Çok yakında vizyondalarda bence.
Nitelikli karakter tipleri ile oynamak extra yüzde 5 savunma 4500 akçe. olurmu olur
Bu arada bayan savacıların Göşterişli cağımıza uygun olmaını talep ediyorum mini etek tavsiyemdir dizaltı etekte ne oluyor.
Şavaşcıların pantolanlarının kaldırılmasını talep ediyom. Yok çatıalrda gezmiyom sadece tevsiye içimiz açılsın.
İKV ÇOK BOZDU
Re: İKV ÇOK BOZDU
A R Z L O D O S
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
En son SanaLBeLa tarafından 31 Tem 2012 13:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Abaza seni oyundaki taleplere bakARZLODOS yazdı:Çok yakında vizyondalarda bence.
Nitelikli karakter tipleri ile oynamak extra yüzde 5 savunma 4500 akçe. olurmu olur
Bu arada bayan savacıların Göşterişli cağımıza uygun olmaını talep ediyorum mini etek tavsiyemdir dizaltı etekte ne oluyor.
Şavaşcıların pantolanlarının kaldırılmasını talep ediyom. Yok çatıalrda gezmiyom sadece tevsiye içimiz açılsın.
Bir çarım bilem yok
Suus! buna daha fazla dayanamıcam. :shock:SanaLBeLa yazdı:BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
Bir çarım bilem yok
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Owyeah yazdı:Abaza seni oyundaki taleplere bakARZLODOS yazdı:Çok yakında vizyondalarda bence.
Şavaşcıların pantolanlarının kaldırılmasını talep ediyom. Yok çatıalrda gezmiyom sadece tevsiye içimiz açılsın.![]()
istersen üreme fonksiyonuda eklesinler ? :QW:DQWD:QW:Dqw.
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Owyeah yazdı:Suus! buna daha fazla dayanamıcam. :shock:SanaLBeLa yazdı:BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
lan ikv iyiye gidiyor beyinsizler hadi ikv batıyor diye gerekçe gösterin.Size hemen cevabınızı yapıştırayım hadi lan
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
ibret.avihaydegidelumm yazdı:
JoeyWasHere <------- ESKİ HESABIM ARTIK BAŞKA BİRİNDE
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
JoeyWasHere yazdı:ibret.avihaydegidelumm yazdı:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
bak küçüğüm 29 lvl sınırında yoktun belki o zaman oyuncu patlaması yaşanıodu eö den insanlar fışkırıodu şimdi öylemiSanaLBeLa yazdı:Owyeah yazdı:Suus! buna daha fazla dayanamıcam. :shock:SanaLBeLa yazdı:BEYİNSİZLER YETER ARTIK İKV NASIL BOZDU SORUYORUM HERKES BELLİ SEBEPLER SÖYLÜYOR SÖYLEDİKLERİ SEBEPLERDE HER MMORPG DE BULUNUYOR.YOK OYUNCU SAYISI AZ..................NASIL AZ YA HERKES SIĞINAKTA FİLAN ........................ DİYORSUNUZ GEZİNEN ADAM YOK.ÇÜNKÜ HERKES TOPKABIDAN IŞINLANIYOR KİMSE DOLAŞMIYOR.MİLLET EM E GİRİP ÇIKIYOR.DİYORLAR EJDERİ OLMAYAN NEDEN GİREMİYOR.ELBETTE GİREMEZ BU HER OYUNDA BÖYLEDİR.İTEM YAPMAZSAN BİR HİÇSİNDİR.SORUN İKV BATIYOR DİYE GEREKÇE GÖSTERİN CEVABINIZI YAPIŞTIRAYIM HADİ
lan ikv iyiye gidiyor beyinsizler hadi ikv batıyor diye gerekçe gösterin.Size hemen cevabınızı yapıştırayım hadi lan
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN