence.

Nitelikli karakter tipleri ile oynamak extra yüzde 5 savunma 4500 akçe. olurmu olur
Bu arada bayan savacıların Göşterişli cağımıza uygun olmaını talep ediyorum mini etek tavsiyemdir dizaltı etekte ne oluyor.
Şavaşcıların pantolanlarının kaldırılmasını talep ediyom. Yok çatıalrda gezmiyom sadece tevsiye içimiz açılsın.
A R Z L O D O S
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
En son SanaLBeLa tarafından 31 Tem 2012 13:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

ARZLODOS yazdı:Çok yakında vizyondalarda bence.

Nitelikli karakter tipleri ile oynamak extra yüzde 5 savunma 4500 akçe. olurmu olur
Bu arada bayan savacıların Göşterişli cağımıza uygun olmaını talep ediyorum mini etek tavsiyemdir dizaltı etekte ne oluyor.
Şavaşcıların pantolanlarının kaldırılmasını talep ediyom. Yok çatıalrda gezmiyom sadece tevsiye içimiz açılsın.
Abaza seni oyundaki taleplere bak :D
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

SanaLBeLa yazdı:BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
Suus! buna daha fazla dayanamıcam. :shock:
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

Owyeah yazdı:
ARZLODOS yazdı:Çok yakında vizyondalarda bence.

Abaza seni oyundaki taleplere bak :D

istersen üreme fonksiyonuda eklesinler ? :QW:DQWD:QW:Dqw.D:
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Owyeah yazdı:
SanaLBeLa yazdı:BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ

lan ikv iyiye gidiyor beyinsizler hadi ikv batıyor diye gerekçe gösterin.Size hemen cevabınızı yapıştırayım hadi lan
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

Resim
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
JoeyWasHere
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen JoeyWasHere »

haydegidelumm yazdı:Resim
ibret.avi
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

JoeyWasHere yazdı:
haydegidelumm yazdı:Resim
ibret.avi
Resim
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

SanaLBeLa yazdı:
Owyeah yazdı:

lan ikv iyiye gidiyor beyinsizler hadi ikv batıyor diye gerekçe gösterin.Size hemen cevabınızı yapıştırayım hadi lan
bak küçüğüm 29 lvl sınırında yoktun belki o zaman oyuncu patlaması yaşanıodu eö den insanlar fışkırıodu şimdi öylemi
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön