İKV Çok Ağır

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sharpshooter
İskele Babası
İskele Babası

İKV Çok Ağır

Mesaj gönderen Sharpshooter »

Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: United İndead

Re: İKV Çok Ağır

Mesaj gönderen saltour100 »

Sakın XP ye geri dönüş yapma W8 de zorluk çekebilirsin.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Sharpshooter yazdı:Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.

Kendin söylüyorsun W7 Ultimate ile Windows XP nin istediği sistem gereksinimleri farklı. Mesela W7 yi en az 2GB ram de kullanmanı tavsiye ederim. Ama benim 16 GB ramimde olsa XP den şaşmam.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

Sharpshooter yazdı:Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.
Aslında Dostum ben Son destan Dıye bır oyun oynamısstım ordakı kasmayı görunce ıkv Bı yana Daha mantıklık gelıyor..
bır yerden bır yere gecıs yaptıgımda son destana abartsız 5 6 dk suruyorr.
topluluk halında hıc kımıldıyamazsın.
ıkvde bıryerden bır yere gecıp yaparsan 2 dk
klan savaslarında savasırken dona kalka savasırsın.
yanı ıkv Suanlık ıdare eder .
Metın 2 mısal kasmıyorr hıc Onun gıbı olabılırse sıstemı oturtamadılar..
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Sharpshooter
İskele Babası
İskele Babası

[Çözüldü]İKV Çok Ağır

Mesaj gönderen Sharpshooter »

Arkadaşlar sorun çözüldü.İKV'yi Windows 7 de oynayanlar İKV'ye girmeden önce temelarını Windows 98 teması yani Windows Klasik yapsınlar ve girsinler oyunda gözle görülür hız artışı yaşanıyor.

KONU KİLİT!...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön