Bundan bahsediyoruzbetacan yazdı:3 mavi kaya için 16 tane mavi topaz gerekiyo]
Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Re: Ejder olanlar ve Üretmek isteyenler! bir bakın derim ..
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Zor olması güzel haklısınız ama başka bir yandan ikv'nin kullanıcı kaybetmesinin en büyük sebeplerinden biri bu
- DumanistBrotHer
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
Çok Doğru Söylüorsun Bende Bu Şaheserlerden Dolayı Oyunu Bıraktım

Rammstein (BayKuş Modeli Kral Asa^^)
Karadumanist (BayKuş B*ku Şifası Asa^^)
Full azatım elektriğim 651 direnç kırmam da var hala giremiyorum ejderde de ejder tutturmuşlar yav ejdersizde olur ama millet illa 10 dk yerine 5 dk da bitirecek olay bu 5 dk geç bitirsen ölürsün sanki bana en çok koyan tarafıda yahu kardeşim sen oyuna başlar başlamaz eline ejder asa mı verdiler sende bizim durumuzdaydın ne çabuk unuttun o günleri :evil:
-------Leviathen------
İyi hoş anlatıyon bizde bilioz o işleri de diyorsun ya işte yok 16x2 32 m falan kardeş 32 m ver bana bende alayım madeni önemli olan o 32 m yi nerden kasıpta maden alacağın sorun bu zaten :idea:betacan yazdı:Orhann yazdı:Arkadaşlar öncelikle bu konuyu açma sebebim Ejder, ejder üremek için maden fiyatlarının çok yüksek olduğunu düşünüyorum birde sizle tartışalım..tamam şaheserler çok pahalı koly yapılan bir şey değil pahalı olmasıda iyi güzel ama 150 m olur 200 m olur .;Ejder üretmeye kara verdim az çok parmda var ama bi baktım Mavi kaya 110 m dedi adam yuh dedim bune hadi 100 m den hesapla 3 adet 300 m ediyor sırf mavi kayalar 5 akik tne 5 m den de 25 m menekşe pek bilmiyorum ama 10-15 arasıydı galiba 12 m de 60 m kadim tne 25 m de ki çok zor her neyse D 2 adet oda etti 50 m diğerlerini salla onlar ucuz tmm yazdıklarımızı hesaplayalım .435 m ediyor öteki cart curtları hiç söylemedim işte asıl mevzu bu belki ynlış belki doğru ama paylaşmak istedim bence çok 435m bile bence GMlerinde okumasını tercih ederim.
Hadi diceksinz ki illaki ejdermi üreteceksin bırak üstünü düz tmm düzeyim full azat düzdüm üstümü 49 lvlim napıcam em yapa yapa kp kasarak zamanmı geçer zevkmi kalır ? İnsan Miğrat Sığınak'ta yapmak istiyor sıüınaga girebiliyorum tabi kenana pek almıyorlarhele Miğrat 1 kere girdim şans eseri
neymiş ejdersiz almıyorlar elektrğin güzel olsa bile almıyorlar istiyosan full azat ol .İşte geldik konumuzun sonuna Ben bu mevzudan çok sıkıldım buna bir son verilip en azından tabii maden fiyatları azaltılmazda hepsi ne bileyim ejder üretimde biraz daha az madenler konabilir ne öle 3 mavi kaya 300 m hesap ettik konu başında
Evett ben konuyu açtım sizleride yorum yazmanızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum;
Sizce çokmu yanlış düşünüyorum yoksa doğrumu bunu bilmek istiyorum..yani sonuçta bu grp bölgeleri ejder'liler için açılmadı) buyrun yorumlarınızı bkliyorum >>>>>>>>>> ..
Merhaba
Kardeşim bende Eminönün'de oynuyorum büyücüyüm yakında inşallah ejder asa üretcem bende senin maden fiyatları konusunda bi yanlışın 3 mavi kaya için 16 tane mavi topaz gerekiyo 16 mavi topaz Eminönünde tanesi 2m den 16x2 32 m yapar menekse 12m den alsan 5x12 60m yapar bunları topla 92 m eder 5 akik 3 m den gidiyor 15 m etti 107m zor madenler bunlardı dierlerinide2 tane karakter kasarak yapabilirsin ejder 1 haftada elinde..
İyi forumlar..
-------Leviathen------
Oyunda çevren olsa bile yinede genelde hep ejder alıyolar çok haksızlık bence çünkü kenan 1-4-1 olarak kesiliyo 4 büyücünün 4 ününde ejderli olması şart değilki ya 3 tanesi ejderli olsun biride full azat yada full bilge olsun ejder üretmek öle pek kolay bişi diil kimse hiç düşünmüoki bi zamanlar bende böyleydim ejdersizdim die herkes kendi çıkarına çalışıo
BEYAZKÖŞK....
KİNGXMAGİC
LANETLİX
LANETLİXXX
BEYAZKÖŞK....
KİNGXMAGİC
LANETLİX
LANETLİXXX
- AfoRozCuPaPazZ
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı
sen 400 mye yakınıyorsun ben 900 mye urettim zamanında. allah kolaylık versin,
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
- IIxReCoVeRYxII
AfoRozCuPaPazZ
LeoPaRII
KaNkaXasLaN
- IIxReCoVeRYxII
kardeşim biri sana 100 m e kaya satmaya çalışırsa onu bana yönlendir 100 m e alan varsa oyunu bırakcam 
Violencexfox [^Ejder Asa]
Cihadxmikail[ecel getiren]
susmak anlayana bir cevaptır..
Cihadxmikail[ecel getiren]
susmak anlayana bir cevaptır..
EJDER ASA ÜRETMEK İÇİN EN AZ 30 BİN AKÇE İLE İKSİR ALIP SATTIM ONLARDAN ELDE ETTİĞİM BAYAAAA BİR ML İLEDE MALZEMELRİ ALDIM VE EJDERİ ÜRETTİM AMA AÇIKÇASI EJDERLİ İLE GÜNEŞ ASALI AYNI GRUPTA OLAMAZ DOSTLAR ÇÜNKÜ GÜNEŞ ASALI ARKADAS EJDERLİNİN ÜSTÜNDEN YARATIĞI ALAMAZ VE ALAMDIĞI İÇİNDE PAKET OLMAZ HEPSİNİ GEÇTİK BİDE KUDRET SORUNU VAR AMA TOPAZ GÜNEŞ ASALI TOPAZ GÜNEŞ ASALI GRUBU OLSA EJDERLİLERDEN DAHA HIZLI BİLE BİTİREBİLİRLER YETERKİ İŞİ BİLSİNLER NE EJDERLİ KIYAMET ASALI GRUPLAR GÖRDÜM DAHA SIĞINAĞIN BAŞINDA VEYA MOTORİNDE TOPLU KATLİAMA UĞRADILAR HATTA KARAKÜRKÜ KESMEYİ BECEREMEYN BİR GRUP EJDERLİ DE GÖRDÜM HEPSİ ZIRHLI VE SAĞLAMDI BAZILARINDA CEMBERLİ İTEMLERİ VARDI TOPAZ ASALILAR SİZDE KENDİ GRUBUNUZU KURUN KESERSİNZ ZOR DEĞİL İŞİ BİLİN BİDE BENCİLLİK ETMEYİN YETER
SANCAK Crisisa Sefakr Şifacılarxsefa
eminönü Crisia ...
SANCAK Crisisa Sefakr Şifacılarxsefa
eminönü Crisia ...
- CARMENTA
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Dönüşüm
Kadim Hidra'nın kesilemediği zamanlar pençeler hariç tüm malzemeleri hazırlamıştım.Sonra çabalarımın boşa olduğunu düşünüp mavi kayaları sattım.Şansa bakın ki 1 2 hafta sonra güncellemeyle Kadim Hidra'nın gücü düşürüldü ve maden piyasası fırladı.Ucuzdan sattığım mavi kayalara mı yanayım yoksa ejderi üretemediğime mi? Bunu da niye anlattıysam sanki şimdi .