İKV Çok Ağır
- Sharpshooter
- İskele Babası

İKV Çok Ağır
Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.
- saltour100
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: United İndead
Re: İKV Çok Ağır
Sakın XP ye geri dönüş yapma W8 de zorluk çekebilirsin.
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Sharpshooter yazdı:Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.
Kendin söylüyorsun W7 Ultimate ile Windows XP nin istediği sistem gereksinimleri farklı. Mesela W7 yi en az 2GB ram de kullanmanı tavsiye ederim. Ama benim 16 GB ramimde olsa XP den şaşmam.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Aslında Dostum ben Son destan Dıye bır oyun oynamısstım ordakı kasmayı görunce ıkv Bı yana Daha mantıklık gelıyor..Sharpshooter yazdı:Merhaba arkadaşlar.İKV Çok ağır.Ayrıca garip olan yetenek penceresi, karakter penceresi, envanteri bir arada açık tutamıyosunuz acayip kasıyo.Görüntü ayarlarını düşünrmeyi denedim ama; pek işe yaramadı.Windows 7 Ultimate kullanıyorum.Eskiden Windows XP Professional SP3 kullanıyordum onda böyle bir sorun yaşamıyordum.Zaten XP'ye de geri dönme ihtiamlim var.Siz bana ne önerirsiniz?Şu anda PC'me format atmadan İKV'yi kasmadan oynamak istiyorum.
bır yerden bır yere gecıs yaptıgımda son destana abartsız 5 6 dk suruyorr.
topluluk halında hıc kımıldıyamazsın.
ıkvde bıryerden bır yere gecıp yaparsan 2 dk
klan savaslarında savasırken dona kalka savasırsın.
yanı ıkv Suanlık ıdare eder .
Metın 2 mısal kasmıyorr hıc Onun gıbı olabılırse sıstemı oturtamadılar..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Sharpshooter
- İskele Babası

[Çözüldü]İKV Çok Ağır
Arkadaşlar sorun çözüldü.İKV'yi Windows 7 de oynayanlar İKV'ye girmeden önce temelarını Windows 98 teması yani Windows Klasik yapsınlar ve girsinler oyunda gözle görülür hız artışı yaşanıyor.
KONU KİLİT!...
KONU KİLİT!...