Bütün karakterlerin aynı hesapta olma zorunluluğu varda benim mi haberim yok acaba?Refresh yazdı:Kardeşim sanalı boş ver gerçek hayatı düşün herhangi bir yarışmada kazanan kişi alır ödülü kişi kendi istese bile başkası alamaz ödülü kazanan kimse ona verilir ödül.Bu kadar basit bir şeyi ne çok uzattınız.Herkes kendi keyfine göre olsun istiyor herşeyi.Briqandx yazdı:Finali kazanan adam isterse arkadaşına alsın yada başka hesapta çarı vardır ne gerek varki aynı hesapta olmasına ?
Sunucu Şampiyonası - Ağustos
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: Sunucu Şampiyonası - Ağustos

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bir kişinin bir hesabı vardır diğer hesaplar başka kişiye aittir en azından teorik olarak böyle.Voyant ta zaten aynı şeyi söylemiş.Briqandx yazdı:Bütün karakterlerin aynı hesapta olma zorunluluğu varda benim mi haberim yok acaba?Refresh yazdı:Kardeşim sanalı boş ver gerçek hayatı düşün herhangi bir yarışmada kazanan kişi alır ödülü kişi kendi istese bile başkası alamaz ödülü kazanan kimse ona verilir ödül.Bu kadar basit bir şeyi ne çok uzattınız.Herkes kendi keyfine göre olsun istiyor herşeyi.Briqandx yazdı:Finali kazanan adam isterse arkadaşına alsın yada başka hesapta çarı vardır ne gerek varki aynı hesapta olmasına ?
Voyant yazdı:Daha ne kadar açıklayıcı cevap yazabilirim bilemedim. Aynı hesapta bulunan karaktere ödül teslim edilir, başka hesaptaysa (bizce) karakter başkasınındır.MackRuLz yazdı:WTF ?Voyant yazdı:Ödülü istediğiniz karakterinize alabilirsiniz. Sadece aynı hesapta bulunan karaktere teslim edilir.
FYI !
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Hanedan
KaPLaN ın Sunucu dışına çıkmamak kaydıyla istediği karektere verilebilir açıklamasına ne diyosunuz peki
- Briqandx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Arkadaşım Devlet kurumu gibi saçma bir kurummu bu adam hangisine isterse alsın işte başkasının olsun ne olacak ?Refresh yazdı:Bir kişinin bir hesabı vardır diğer hesaplar başka kişiye aittir en azından teorik olarak böyle.Voyant ta zaten aynı şeyi söylemiş.

IAlBaYI & DyBBriqAnd
Herşeyi Bilmene Gerek Yok, Haddini BİL Yeter...!
Usta dalgamı geçiyorsunuz ? , KaPLaN diyorki sunucu dışına çıkmayın istediğiniz hesaptaki istediğiniz karakterle alabilirsiniz,Voyant farklı konuşuyor.
Benim bir çok karakterim var ve hepsi farklı hesaplarda,turnuvaya katılacağım karakterimin ise ne sıgınaktan mıgrattan nede çemberlitaştan tek bir eksiği yok akçe için mi katılacağım ?, hadi diyorsunuzki full olmayan karakterinle katıl kazan,adı üzerinde full değil,şifacımın asası yok girip kazamam daha düşük ihtimal değil mi?Çok saçma çook saçma ..
Benim bir çok karakterim var ve hepsi farklı hesaplarda,turnuvaya katılacağım karakterimin ise ne sıgınaktan mıgrattan nede çemberlitaştan tek bir eksiği yok akçe için mi katılacağım ?, hadi diyorsunuzki full olmayan karakterinle katıl kazan,adı üzerinde full değil,şifacımın asası yok girip kazamam daha düşük ihtimal değil mi?Çok saçma çook saçma ..
- RaiNBLacK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yönetim kadrosu ve Turnuvayı düzenleyen ekip kurallar arasına böyle bir madde eklemiş.Kuralları okuyarak biraz oynasanız neden,nasıl yapıldığını anlarsınız. Ayrıca Kaplan'ın mesajlarında 3 gündür böyle bir şey yazmıyor. 3 gün önce değişen şey için konuşuyorsunuz.KaPLaN yazdı:
[*]Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
kyLex yazdı:Usta dalgamı geçiyorsunuz ? , KaPLaN diyorki sunucu dışına çıkmayın istediğiniz hesaptaki istediğiniz karakterle alabilirsiniz,Voyant farklı konuşuyor.
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
Saçmalıyorsunuz. Şimdi ben kazandığım ödülü istediğim karaktere alamayacaksam o ödülün ne anlamı var?
GM lerden biri ayrı telden öbürü ayrı telden çalıyor. Eğer voyantın dediği gibi olursa ikv fiyaskolarına bir yenisi daha eklenir.
GM lerden biri ayrı telden öbürü ayrı telden çalıyor. Eğer voyantın dediği gibi olursa ikv fiyaskolarına bir yenisi daha eklenir.
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
Karakter adı :KirkHammeTT
Karakter Sınıfı : Büyücü
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Hanedan
Sen çok yanlış gelmişin gardaşHammeT yazdı:Karakter adı :KirkHammeTT