Sunucu Şampiyonası - Ağustos

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Briqandx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gölge Haramileri

Re: Sunucu Şampiyonası - Ağustos

Mesaj gönderen Briqandx »

Refresh yazdı:
Briqandx yazdı:Finali kazanan adam isterse arkadaşına alsın yada başka hesapta çarı vardır ne gerek varki aynı hesapta olmasına ?
Kardeşim sanalı boş ver gerçek hayatı düşün herhangi bir yarışmada kazanan kişi alır ödülü kişi kendi istese bile başkası alamaz ödülü kazanan kimse ona verilir ödül.Bu kadar basit bir şeyi ne çok uzattınız.Herkes kendi keyfine göre olsun istiyor herşeyi.
Bütün karakterlerin aynı hesapta olma zorunluluğu varda benim mi haberim yok acaba?
Resim
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Briqandx yazdı:
Refresh yazdı:
Briqandx yazdı:Finali kazanan adam isterse arkadaşına alsın yada başka hesapta çarı vardır ne gerek varki aynı hesapta olmasına ?
Kardeşim sanalı boş ver gerçek hayatı düşün herhangi bir yarışmada kazanan kişi alır ödülü kişi kendi istese bile başkası alamaz ödülü kazanan kimse ona verilir ödül.Bu kadar basit bir şeyi ne çok uzattınız.Herkes kendi keyfine göre olsun istiyor herşeyi.
Bütün karakterlerin aynı hesapta olma zorunluluğu varda benim mi haberim yok acaba?
Bir kişinin bir hesabı vardır diğer hesaplar başka kişiye aittir en azından teorik olarak böyle.Voyant ta zaten aynı şeyi söylemiş.
Voyant yazdı:
MackRuLz yazdı:
Voyant yazdı:Ödülü istediğiniz karakterinize alabilirsiniz. Sadece aynı hesapta bulunan karaktere teslim edilir.
WTF ?
Daha ne kadar açıklayıcı cevap yazabilirim bilemedim. Aynı hesapta bulunan karaktere ödül teslim edilir, başka hesaptaysa (bizce) karakter başkasınındır.

FYI !
;)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
MackRuLz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos
Lonca: Hanedan

Mesaj gönderen MackRuLz »

KaPLaN ın Sunucu dışına çıkmamak kaydıyla istediği karektere verilebilir açıklamasına ne diyosunuz peki
[[/b]mackruLz]
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Briqandx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Briqandx »

Refresh yazdı:Bir kişinin bir hesabı vardır diğer hesaplar başka kişiye aittir en azından teorik olarak böyle.Voyant ta zaten aynı şeyi söylemiş.
Arkadaşım Devlet kurumu gibi saçma bir kurummu bu adam hangisine isterse alsın işte başkasının olsun ne olacak ? =)
Resim
IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Kullanıcı avatarı
kyLex
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kyLex »

Usta dalgamı geçiyorsunuz ? , KaPLaN diyorki sunucu dışına çıkmayın istediğiniz hesaptaki istediğiniz karakterle alabilirsiniz,Voyant farklı konuşuyor.

Benim bir çok karakterim var ve hepsi farklı hesaplarda,turnuvaya katılacağım karakterimin ise ne sıgınaktan mıgrattan nede çemberlitaştan tek bir eksiği yok akçe için mi katılacağım ?, hadi diyorsunuzki full olmayan karakterinle katıl kazan,adı üzerinde full değil,şifacımın asası yok girip kazamam daha düşük ihtimal değil mi?Çok saçma çook saçma ..
Kullanıcı avatarı
RaiNBLacK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen RaiNBLacK »

KaPLaN yazdı:
[*]Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Yönetim kadrosu ve Turnuvayı düzenleyen ekip kurallar arasına böyle bir madde eklemiş.Kuralları okuyarak biraz oynasanız neden,nasıl yapıldığını anlarsınız. Ayrıca Kaplan'ın mesajlarında 3 gündür böyle bir şey yazmıyor. 3 gün önce değişen şey için konuşuyorsunuz.

kyLex yazdı:Usta dalgamı geçiyorsunuz ? , KaPLaN diyorki sunucu dışına çıkmayın istediğiniz hesaptaki istediğiniz karakterle alabilirsiniz,Voyant farklı konuşuyor.

Benim bir çok karakterim var ve hepsi farklı hesaplarda,turnuvaya katılacağım karakterimin ise ne sıgınaktan mıgrattan nede çemberlitaştan tek bir eksiği yok akçe için mi katılacağım ?, hadi diyorsunuzki full olmayan karakterinle katıl kazan,adı üzerinde full değil,şifacımın asası yok girip kazamam daha düşük ihtimal değil mi?Çok saçma çook saçma ..
Kullanıcı avatarı
xTANIMSIZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xTANIMSIZx »

Saçmalıyorsunuz. Şimdi ben kazandığım ödülü istediğim karaktere alamayacaksam o ödülün ne anlamı var?
GM lerden biri ayrı telden öbürü ayrı telden çalıyor. Eğer voyantın dediği gibi olursa ikv fiyaskolarına bir yenisi daha eklenir.
TANIMSIZ - UNJUST
Resim

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Kullanıcı avatarı
HammeT
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen HammeT »

Karakter adı :KirkHammeTT
Karakter Sınıfı : Büyücü
Kullanıcı avatarı
MackRuLz